Sözlümle esya tartısması!

Evet beni de üzen bu oldu. güzel bşr sekilde demesinş beklerdim

1 yıl asla erteletmez, o konuda da onun dedigi olacak çünkü bu yüzden de tsrtısmıstık
Önceki konularınıza baktımda daha önce tartışmanızda size küfür etmiş ve sonucunda ayrılmışsınız barıştığınızdan beri devamı gelir mi emin değilim demişsiniz fakat şuan devamını boyutu artarak yaşıyorsunuz Bir evliliğin temel taşlarındandır saygı Saygı yoksa ki durumda yok gibi duruyor hayatınızı riske atmayın ne kendinizi ne ailenizi üzecek adımlar atmayın Sizi yeterince seviyorsa istemese de nişan düğün ertelemeyi kabul edecektir.

Ayıp. İnsan evleneceği bir ömür geçirecegi insana bu denyolugu yapmasıı cidden ayıp... Her tartışmada size böylemi davranacak bi düşünün derim.. Sen kimsin ya bana değmez buna diyosun diyemediniz mi

kullanılacak durumdaysa kullanın işte. ne müsrifsiniz ya. her şey dört dörtlük peşindesiniz. beyaz eşya kullanılır. koltuk olsa neyse dicem ama beyaz eşya kullanılır

Su anda daha mantıklı düşünğyorum artık. Gercekten de artarak devsm ediyor. Kimse değişmez bunu anladım

Burda beyaz eşyanın kullanıp kullanılmamasından daha büyük sorun nişanlınızın tavrı
Ailesi almışmış da beyaz eşyayı kullanmayınca aman da pek saygı değer ailesine saygılı olunmayacakmış da !
Allah büyük çok sinyaller gönderiyor ama biz almıyoruz sonra da benim kaderim niye böyle diyoruz
Bence bu bir sinyal
Arkanıza bakmadan kaçın

Cok haklısınız

Vauvvvv... Sana bağrıldı. Nankörsün dendi.. Ailesine senin bunlara değmiyeceğin söylendi. Evlenince neler olacak merak ediyorum ilişkinizde . Adamı tebrik ediyorum sözlülük aşamasında yapılabilecek her türlü hakareti yapmış !!!
Bırakın böyle adamları, size değer verecek, saygı duyacak insanları sevin. Unutmayın bu dünyanın sonu olmayacak...

Mesele bence sizin kalbinizi kırması. Sizi ikna etmeye çabalayabilirdi. Eğer kaliteli eşyalarsa kullanılır, ne var yani? Yine çok istemiyorsanız satardınız, üzerine biraz ekleyip yenisini alırdınız, çok mu zor? Çok yanlış davranmış.

Bir sry yapınca ardından affrttirmrk icin elinden geleni yapıyor. Kaybetmektrn korkuyor fakat o anda kendinş tutamıyor.
Evlendiğinizde artık çantada keklik olacaksınız ve kaybetmekten korkmayacak....siz o zaman göreceksiniz kendine hakim olmaya çalışıyor mu, özür diliyor mu, elinden geleni yapıyor mu?

Önceki konularınızdada size ayrılın, nişanlanmayın denmiş ama siz buradaki yorumları, ailenizi dikkate almayarak sözlenmişsiniz....

Siz bu adamla evleneceksiniz diyorum...

Evliliğiniz çok zor geçecek. Eşyalar için sizi ikna etmeli bağırmak çağırmakta ne oluyor. Çalışmıyor mu o ev ikinizin evi. Bırakın yapmasın ailesi. Sanki siz tek yaşayacaksınız.

Esyadan bahsetmiyorum düzgün bş sekilde okuyunca anlarsınız ayrıca kullanırım ya da kullanmam müsriflikle ilgisi yok
ben okuduğumu anladım. beyaz eşyalar iyi durumdaysa kullanılacaksa yenisini almak müsriflik. dediğim gibi koltuk olsa haklısın ama beyaz eşyada değilsin. sanırım sen ısrarcı oldun alma konusunda nişanlın da ondan patladı. nişanlının patlama şeklini onaylamıyorum. ama biraz da yoktan anlamalı her şey eşya bilmem ne değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…