• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

İyi akşamlar hanımlar. Benim derdim eminim birçoğunuza oldukça çocuksu gelecek biliyorum belki de cidden öyledir ama bunu nasıl yenecegim bilemiyorum :KK43: cidden çok tuhaf bir durum hatta acaba fakesin derler mi diye korktum ama yemin ederim ciddiyim :KK43:

Hanımlar benim 3 yıla yakın bir ilişkim var daha evlilik için önümüzde birazcik daha yol var ama aileler falan tanıştı sözlü gibi bi sey olduk. Fakat benim sevgilimle aramıza bazı tartışmalar yüzünden soğukluk girdi bi süredir. Eskisi gibi değiliz.

Birkac yildir malum youtubeda kanal acma modasi var. Benimde bir suredir youtubeda takip ettiğim biri var. Çok ünlü değil. Tam yaşını bilmiyorum ama bana yakın gibi duruyor. Ve ben bu kişiden çok etkilenmeye başladığımı fark ettim :KK43: kendime çok kızdım "tvdeki oyunculara hayran olan ergen kızlar gibi oldun" dedim ama ben küçük yaslardayken bile böyle olmamıştı bilemiyorum bu youtubedakiler dizi oyunculari gibi bir karaktere burunmuyor, goruntulerdeki kişiler gerçek kişiler oluyor belki bundan dolayı etkilendim. Bu kişiyle aynı şehirde yaşıyoruz çok yakın semtlerde, hiç karşılaşmasak da gördüğüm kadarıyla aynı yerlerde takiliyoruz, yasimiz yakın gibi duruyor dış gorunusunden.
Ama kaç yıldır birlikte oldugum, evlilik yolunda ilerlediğim, ailemin tanıdığı adamı bırakıp böyle bi şeyin peşinde koşmak tam bir delilik !
Lütfen bana bir şeyler söyleyin :KK43:

Şimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum :(

Şimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum :KK43:

Berkcan ı diğer youtuberlerın videolarından biliyorum da videolarını pek izlemediğim için arkadaşını bilmiyorum, bakayım bi:KK53:

Şimdi ben 21 yaşındayım bu arkadaş da oldukça genç biri buradaki hanımların birçoğuna hitap etmeyebilir. Ama ben beğendim tabi dış görünüş olarak hahahah. Bir usulsuzluk olursa yönetim uyarsın. Kendisi pek de beğenmediğim Berkcan Güven adlı youtuberın beğendiğim bir arkadaşı. İsmi ö ile başlıyor. Bunları yazdıkça sözlüm aklıma geliyor, utanıyorum :KK43:
Yani Berkcan'ı etiket yaptın da çocuğun adını yazmadın pes :KK53:

ya kızlar bu arada şu yazıyı kalıcı olarak renkli yaptım hala olmuyor nasıl olacak .? siz biliyor musunuz

Buldum sanırım ve galiba 20 yaşındaymış çok kısık bir sesle söyledi:KK53:
Kanalını da açmış bu arada oysa şayet :)

Bulduğum videonun altına başkaları da yazmış bu çocuk kanal açsa da abone olsak diye, baya beğenilmiş kendisi :KK53:

Soyadı deilmi o

Buldum sanırım ve galiba 20 yaşındaymış çok kısık bir sesle söyledi:KK53:
Kanalını da açmış bu arada oysa şayet :)
Aa benden küçükmüymüş bakın ona dikkat etmemişim. Şimdi kendimi "erkekler geç olgunlaşır senden büyük olmalı" diye telkin edeceğim :( Sözlüm benden büyük.
Bu arada kanalı bir arkadaşıyla ortak ve 1 ay olmuş açalı. Son videoları mustafa topaloğlu ve erol büyükburçla ilgili :KK70:

:) Bende ergenliğimde Fernanda Hose'ye aşıktım. Rosalinda'yı öldü sanıp kız kardeşi fedra yla evlenen aptal Fernando ya.. :)
Sonra geçti. Muhtemelen seninde şuanda hayatındaki diğer sıkıntılar geçince o çocuğa olan ilginde azalıcak. Ha oldu ki sorunlar geçti ama sen hala meraklısın. O zaman bir mail atar selam naber yazarsın. Tanışıp arkadaş olursun. Kafandaki gibi biri mi anlarsın.

Back
X