sözlümle ilgili

merhaba ben yaklaşık 3 haftadır sözlüyüm.. Aslında sözlenmeden önceden bu tip şeyler aklıma gelıyordu ama ailemin desteğiyle sözlendim.aramızda çok az bir boy farkı var. çevreme baktığımda sankı herkes çok uyumlu da biz değilmiş gibi geliyor.Bu his bir gün gider mi dersiniz? üstelik çok yakıştımızı söyleyen o kadar insan varken bunları düşünmem normal mi? :2:

Kim kısa ? Sözlün mü ?

Evet erkeğin kısa durması hoş olmuyor ama birbirinizi sevdikten sonra kim ne düşünürse düşünsün önemli değil..
Hayırlısı olsun bu arada,

Sevgiler

Kim kısa ? Sözlün mü ?

Evet erkeğin kısa durması hoş olmuyor ama birbirinizi sevdikten sonra kim ne düşünürse düşünsün önemli değil..
Hayırlısı olsun bu arada,

Sevgiler

ben kısayım 6 cm kadar. ama aynı gibi duruyoruz.. yanyanayken çok az farkediyor.. Herkes çok yakıştııryor bizi. onun yanındayken mutlu oluyorum .. ama o yokken karamsar:(( evlilik fikrine henüz alışamadım..

Aynı sayılırız... sen evlimisn peki.. bu arada bende sözlüme söylüyorum bazen az uzun olaydın iyiydi diye ben zaten senden uzunum kii bunları takma diyor:)

Ne evlisi ya ben 19 yaşımdayım daha küçüğüm çok küçüğüm dahaa :24::24: :1::1:

Aynısı benim beyfendide söylüyor uzun olsaydın 180 falan diyorum senden uzunum ben sen ufaklıksın diyor snir olmuyor muyum oluyorum ama ben altta kalır mıyım patlatıyorum cevabı
Ben türkiyedeki kızların geneline göre normalim ama sen kısasın :23::52::52::52::52:

Ne evlisi ya ben 19 yaşımdayım daha küçüğüm çok küçüğüm dahaa :24::24: :1::1:

Aynısı benim beyfendide söylüyor uzun olsaydın 180 falan diyorum senden uzunum ben sen ufaklıksın diyor snir olmuyor muyum oluyorum ama ben altta kalır mıyım patlatıyorum cevabı
Ben türkiyedeki kızların geneline göre normalim ama sen kısasın :23::52::52::52::52:

Boyunkac:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Topuklu giymiyorum günlük hayata :)

En rahati. Bende gymiorum giyersemde manitami gecerim.çünkü normal topuklu değil bayagi bayqgi yüksek topuklu seviyorum

En rahati. Bende gymiorum giyersemde manitami gecerim.çünkü normal topuklu değil bayagi bayqgi yüksek topuklu seviyorum

Topuklu giymesekte olur :)

Ewet tabiki.BN tercih etmiyorum rahatima duskunum

Aynen sevdiceğim giyene bakarsa kafasını kırıyorum :D
Oda istemiyor zaten dikkat çekiyormuuşşş :D

bende erkek arkadsımla aynı boydaym denk getirmişiz gibi ikimizde 1.73üz:ssz: topuklu ayakkabıyı pek sevmem ama yeri gelınce giyersemde çok seksi bi göruntunun oldugunu düşünuyrm kadının uzun olmasının..erkek kadından uzun olmalı diye kompleksli insanlar düşünür takılma böyle şeylere

Back
X