- 18 Ekim 2015
- 330
- 211
- 23
Yok canııımmm öyle bir ünlülüğü yok. Geçmiş sayfalar da hanımlar yazdı ne de olsa, e artık ben de yazayım; Özgür Yılmazorkun ışıtmak mi
ruhi çenet enes batur var bide valla bilemiycem çok ünlüler onlar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canııımmm öyle bir ünlülüğü yok. Geçmiş sayfalar da hanımlar yazdı ne de olsa, e artık ben de yazayım; Özgür Yılmazorkun ışıtmak mi
ruhi çenet enes batur var bide valla bilemiycem çok ünlüler onlar.![]()
o kim yaYok canııımmm öyle bir ünlülüğü yok. Geçmiş sayfalar da hanımlar yazdı ne de olsa, e artık ben de yazayım; Özgür Yılmaz
yazmiş zaten :)Özelden bana hangi youtuber olduğunu yazar mısınız?
Sonradan farkettim:)yazmiş zaten :)
Ünlü değil kanalının ismi de kendi ismi değil ben de tamamen tesadufen buldum. Berkcan Güven'in arkadaşı o nispeten ünlü.o kim yavalla ilk defa duyuyorum..:)
Çok haklısınız insanlar hep farklı gösteriyor kendilerini. Ben kendimde farkındayım bu durumun ama başkasıyla paylaşınca bir başka oluyor tabi. Buradaki hanımlar da baya yorum yaptı sağolsunlar aklımı başıma alayım diye. Buradan teşekkür etmiş olayım. İlişkimi düzeltmek için alttan almaya, saçma sapan tartışmaları bırakmaya, adımlar atmaya karar verdim. Umarım her şey eskisi gibi olurburda biri konu açmıştı. eşi twitter fenomeniydi. karısını gizliyordu falan. yani böyle insanların bol olduğu bir sosyal medyada bu bir saçmalık. aklını başına al arkadaşım. sözlün olmasa bile sıkıntılı bir durum yani.
berkcan güveni biliyorum hiç sevmem onuÜnlü değil kanalının ismi de kendi ismi değil ben de tamamen tesadufen buldum. Berkcan Güven'in arkadaşı o nispeten ünlü.
youtuberden sevgili olmaz fenomen olurÇok haklısınız insanlar hep farklı gösteriyor kendilerini. Ben kendimde farkındayım bu durumun ama başkasıyla paylaşınca bir başka oluyor tabi. Buradaki hanımlar da baya yorum yaptı sağolsunlar aklımı başıma alayım diye. Buradan teşekkür etmiş olayım. İlişkimi düzeltmek için alttan almaya, saçma sapan tartışmaları bırakmaya, adımlar atmaya karar verdim. Umarım her şey eskisi gibi olur![]()
Kesinlikle delilik ama nasıl kurtulurum bilemiyorum sözlüm duysa cildirir haklı olarak. Takip ettiğimi gordu "komik olduğu icin" dedim tabi ki.
Şu an bizim ilişkimizdeki problemler ise bu benim tuhaf problemimi unutursak başlı başına ayrılmaya değer mi bilemiyorum.
Benim için önemli olan ün değil ama çok kötü olurdu tabi ki hahah. Ayrıca youtubeda gördüğün biri için sevgiliyi terk etmek kulağa çok saçma geliyor böyle bir şey yapmam. Yani sevgilimden ayrılırsam öteki kişiye ulaşmak için değil sevmediğime karar verdiğim için olur. Ama dediğim gibi sevgilimi hiç sevmediğimi söyleyemem onunla çok güzel günlerimiz oldu. O yüzden öncelikle aramızı yine eskisi gibi ısıtmaya çalışacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum.youtuberden sevgili olmaz fenomen olur
o yüzden sevgilin senin için önemli peki düşün
sen o özgür yılmaz için sevgilinizi terketseydin sevgilin youtube kanali açsaydi bi anda ünlü olsaydi ne hissederdin. kötü olmaz misin??
Şu an birlikte olduğum biri varken asla bir başkasına karşı adım atmam. Böyle bir sebeple onu terk etmeyi de saçma buluyorum, o bunu hak etmiyor, şu an ilk hedefim onunla aramı tekrar ısıtmak, tavsiyelerinizi bekliyorum, bu saçma düşüncelerden kurtulmalıyım ona karşı çok ayıp çünkü. Ayrıca ayrılsam bile youtuberla yakınlaşmak zor benim gibi internette beğenen bir sürü insan olabilir, özgüveni yüksek biriyse günlük hayatında da çevresinde bir sürü kişi olabilir.Halihazırda bir ilişkiniz varken YouTubecu çocuk işi yakışmaz.
Mevcut ilişkinizi bitirdikten sonra ise neden olmasın ki.