Sözlüme para verdim vermesine ama..

Elektrik parasını ödemek için para isteyeceği son kişi sen olmalısın canım. Şimdi çok seviyorsundur kesin ayrılamazsın sözlünden ama ben sizin geleceğinizi bu gundenn goruyorum.ileride üzülecek ve maalesef ezilecek kişi belli. .

Kendine bunu mu layık görüyorsun adam senden para istedi diye sana güzel davranmış? ?!
 


hala evlenmeyi dusunuyosunuz yani boyle biriyle
 
Ailesi nasıl izin veriyor sözlüden borç istemeye herşeyi geçtim bu para mevzuları beni soğutur sen nasıl soğumuyorsun hayret bu durumu da bir kenara bırakırsak kaç yıllık evliyim eşim bugün 6kez aradı özel bi konuda YÖK napıyorsun iyimisin için tabi herkesin ilişkisi farklıdır ama sıcak bi iletişim yok arada söz nişan gibi durumlar ailesiyle birlikte daha da yakından tanımak için var ilerde pişman olmamak için iyi düşünmek lazım
 
Evleneceğiniz kişi bundan sonra bütüüüün geri kalan hayatınızı birlikte geçireceğiniz insan... günümüzde boşanmalar sıradanlaştı ve bunun içi çok boşaltıldı, ancak bunun ne kadar önemli bir seçim olduğunun bilincinde olmalıyız.

İyi düşünün...
 
neden böyle bi insani çekiyorsunuz evlenince duzelecek mi saniyorsunuz.
 
Tek bir olayla değerlendiremeyiz..
Başka bu tür ihmal edilmeler, ekilmeler, kullanmalar varsa ayrılın derim..
 
Para için hoş davranmış bu çok belli zaten..

İlişkimiz heyecanını kaybetti de demişti bu adam size. Üstelik sözlüsünüz sadece. Arayıp sormuyo da. 8 yılı evlilik 2 yıl da öncesi var 10 yıldır beraberiz eşimle, günde 5 6 defa arar, bazen 2 3.. Sizin durumunuz çok tuhaf değil mi? Hala evlenmeyi düşünüyor musunuz bu şahsiyetle?
 
Duyar kasanlarda olabilir sitede. Saygi duyarim.ama bir erkegin evli olmadan bir bayandan para istemesini dogru bulmuyorum.evet maddi durumu olmayabilir sıkıntılı surecten gecebilir. Ceyiz icin ister eviniz icin dolap aliyodr eksigi vardir verin avize aliyodur evinize verin kapi yaptiriyodur verin ama sizene onun aileisnim elektrik faturasindan arsasindan. Bence bayanlar bu devirde evlenirken sadece su soruya cevap veren erkekle evlensin. "Ben istersem calisirim istemessem calismam".... diyebilmeli kadin.
 
Yani bu olay yeni olmuş di mi? 1-2 günlük bişeyse, dert edilmemeli diyeceğim de....elektrik faturasını bile ödemeyen adam nasıl evlenecek ki? Düzenli bir işi gücü var mı?
Evet. Suan Hm magazasinda calisiyor 3 ay icinde departman mudur olucak..
 
Valla haklisiniz... annemde bu dusuncede.. bana bide calisma diyor evlenince. Calismadan napicakmisim acaba...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…