sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

benim asıl şaşırdığım sözlün nasıl müsade ediyo buna....

bende buna çok takıldım ya seven insan cidid olan adam gibi adam biri asla müsade etmez ki
gözünün üzerine iki çakar valla bu ne ya bir de ciddi ciddi aldatmış mı oluyorum diye sormuş ilişkiler ne hale gelmiş yazık

Belli ki yaş küçük lise de ya da üniversite 1. sınıfta parmaklara geçirilmiş gümüş yüzük var ortada. Öyle bir ilişki seziyorum ben. Yetişkin kişilerin yapacağı iş değil çünkü şu durum.

ay melek kızçem bir şey diyecem ama alınma senin nişanlın bir erkekle bu arkadaşı da olda konuşmana nasıl izin veriyordu bu hiç normal bir şey değil ki

ay melek kızçem bir şey diyecem ama alınma senin nişanlın bir erkekle bu arkadaşı da olda konuşmana nasıl izin veriyordu bu hiç normal bir şey değil ki

yok bebeğim neden kızıyım:) Ya ozamanlar daha yeniydik yani nişan felanda yoktu :) birde bu arkdası çocukluk arkdası olduğu için pek birşey demiyordu bazen kızıyordu felan ama öyle kalıyordu :) mesela şuan öyle birşey yapsam facemi kapatır benide yolar

ama normal olarak erkek arkdaslarımla felan konusmama çok fazla karışmaz yani

sözlünü aldatma yolunda hızla ilerliyorsun.

gece yarılarına kadar konusacak ne buluosun anlamadım ben. sözlünle konussana güzelim.
bu işin sonu iyi degil.
sözlünü sevıyorsan eger, hemen kes gorusmeyi. sil msn den falan.

ay ben mi anormalım bilemedim valla
benim tek bir erkekle konuşmama dahi izin yok gayette memnunum halimdenn :))
sende konuşma boşver tatlım ya bak görüyon işte neler var bir erkegin bir kıza karşı iyi niyetli olmasını bekleme

:) yok canım yani önceden çok konşrdum hepte asılırlardı ve nişanlıma çok kavga ederdik ben sana uzak dur demedimmii diye kızardı :)
şuan konştğm erkkek arkadaslarım 10 15 yıllık tanıdığım kişiler yani :) zaten çok değil 4 5 tane var arada telefonda nette felan görüşürüz :) onada birşey demez yani ki demesinde elbette erkek arkdaslarımda olucak kız arkdaslarımda. neticede ikimizde kendimizi bilen bireyleriz mesafeyi koyduktan sonra güvende olduktan sonra sorun olmıcağını düşünüyorum

benimde ilk aklıma gelen bu oldu doğrusu..

neyse konu sahibi arkadaş gelirse aydınlatır belki bizi

acilen kontagini kesmelisin

sözlün aynisini yapsa eminim bitirirdin

Nişanlının bu mesajlaşmaya karşı çıkmaması enteresan bence evlenmeden önce nişanlanı tekrar bir gözden geçir bu kadar mezhebi genişlik olamaz. Gece yarılarına kadar arada sevgi aşk olmayan bir adamla konuşacak ne buluyorsun ki adam resmen sana yazıyor senin de hoşuna gitmen doğal ama buna bir dur demelesin kimsenin gözünde hafif kadın olma

Sözlünü gerçekten sevmiyorsun ve koca bir alışkanlık var sanırım ortada. Yoksa başkasının ilgisinden bu kadar etkilenmezdin. Resmen aklın karışmış ki, vicdan azabı duyuyorsun aldatmış olabileceğine dair.

