1 buçuk sene sabrettim, ailenin ilgisizliği, sorumsuzluğu, hatalarını düzeltmeyişleri sonunda bize yansıdı ve ayrıldık. hakkımızda hayırlısı olsun... Şuan acı çekiyoruz oğulları perişan ama hala ailesi arayıp ta kızım noldu niye ayrıldınız diye sormadı. yazıklar olsun...
Bunun boyle olacağı basından belliydi.
Zaten sen egitim farkını söyleyip duruyordum ilgisizlikleri falan bahanen olmus.
Hiç şaşırmadım...
evet kızlar ailem hep hatrıma dayandı. başkası olsa kovalardı evden. zaten çevremizdeki insanlar hep öyle söylüyor biz olsak kovardık diyorlar. ne demek kız evinin üstünde nişan falan yapamam demek diye. bana iyi niyetli olduğunu takı takamayacağı için öyle söylediklerini söylediler. ama söyleyiş tarzı çok kötüydü.sanki ailem zorla kız veriyor gibi. halbuki evin 1 kızıyım. babamda biz sizden birşey istemedik istemeyiz de diyebildi sadece. benim hatrıma sustu. 1 yıl bekledik affettirirler diye kendilerini. ne aradılar ne sordular. en son işte çay içmeye çağırdılar oğullarına söylüyorlar oda bana söylüyor çay içmeye bekliyoruz diye. bende sinirlendim böyle çaya mı çağırılır annen baban annemi babamı arayıp niye çağırmıyor kendilerini affettirmiyorlar dedim. öyle kavga başladı bitirdim. şimdi üzülüyor çok. arada kaldığını söylüyor. bende ailen ve sen kendinizi affettirene kadar, kız tarafı erkek tarafı kavramını anlayana kadar barışmam senle dedim dönmem sana. bakalım nolucak. anlatırım size. iyi oldu içimi döktüm. saolun yorumlarınız için vakit ayırıp okuduğunuz için.
çok bilmiş hayyal yine gelmişsin buralara. yine bilmişlik yapmışsın bahanen olmuş diye. müneccim hanım hayırdır bizle mi yaşıyosun sen bakalım? canımı sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?