bende de para yok de
yanıma almadım de
bir erkegin bende calısmıyorum sonra ee ordan 100 lira geliyor demesi ustelik daha sozluyken cok cok itici bir durum 100 lira para ya onamı ihtyac duyuyor..baskası akıl veriyor bence hani birden eli acık adamın boyle degişmesi cok garip oda cok sey almasın yani ama sanada bunu yapmasın
o aldığınız 100 liralik yardımda gözünün kalması hiç hoş değil. yok dediğinde karttan çekelim bile demiş. arsızca ya. hoşuna gitmediğini belli et, ama sende onun senin için harcama yapmasına müsade etme. bu konularda anlaşmak çok önemli, açıkça konuşmak da zor çünkü bunları.
aslinda hic boyle degildi asla bana 1 kurus harcatmazdi ama buda benim zoruma gidiyordu ben israrlarimla bu sefer odeyeyim vs deyip odemeye baslayinca hosuna gitti simdi hep herseyi ben odeyeyim istiyorAçık söyleyeceğim ben olsam koşarak uzaklaşırım. Bir erkeğin ben çalışmıyorum deyip aldığın 100 liraya göz koyması kadar itici, berbat bir şey olamaz. Bir erkeğin onuru olmalı.
Oyle degildi boyle degildi ben bu hale getirdim diyip kendini kandirma..tamam sevgililer arasinda para soz konusu olmaz ama bu adam yuzsuz....aslinda hic boyle degildi asla bana 1 kurus harcatmazdi ama buda benim zoruma gidiyordu ben israrlarimla bu sefer odeyeyim vs deyip odemeye baslayinca hosuna gitti simdi hep herseyi ben odeyeyim istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?