Sen ve arkadaşı pişman olacağınız hareketler yapıyorsunuz!
ayrica sözlün cok safmiş ya:s

ya insan korkar, bürde ikisi bir olup seni deniyorlarsa, sağlammisin degilmisin diye

hata söyle bakalım, sağlamısin gercekden?

ben bunu yapacakdim, eşimde oh oh oh iyi diyecek Yada
ben kalkıp arkadaşlarıyla chatleşecegim? Başımıza taş yağacak, taş!

bunun sonunu iyi görmüyorum, siz bir süre sözlü kalıp bir birinizi ya iyi tanıyın, yada olgunlaşın canım.

burada yazılan her şeyi gerçek sanıyorum ama bence sen biraz uyduruyorsun arkadaşım ve inşallah da uyduruyorsundur.
1.si; sözlünün arkadaşı ile gece 2 ye kadar mesajlaşmak, konuşmak ne demek? sözlün senin en yakın arkadaşınla böyle şeyler yaşasa ne yapardın? ben de eşimin arkadaşlarını çok severim ve yapı olarak ta hep erkeklerle daha iyi anlaşmışımdır. ararım, sorarım onları ama öyle iltifatlar, gecelemeler değil. kardeş gibi görürüm onları çünkü benim için dünyadaki diğer erkekler bir taraftadır eşim bir tarafta
2.si; sözlüne benden hoşlanıyor olabilir diyorsun mesajlaşmaları söylüyorsun o da tınlamıyor. bence sen derdine yan.
3.sü; sen evliliğin ciddiyetinin farkına varamamışsın bence daha
4.sü; özür dilerim ama aldatmak için bence aynı yatağa girmek gerekmez hatta eğer başkası senin aklına girdiyse yataktan daha tehlikelidir.

elbette aldatmış oluyorsun..
Aynı şeyi sözlün yapsa "sözlüm kız arkadaşımla gece 2 ye kadar mesajlaşıyor beni aldatıyormu" diye konu açmazmıydın dürüst ol..

İçinde bir şüphe olurdi dimi?

Sözlünede çok şaşırdım. ben ona güveniyorum demek ne demek acaba

Sorunun cevabını veriyorum;evet aldatmış oluyorsun.Gece 2 ye kadar mesajlaşmak buna sözlünün birşey dememesi çok ilginç.Bu yol iyi bir yere gitmez sizin sözde arkadaşlık durumu daha vahim olaylara neden olucak.Aklıma şu da geldi sözlün ve arkadaşı seni deniyorda olabilir.Yaşlarınız kaç?

bence aldatıyorsunuz gece 2 lere kadar konusuyorsunuz adamın ilgisi sizin hoşunuza gidiyor sözlünüzü seviyorsunuz ama onunla mesajlasmayıda sevıyorsunuz siz ne yapmak istıyorsunuz anlamadım?

sözlünüzde bulamadıgınızı arkadasında bulmuşsunuz ve sonunuz iyi değil sözlünüze üzüldüm şahsen

Sizinki bal gibi de kendini, vicdanını rahatlatmak... Başkasına kolay ama insan kendine yalan söyleyebilir mi,,,hayır! Herhangi bir soruya ya da cevaba gerek yok, sen eğer sözlüysen, evlilk düşünüyorsan, ama kocan olmaya aday adamın arkadaşıyla gecelere kadar mesajlaşıyorsan, ettiği iltifatlara dibin düşüyorsa, o şahıs sana kendini iyi hissettiyorsa EVLİLİK fikrini bir kez daha düşün! Evlenmeden böyleysen, evlendikten sonra olabilecek monotonluklarda, sıradanlıklarda veya can sıkıntısı hallerinde nelere fırsat vereceğin, ne gibi gelgitler yaşayacağın aşikar. Bence senin gönlün biraz daha ayran çalkalamak istiyor!!!

Son düzenleme:
Bilemiyorum ama kendimi sözlünün yerine koyuyorum, ben olsam kıskançlıktan çıldırırdım. Benim eşim kalkcak benim en yakın arkadaşımla gece 2 de konuşacak. Çıngar koparırdım herhalde. Herkes yerini bilsin. Sana tavsiyem bu konuşmaları biran önce kes. Adam sürekli sana iltifat ediyormuş falan, ne gerek varki. Duygusal yönden ona ilgi duyman yakındır gibi geliyor bana. Sonra ilk fırsatta öpmeye falan kalkarsa seni şaşma. O yüzden biran önce son ver bu arkafaşlığa çok geç olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…