sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

sözlün senin kız arkadaşınla gece 2 ye kadar msjlaşsa ne düşünürdün kardeş kardeş takılıyolar mı derdin

evlenmek icin acele etme
evlendikten sonra her sicak ilgide böyle olursan isin zor
evlilik flört degil bambaska
yasin kücük heralde

cnm erkekten yakın arkadaş olmaz bu kadar söylüyorum sanabende lise ve ünivers,te zamanlarımda kızlarla anlaşamaz erkeklerle çok iyi anlaşırdım ama bizaman sonra sana arkadaş kardeş gibi bakmadıklarını anlıyorsun çok yakın olma kaptırma kendini derim sınırlar çerçevesinde konuş

sanki bu durumu sözlüne anlatarak bir nevi yardım istemişsin sözlünden. sen de durumdan memnun olsan için rahat olsa sözlüne söylemezdin. iyi düşün bir süre yalnız kalarak, gerçekten evlenmeye hazır mısın, sözlün doğru kişi mi, eğer içine sinmeyen ufacık da birşey varsa erteleyin düğünü. o çocukla da konuşma bir daha arkadaşının sevgilisine iltifat sıralayan birine selam dahi verilmez

Altına imzamı atarım bu yazının.
Tebrik ederim.
Aynen katılıyorum..

sözlün senin kız arkadaşınla gece 2 ye kadar msjlaşsa ne düşünürdün kardeş kardeş takılıyolar mı derdin

bunu yapan bir erkek olsaydı şimdi hepimiz dar ağacında sallandırmıştık çoktan..

kadın hisseder deyip adama veryansına başlamıştık :)

bunu yapan bir erkek olsaydı şimdi hepimiz dar ağacında sallandırmıştık çoktan..

kadın hisseder deyip adama veryansına başlamıştık :)

erkeğin bakışı bile aldatma oluyo
ama kadının gece 2 lere kadar elin adamıyla yazışıp iltifatlaşması modernlik kılıfına giriyo niyeyse..
ayrıca bir insan kendi namusundan(illa cinsellik değildir namus) kendi sorumludur.
ben sözlüyken, başka bir adamla gece 2 lere kadar yazışırsam kendim rahatsız olurum nişanlıma gerek bile kalmaz..

benim eşim bir kızla gece 2 ye kadar bir kızla mesajlaşsabu iş boşanmaya bile giderrr sözlün nasıl izin verio şaşırdım şahsen ve iltifat etmesi houna gidiorrr insan önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırırması lazım bence evliliği gözden geçirin sevginizden şüphe ettim ben :26:

Bence normal bir durum değil, aldatma illaki fiziksel olmaz, bence siz her ne kadar kabul etmesenizde sözlünüzü aldatıyorsunuz.

Sözlünüzde çok garip biri ki buna müsade ediyor.

Sözlünüzün arkadaşı da ondan garip ki hem sözlü birininin sözlüsüne, hemde arkadaşının sözlüsüne gece ikilere kadar iltifat edebiliyor.

Niye sözlünüzle mesajlaşmıyorsunuz geceleri.
Normal şartlarda hoşunuza gitmesi gereken taraf sözlünüz,
onunla mesajlaşmak, onunla konuşmak.
Sözlünüzle bunları yaşayamıyor ve bunu bir başkasıyla
tatmin etmeye çalışıyorsunuz, bir sorun var ortada.
Siz de bu durumdan hoşlandığınız halde nasıl oluyorda
çıkıp sözlünüze arkadaşının sizden hoşlanabileceğini söyleyebiliyorsunuz
ve nasıl oluyorda sözlünüz bunu normal karşılayıp, normal bir cevap verebiliyor.
Ne kadar seviyorum da deseniz, bu ilgi hoşunuza gidiyorsa
sizin duygularınızda da sıkıntı var.
Bence kimle olmak istediğinize bir karar verin.
Sözlünüzün arkadaşıyla arkadaş olmak zorunda değilsiniz, uzak durun bence.

yaptığın şey çok alçakça bence.Ne işin var elin adamıyla gece 2 lere kadar sohbette.bunu benim nişanlım yüzüğü kafasına fırlatırdım herhalde.O arkadaşa da yazıklar olsun ya.Arkadaşının sözlüsü nasılsın falan der kapatırsın.Sonra tvlerde yok arkadaşımla aldatttı,bu oldu şu oldu.

siz gerçekten aileler arasında yapılan cddi bir sözden mi yoks kndi aranzda taktğnz yüzükle olan sözden mi bahsediyorsun.
kndi aranzda taktıysanız sevgilinz de sizi ciddye almıyor eğleniyor olabilir. yoksa bir erkek evleneceği kadının bu şekilde davranmasını asla ama asla kbullenmez.
iknci olarak siz gerçekten arkadaşıyla konuştuğunza eminmsnz? belki sevgilnz sizinle farklı msn den konuşuyor. konuş konuş diyor sana ama içinden de konuş bakalım ne kdr sadıksın göreyim diyor.
bu durumlar olmasa bile bn doğru bulmadım arkadaşlara katılıyorum. ve siz gerçekten sevmiyorsunz eğer ki gerçekten taaa gönülden içten sevseydnz size iltifat ettiğinde hoşunuza gtmez kahrolurdnz bnm eşimden başkasına bunları söyletiyorum diye.

