- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Tartıstım susup kalmadım tabi ama düsünğn araba almamı bile istemiyorYok daha neler ? Sen çalışma o geceleri ve hafta sonları ek iş yapsın ...kazandığını da sana getirsin !! Bu nasıl fikir mis? Gerçekten adamın sacmalamalarini öyle susup dinliyor musun?
Farklı fikirde olduğunda bağırıp çağırmasına bunu da ekleyince...Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Nasıl yani harclık? Cocuk musunuz siz? Sacmalamıs bariz kusura bakmayın.Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Geleceğiniz pek parlak görünmüyor. Siz de her şeyin farkındasınız aslında. Daha şimdiden böyleyse sizce ilerde nasıl bir evliliğiniz olur?Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Buna gülünmez kahkaha atılır. Hangi kafada yaşıyor sözlünüz valla siz yol yakınken vazgeçin. Böyle şeyi demiyecektim ama bu dediğinden sonra. Uzaklaş ölü taklidi yapSizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Cok haklısınız tesekkür ederim yorumunuz için.Böyle bir tepki ile karşılaşmasaydın, aile kesesi bir olması mantıklı derdim.
Ancak bu yaşananlara bunun da eklenmesi hoş olmadı.
Senin zaten kimseye bir muhtaçlığın yok, neden maaşın onun hesabına geçsin?
Herkesin hesabı ayrı olsun, harcaması bir olsun, ödemeleri ortak bir yerden hallederdiniz.
Benim maaşım benim hesabıma yatar.
İçinden istediğimi ayırırım, eşim bana harçlık vermez.
Yılların vermiş olduğu bir iş geçmişim nedeniyle yüklü bakiyeli bir kredi kartım var.
Sadece onu kullanırız ev alışverişi, mobilya, hastane masrafları, çocukların ihtiyaçları vs. ne gerekiyorsa.
Ödemesini eşim yapar, ben maaşımın yüklü kısmını eşimin hesabına gönderirim.
Ancak maaşımın ne kadarını ne yaptığımı sormaz, bilmesine de gerek yok.
Kendime göre yatırım yaparım, kendi harcamalarım için ayırırım.
Gerektiğinde de eşimden nakit isterim.
Bunları Gelecek açısından referans olması adına aklınızın bir köşesinde kalsın diye anlatıyorum.
Siz çalışmak zorunda da değilsiniz evlenince, ancak çalışmanız sizin için avantaj sağlar.
Ayakları üzerinde dik duran, gerektiğinde de resti çekebilen biri olursunuz.
Ama bence bunları hiç düşünmeyin ve hiç bu yola bu adam ile çıkmayın.
Vallaha güzelim hayat senin...kendin bilirsin.Esimle kesemiz bir.Belirledigim harçlığı kendime ayırıyorum,gerisini çekip ortaya koyuyorum(ev ihtiyacını onun kredi kartıyla karşılıyoruz)...Eşim de öyle yapıyor .Ay sonunda ödemeleri yapıp kalanı ortak hesaba atiyoruz...Tartıstım susup kalmadım tabi ama düsünğn araba almamı bile istemiyor
Konu bu degil direk kullanmam demedim. Cevapları okursanız anlayacaksınız konuyu :)MİLLET İKİNCİ ELE BİLE OKEY DİYO YERİ GELİYO
NOLCAK SANKİ KULLAN
HERŞEY EŞYA OLSA
Buna gülünmez kahkaha atılır. Hangi kafada yaşıyor sözlünüz valla siz yol yakınken vazgeçin. Böyle şeyi demiyecektim ama bu dediğinden sonra. Uzaklaş ölü taklidi yap
Böyle olması mantıklı bana kendi harclık verecekmisVallaha güzelim hayat senin...kendin bilirsin.Esimle kesemiz bir.Belirledigim harçlığı kendime ayırıyorum,gerisini çekip ortaya koyuyorum(ev ihtiyacını onun kredi kartıyla karşılıyoruz)...Eşim de öyle yapıyor .Ay sonunda ödemeleri yapıp kalanı ortak hesaba atiyoruz...
Durumlarınızdan haberdar edin merak ederim benHaklısınız
Sen ne diyorsun kaç bacım kaç. Onca oku dirsek çürüt maaşına elin oğlu konsun hem de seni aşağılayarak. Kaç ardına bakmaSizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Ailem zaten istemiyor bakalım neler olacakSen ne diyorsun kaç bacım kaç. Onca oku dirsek çürüt maaşına elin oğlu konsun hem de seni aşağılayarak. Kaç ardına bakma
O zaman şimdiden otorite kurmaya çalışıyor, yani ilerde fikrini sormayacak, fikir alışverişi yapmayacak. Ama maalesef evlilik bu değil. Hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorumHer konuda öyle hep onun dedigi olacak ben farklı bir düsünce belirtmeyecegim. Gecende ehliyet konusu acıldı araba konusu ne gerek var sana falan dedş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?