Sözlüme para verdim vermesine ama..

Ooo maaşınızı çektiğinize çok sevindim (tam bu sırada el ovuşturulur.)

Verdigime pismanim. Kullanilmisim geri versin ayrilicam
Ortada birşey yokken konuşmayan veya tavırlı olan adamla değil sözlenmek, ilişki kurulmaz. Bir de para isteyeceğinde tavırlarının değişmesi çok büyük hayal kırıklığı. Bu yüzden ayrılma konusunda katılıyorum 1 dk bile durma ama parayı ödemesini bekleyip ayrılırsan seni suçlayacaklar derdi 200 liraymış diye. Ayrılık nedenini bile para alışverişi sanacak. Yerinde olsam bu tavırları sergileyen biriyle evlenemeyeceğimi söyler kesip atardım.

Sen önce kendine şunları sor;
  • İhtiyacım olduğunda yanımda mı
  • Güvenebiliyormuyum
  • Sevgisinden eminmiyim
  • Ben onu nekadar seviyorum tanıyorum
Ailem onay veriyor mu ?
Son seçenek çok önemli eğer içinde birşey kötüyse ve ailen onay vermiyorsa yol yakınken dön. Paranı alabilirsen alırsın,alamazsanda sadakam olsun . Ondan kurtuldum bu bana yeter deyip. Yeni başlangıça yol aç ..

Amanın yavrum kızım evladım daha sözlüyken seni arayıp sormayan, soğudum diyen,para çektiğini duyunca sevinip aşkım diyen adam paragözdür, kusura bakma ama seni sağılacak inek olarak görüyor. Bu yarın öbürgün sana kredi de çektirir, borca da sokturur. Ha evlilikte herşey müşterek ama bu bencil ve çıkarcı bir tipe benziyor. Arkana bakmadan kaç!!

Elektrik paralarını ödemek size mi kaldı, anlamadım. Siz olmasaydınız ne yapacaklarmış? Bu rahatlık hoş gelmedi bana.
Ayrıca para için kullanıldım gibi hissediyorum diyorsunuz, diğer yandan 200 lira ona feda olsun, evleneceğim adam diyorsunuz. Siz de bir nahoşluk olduğunu hissediyorsunuz demek ki, kafanız karışmış. Bir de 2-3 gün konuşmayıp, soğuk davranıp, üstüne para isteme rahatlığını nasıl gösterebiliyor ki? Evleneceğim adam diye karar vermeden önce, sakin kafayla bir daha ölçüp tartmanızı tavsiye ederim.

Sizinle evlenmeyecek, siz de evlenmeyin.

Evet. Suan Hm magazasinda calisiyor 3 ay icinde departman mudur olucak..
Hiç beklemeyin ayrılın, hem de verdiğiniz parayı almadan ayrılın ki ezilsin, ezilmeyi hak etmiş çünkü... 200 lira sizi yıkmaz, alırsanız sizi paragöz ilan eder ki asıl kendi paragöz... Nefret ediyorum bu tip erkeklerden

Almicam. Haklisiniz ezilsin..

cnm bu tip erkekler 200 tl ile başlar sonra dozu arttırır. haberin olsun. ne günlere kaldık ya. şu hale bak. artık erkekler kadınları yemenin peşinde.

Hakkini yiyemem.. evet yapar ama son gunlerde yapmiyor. Bulusmalara bile gelmiyor...

Valla bizede gelmiyor o kadar hemde babam zengin bi adamdir.. :) ne yaptilarsa annesi anneannesi bide bu yasiyor evde

Soguktu heyecani yok falan demisti. 2 gun once gunaydin falan yazdi ....
....yarim saat sonra mesaj atti askım arsadan para gelmesini bekliyoruz
Yarım saat içinde bu adamı ısıtıp "aşkım" kelimesini kullandırtan 200 liraysa yazık size. Kurtulun derim. Elektrik faturasını dert eden adam sizden maaş kelimesini duymasa ne yapacakmış?

200 lirayi geri getirince mi ayrilacaksiniz?
Yukarida bir arkadas kullanilmak nasil hissettirdi deyince kizmistiniz,ilginc geldi kusura bakmayin ama
Hayir simdi ayrildim. Getirmesin ezilsin sadakam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…