bu sorunun cevabını sen daha iyi biliyorsun ama yaptığın doğru değil bir erkekle başı bağlı bir bayan bu kadar samimi olmamalı.bu işin sonu iyi olmaz
ayrıca nişanlın nasıl bu kadar samimiyete izin veriyor hayretarkadaşına ve sana güvense bile bu kadar samimiyetin anlamı yok ki çok gereksiz
gece 2 lere kadar nişanlının arkadaşıyla görüşeceğine nişanlınla görüşsene çok anormal bir durum:26:

bende senin düştüğün hataya düştüm yapma canım... nişanlım erkenden uyurdu önceden ve bunun bi arkdası vardı sürekli sohbet ederdik nette çünkü ben geç uyumaya alışkındım...oda öyleydi... hep iltift ederdi dediğin gibi işte senin gibisini bir biz bulamadık vs gibisinden sonra neyse iyi geceler der yatardık .. nişanlımada sölerdim Tabi Okey der geçiştirrirdi bazende sölemezdim hergün hergün neyi anlatıcam ki ... neyse sonra baktım bu hoşlanıyor gibi ve bana sorulmıcak bir soru sordu. bende nişanlıma anlattım çok sinirlendi sil onu dedi felan. sildim sonra bu tekrar ekledi beni kabul etmedim. işyerimin orda karsılaştık bi ara mecbur konustuk hatta nişanlına sölemedin dimi sorduğum şeyi aramızda kalsın felan dedi.
haklı olarak nişanlım bana kızdı neden bukadar konustun yüz verdin diye.

uzun oldu biraz ama demek istediğim şuki ; sözlün şuan arkdasıma güveniyorum dese de bi zaman sonra rahatsız olucak ve sana dicek sen yüz verdin diye ve seni sçlu görücek hadi o erkek asıldı sen neden bunları bile bile hala konustun diyerek... Bence gece yarılarına kadar konusmayı kes. yorgunum yatıyorum de geç.. ve sürekli sözlünü anlat veya akşamda sözlümle konuscam ya yarın konusurz felan de.

biraz empati yap bence.ona göre karar ver. şu anda aldatmasan bile ilerisi için işlerin boyutu değişebilir
sözlün senin en yakın arkadaşınla gecelere kadar konuşsa ve kız sözlüne iltifatlar güzel sözler söylese, sonra bu sözlünün de çok hoşuna gitmeye başlasa muhabbetleri sizinkinden daha eğlenceli bir boyuta ulaşsa sen ne düşünürdün.
bence tehlikeli sularda yüzüyosun. bi de senden hoşlandığını düşünüyosan niye devam ediyosun ki bu muhabbete mesafeni koy sorun yaşamak istemiyorsan. bu gidişle sen de yavaştan hoşlanmaya başlarsın herşey sarpa sarar.
normalde bizim de konuştuğumuz arkadaşlarımız var ama ben hoşlandıklarını farkettiğim anda mesafemi koyuyorum. yoksa karşı taraf iyice umutlanıyo
bu ara da sevgilin de çok rahatmış yani söylemeden geçemicem benim ki olsa çıldırır heralde başkasıyla gece mesajlaştığımı söylesem

ben eşimin,yada eş adayım olduğu zamanlarda kocamın,arkadaşı ile gece 2'lere kadar mesajlaşıcam pehhh..
gözümün üstüne yumruğu geçirirdi bilmem anlatabildimmi.

nişanlının umursamaması tuhaf..
o adamın seninle geceleri mesajlaşması tuhaf...
senin mesajlaşman ve bu muhabbetten zevk alman tuhaf

tuhafta tuhaf yani..

Son düzenleme:
Bu işin ucu hayırlı bir yere varmaz..
Gece 2'ye kadar ne konuşuyorsunuz anlamadım ne gerek var?

Sözlün de gereğinden fazla anlayışlıymış canım..
Sen kendine çeki düzen ver bence bu konuda.

Her ilişkide zor dönemler olur.
Öyle bir dönemde bir bakmışsın sözlünden soğuyup arkadaşına yönelmişsin...

çok ayıp çok kendinize yakıştırıyormusunuz bunu birde sözlü iken
besbelli size yazıyor o konuştuğunuz kişi sözlünüzde kimlere güveniyorsa hey allahım insanlık ne hale geldi
konuşmayı kesin bu işin sonu iş değil sizde biliyorsunuz maşşallah hala devam.
yazık etmeyin güzelim ilişkinize.

sözlüme söyledim demişsiniz ama ben tüm açıklığıyla anlattığınızı düşünmüyorum. arada mesajlaşıyoruz filan demişsinizdir.

"gece 2 lere kadar konuşuyoruz ve bana sürekli iltifat ediyor e bu da benim çok hoşuma gidiyorrr" diye bir söyleyin bakalım tepkisi ne olacak?

ozaman anlarsınız aldatmış oluyor musunuz olmuyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…