- Konu Sahibi lovergirlsss
-
benim asıl şaşırdığım sözlün nasıl müsade ediyo buna....
bende senin düştüğün hataya düştüm yapma canım... nişanlım erkenden uyurdu önceden ve bunun bi arkdası vardı sürekli sohbet ederdik nette çünkü ben geç uyumaya alışkındım...oda öyleydi... hep iltift ederdi dediğin gibi işte senin gibisini bir biz bulamadık vs gibisinden sonra neyse iyi geceler der yatardık .. nişanlımada sölerdim Tabi Okey der geçiştirrirdi bazende sölemezdim hergün hergün neyi anlatıcam ki ... neyse sonra baktım bu hoşlanıyor gibi ve bana sorulmıcak bir soru sordu. bende nişanlıma anlattım çok sinirlendi sil onu dedi felan. sildim sonra bu tekrar ekledi beni kabul etmedim. işyerimin orda karsılaştık bi ara mecbur konustuk hatta nişanlına sölemedin dimi sorduğum şeyi aramızda kalsın felan dedi.
haklı olarak nişanlım bana kızdı neden bukadar konustun yüz verdin diye.
uzun oldu biraz ama demek istediğim şuki ; sözlün şuan arkdasıma güveniyorum dese de bi zaman sonra rahatsız olucak ve sana dicek sen yüz verdin diye ve seni sçlu görücek hadi o erkek asıldı sen neden bunları bile bile hala konustun diyerek... Bence gece yarılarına kadar konusmayı kes. yorgunum yatıyorum de geç.. ve sürekli sözlünü anlat veya akşamda sözlümle konuscam ya yarın konusurz felan de.
ay melek kızçem bir şey diyecem ama alınma senin nişanlın bir erkekle bu arkadaşı da olda konuşmana nasıl izin veriyordu bu hiç normal bir şey değil ki
yok bebeğim neden kızıyım:) Ya ozamanlar daha yeniydik yani nişan felanda yoktu :) birde bu arkdası çocukluk arkdası olduğu için pek birşey demiyordu bazen kızıyordu felan ama öyle kalıyordu :) mesela şuan öyle birşey yapsam facemi kapatırbenide yolar
ama normal olarak erkek arkdaslarımla felan konusmama çok fazla karışmaz yani
ay ben mi anormalım bilemedim valla
benim tek bir erkekle konuşmama dahi izin yok gayette memnunum halimdenn :))
sende konuşma boşver tatlım ya bak görüyon işte neler var bir erkegin bir kıza karşı iyi niyetli olmasını bekleme
Belli ki yaş küçük lise de ya da üniversite 1. sınıfta parmaklara geçirilmiş gümüş yüzük var ortada. Öyle bir ilişki seziyorum ben. Yetişkin kişilerin yapacağı iş değil çünkü şu durum.
kızlar inanın o adamı arkadaşım olarak görüyorum ve her kadının hoşlanacağı iltifatlar yapıyor kendimi kaptırmamam iyi olacak galiba sizlerin sorduğu tüm soruları kendime sordum ne yapıyorsun lover dedim ama inanın sözlüme çok bağlıyım aklımdan buluşmak o adamla biryerlere gitmek yada bişiler yaşamak hiç geçmedi gece 2lere kadar uyanık kalıyorum derslerim yüzünden o arada msjlaşıyoruz yani onun için özellikle uyanık kalmıyorum
kızlar merhaba;
benim sorunum sözlümün en yakın arkadaşıyla olan arkadaşlığım. çocukla acayip iyi anlaşıyoruz ilk başlarda pek anlaşamamıştık ama şu son zamanlarda çok iyi anlaşıyoruz. anlaşmamızda sözlümünde payı çok büyük. msnde konuşuyoruz msjlaşıyoruz gece 2lere kadar çocuğun benden hoşlandığını düşünmeye başlıyorum sözlüme bunu söyledim (bu arada msjlaştığımız herşeyi söylüyorum ) yok benim ona güvenim tam öyle bi adam değil dedi. onun bu ilgisi çok hoşuma gidiyor sürekli iltifatlar ediyor çok ciddi konulara giriyorz ama hiç saygısızlığı olmadı bana. sorum şu olacak ilgisinden hoşlanıyorum ya sözlümü aldatmış olmuyorum dimi kızlarçünkü sözlümü çok seviyorum ama arkadaşıyla msjlaşmayıda çok seviyorum ne yapmalıyım kızlar sonum ne olacak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?