- Konu Sahibi lovergirlsss
-
arkadaşıyla gece 2 ye kadar msjlaşmandaki amaç nedir?
artık evleneceğin adam hayatına girmişse etrafındaki diğer erkeklerle arana ciddi mesafe koyman gerekir..sözlünüz de baya genişmiş bence bu ne samimiyet noluyo 2 ye kadar mesajlaşıyosunuz dememiş..ben nişanlıyım ve erkeklerle tokalaşmıyorum bile..seninki de abartı diyebilirsin ama benim nişanlım böyle rahat ediyo..
sözleneceğin adama bi de bu olanları söylemişsin..adamın aklına kurt düşürmüşsün.bence sen sözlünü sevmiyosun, eğer gerçekten seviyo olsaydın gecenin 2sine kadar mesajlasmazdın, onun sana olan iltifatları da seni rahatsız ederdi..hoşlanıyo olmazdın..
tabi ki sözlünü aldatmış oluyosun..adamın sana iltifat etmesi normal mi..o da düzgün bi adam olsa arkadaşının sözlüsüyle gece 2lere kadar mesajlasmazdı zaten..tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz da olan zavallı sözlüne olacak..yazık..
sözlün senin kız arkadaşınla gece 2 ye kadar msjlaşsa ne düşünürdün kardeş kardeş takılıyolar mı derdin
bunu yapan bir erkek olsaydı şimdi hepimiz dar ağacında sallandırmıştık çoktan..
kadın hisseder deyip adama veryansına başlamıştık :)
kızlar merhaba;
benim sorunum sözlümün en yakın arkadaşıyla olan arkadaşlığım. çocukla acayip iyi anlaşıyoruz ilk başlarda pek anlaşamamıştık ama şu son zamanlarda çok iyi anlaşıyoruz. anlaşmamızda sözlümünde payı çok büyük. msnde konuşuyoruz msjlaşıyoruz gece 2lere kadar çocuğun benden hoşlandığını düşünmeye başlıyorum sözlüme bunu söyledim (bu arada msjlaştığımız herşeyi söylüyorum ) yok benim ona güvenim tam öyle bi adam değil dedi. onun bu ilgisi çok hoşuma gidiyor sürekli iltifatlar ediyor çok ciddi konulara giriyorz ama hiç saygısızlığı olmadı bana. sorum şu olacak ilgisinden hoşlanıyorum ya sözlümü aldatmış olmuyorum dimi kızlarçünkü sözlümü çok seviyorum ama arkadaşıyla msjlaşmayıda çok seviyorum ne yapmalıyım kızlar sonum ne olacak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?