Sozlum ve para konusu

Siz öğrenci misiniz çalışmayan birinden yüz liran vardı hani diye istemekhiç hoş değil ya parası yoksa almasın bişey belkide gizli saklımız olmasın bak her şeyimiz ortak demek istiyordur

Senin bütçen farklı, onun bütçesi harcaması farklı. Sen sadece yediğin yemeğin parasını ver ona muhtaç olma. Hediyeleşmeyin, emrivaki olmuş resmen bot meselesi falan. Bişey derse de zor durumda kalıyorum dersin. Parayı çekip başka yerde biriktir. Kartta para görünce çok paran var sanıyo galiba. Sen kim bilir ne zorluklarla biriktiriyosun o parayı.

parayı ceyiz için bir şeyler alınacak anneme verdim deyip kartı evde bırakın. ve sözlünüzü bu sıralar zorlayın bu konuda.

örneğin hiçbir şey istemeyin alalım yapalım yiyelim gibi. ama sözlün kendi için bir şey almak isterse ve sürekli kendine alacagı sey için para sorarsa size cidden evlenip yazık edersiniz...

Cok itici

Bu adamdan hayir gelmez
Cok ciddiyim, evlenirsen cok sikinti cekersin

Bu durum resmen erkegi gozumde basitlestirir benim. Az kazansin oz kazansin ama sen ona bende de yok derken surdan cekelim diyecegine donsun de kendi cuzdanina baksin !

aman be cek kafandan derseniz anlayisla karsilarim, ama seviyorum onu ve boyle bir konu yuzunden ayrilamam arkadaslar
evet itici ama ben yine para pul konusunda sorun yapmam tamam alsin benden harcasin yine birsey demem ama hersey bir yana beni sinir eden sey, anne ve babasina abisine gelince onlardan para almamasi

misal veriyorum benim telefonum bozulmustu ve 75 lira tuttu o yaptirdi bende sonra parasini verdim, vermeseydin askim dedi olmaz ailemde istemez oyle al sen parasini dedim, hemen aldi
kismet ya haftasina annesininde telefonu dustu ve ekran cami kirildi, degistirmesi 100 lira tuttu- o gun beraberdik annesiyle biz kafedeyken o gitti telefonu aldi annesine Verdi, annesi nekadar tuttu oglum vs deyince parasiz yaptilar anne bosver sen orasini karistirma vs dedi, annesi olurmu oglum soyle veriyim evde veririm sana vs dedi aa hayatta olmaz anne almam o parayi kizdirma bak beni, birsey tutmadi dedim sana vs dedi kapandi konu

arkadasina borc para vermis parasi kalmamis o gun benden istedi 200 lira, neden babandan degilde benden istiyorsun diye sordum normal bir sekilde ve kizdi sonuc olarak benden o 200 lirayi almadi sonra abisinden almis abisine geri cevirirken 300 cevirmis, eminim bana geri bile cevirmezdi....

Çok sinirlendim doğrusu. Ne demek 100 tl geliyor ya Yanına kartını alma 5 tl kadar kendine yol parası ayır cüzdanının görünen yerine koy, gerekirse gizli gözüne vs bi miktar koy ki yanında bulunsun tekrar böyle bir durum olduğunda kartım yanımda değil zaten yanımda bu kadar param var dersin. Parası yoksa markete girmesin, bi yere götürmesin. Sana güvenip mi alıyor her şeyini? Bu ne terbiyesizlik adam resmen sizi kullanıyor

hemen çeyiz için birşeyler almaya başla.. eşya vs. ya da altın .beğen ne zman evlilik?

Bence sözlünüzün davranışı çok yanlış.. Siz nasıl şu an söz sahibi değilseniz onunla ilgili konularda o da sizinle ilgili pekte söz sahibi değil. 100TL yardımınıza göz dikmesi hiç hoş olmamış. Yanımda yok dediğinizde ısrarla karttan çekelim demesi hoş olmamış. Herkese şapur şupur sana gelince yarabbim şükür. Bence biraz geri çekin kendinizi.. Çalışmadığınız halde bu kadar para vermenize gerek yok. Madem ailesine bol bol verebiliyor kendinede bol bol harcasın.. 100TLnize mi kalmış.. Yanlış çok yanlış..

"seviyorum, bu sebepten ayrılamam" demişsin.

peki bizden istediğin fikir, "ailesine yaptığı harcamaları nasıl geri almasını sağlarım?" mı?

açıkça söylemek gerekirse, sevgililik, sözlülük , nişanlılık ve evet abartacağım, evlilik içinde bu kadar çok "para" geçmesi hiç hoş değil.

ne demek sana ayakkabı alıyor , sonra sen de bana alırsın diyor.
sen kendine al o kendine o vakit.. ne gerek var..

dostlar alışverişte görsün...

bi ayakkabının bir çok rengini 'aldırmak' arsızlık değil mi? hep size hep size istiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…