sözlümden ayrıldım :(

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
1 buçuk sene sabrettim, ailenin ilgisizliği, sorumsuzluğu, hatalarını düzeltmeyişleri sonunda bize yansıdı ve ayrıldık. hakkımızda hayırlısı olsun... Şuan acı çekiyoruz oğulları perişan ama hala ailesi arayıp ta kızım noldu niye ayrıldınız diye sormadı. yazıklar olsun...

gecmis olsun canim.Uzulme.Evlenmeden once sorunlar varsa,evlendikten sonra inanki cozulmez...Evlenip ayrilmak daha uzucu/kotudur...

ne gibi şeyler mesela? Ayrıca, Rabbim her daim hayırlı olanı verir.. kötü görünende mutlaka iyi birşey vardır.. sıkma canını..

ayy canım ya bazıları öyledir ogullarına saygıları yok demekki senide merak etmiyolar. benm kayınvalidem kayınbabamda öyle inan ayrılsak neden demez helede kayınbabam . umursamaz insanlardan oldum olası nefret ediyorum. milletinkiler çok önem verir bizimkilerde üzülüyomusun noldu demezler. ayrılmanın tam olarak sebebi ne anlamadım. bide sözlünün kötü oldugunu kimden duydun aramadıysalar.

canım herşey olacağına varır hakkında en iyisi neyse o olsun ama evlenmeden bu olayların olması daha iyi evlenince daha zor:44::44:

ben hep bu duayı tekrarlarım:allah;hakkımda hayırlı olanı gönlüme,gönlümde hayırlı olanı ise hakkıma razı eyle ...allahbüyüktür heşeyden önce sabır sabır

evlenince hergün üzülüceğine şimdi bi kaç ay üzül daha iyi canım ya, çok okuduk burda eşinin ailesi yüzünden boşananları. öyle olucağına böyle yol yakınken bitmesi daha iyi olmuştur ikiniz adına..

Konuşarak aşılamıycak, halledilemiycek kadar ciddi sorunlar mıydı?

Bunun boyle olacağı basından belliydi.
Zaten sen egitim farkını söyleyip duruyordum ilgisizlikleri falan bahanen olmus.
Hiç şaşırmadım...

teşekkürler kızlar yorumlarınız için geç yazdım biraz kusura bakmayın. nişanımı yapmamışlardı babası babamın yüzüne karşı ben nişan falan yapamam benim haberim yok nişandan falan demişti. biz herşeyi hazırladığımız halde haberi yokmuş beyfendinin. konu açmıştım belki hatırlarsınız. ailesi yaptıkları bu hatayı düzeltemediler. ailemi ve beni 1 yıldır arayıp sormadılar özür dilemediler. 1 yıl bekledim bende düzelirler diye. arada kaldım hep. ailemi ikna ettim herşeye rağmen. bardağı taşıran son damla 3 gün önce oldu. ayrıldık ve hala beni 1 kere aramadı ailesi noldu kızım diye. ama sorsalar seviyoruz derler beni. sadece sözde işte herşey. sözlüm kendisi arkadaşımı aramış sarhoş bi halde ağlamış ve bana da mesaj attı. kötü olduğunu ordan biliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı. hala 1 şans vermeyi düşünüyorum düzelirler belki diye. bakalım zaman ne göstericek.

vardır Allahın bildiği.hayırlısı olsun zaten bunaltmış seni belli.aynı evin içinde bunun 10 katı bunalacaktın.kurtulmuşsun.
bir ilişki insanı yoruyorsa hayır olmuyor sonu.

Bunun boyle olacağı basından belliydi.
Zaten sen egitim farkını söyleyip duruyordum ilgisizlikleri falan bahanen olmus.
Hiç şaşırmadım...

çok bilmiş hayyal yine gelmişsin buralara. yine bilmişlik yapmışsın bahanen olmuş diye. müneccim hanım hayırdır bizle mi yaşıyosun sen bakalım? canımı sıkma.

Sakın üzülme olayın içindeyken anlamıyorsun ama 1 yıl sonra üzerinden 1 ton yük kalkmış gibi rahatlamış olacaksın..sorun çoksa aşma konusunda sözlünden destek göremiyorsan ömürboyu görmeyeceğin anlamına geliyor...En iyisi bu olmuş o aileden hayır gelmez ben de yaşadım aynısını ve şuan çok iyiyim Allaha şükür ...Dua et şanslısın...

1 yil boyunca arayip sormamak nedir ya?
bu cok fazla olmus, ailen de iyi dayanmis...
hakkinizda hayirlisi...
olmuyorsa zorlama!
sozlunde 1 aglar 2 aglar sonra unutur...
ailesini dize getirseydi o da boyle aglayacagina...

evet kızlar ailem hep hatrıma dayandı. başkası olsa kovalardı evden. zaten çevremizdeki insanlar hep öyle söylüyor biz olsak kovardık diyorlar. ne demek kız evinin üstünde nişan falan yapamam demek diye. bana iyi niyetli olduğunu takı takamayacağı için öyle söylediklerini söylediler. ama söyleyiş tarzı çok kötüydü.sanki ailem zorla kız veriyor gibi. halbuki evin 1 kızıyım. babamda biz sizden birşey istemedik istemeyiz de diyebildi sadece. benim hatrıma sustu. 1 yıl bekledik affettirirler diye kendilerini. ne aradılar ne sordular. en son işte çay içmeye çağırdılar oğullarına söylüyorlar oda bana söylüyor çay içmeye bekliyoruz diye. bende sinirlendim böyle çaya mı çağırılır annen baban annemi babamı arayıp niye çağırmıyor kendilerini affettirmiyorlar dedim. öyle kavga başladı bitirdim. şimdi üzülüyor çok. arada kaldığını söylüyor. bende ailen ve sen kendinizi affettirene kadar, kız tarafı erkek tarafı kavramını anlayana kadar barışmam senle dedim dönmem sana. bakalım nolucak. anlatırım size. iyi oldu içimi döktüm. saolun yorumlarınız için vakit ayırıp okuduğunuz için.

canim valla anlattigina gore en iyisini yapmissin...ne kendini ne aileni ezdirme...nasil dunur olucak bu insanlar cok ilginc...

hayırlısı olsun canım....üzülme sorumsuz insanlarla ugrasmak ççokkk zorr bunu sakın unutmaa ve pişman olma

çok bilmiş hayyal yine gelmişsin buralara. yine bilmişlik yapmışsın bahanen olmuş diye. müneccim hanım hayırdır bizle mi yaşıyosun sen bakalım? canımı sıkma.

Muneccim değilim ama senin kibirli bir insan olduğunu görüyorum...
Cok bilmiş değilim sadece kibrinin daha ne kadar ileri gidebileceğini merak ediyorum...
Konu acıyorsun sen sen gelme hesabı yapıyorsun...
Cok tuhaf...
Sana tavsiye, kibrinden vazgeç ve kinci olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…