sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

Ben sevgilimle bile artık işten güçten dolayı öyle gece yarılarına kadar mesajlaşmıyorum kaldı ki sevgilimin arkdaşıyla mesajlaşıp ona vakit ayırıcam çok saçma geliyor kulağa .

Sözlünün yerinde sen olsaydın ne yapardın ? o senin en yakın arkadaşıyla konuşsaydı senin dediğin gibi gece 2 ye kadar ve oda senin gibi ondan hoşlansaydı ne hissederdin . bence yine konuş ama o kadar samimi olma tabi yine sen bilirsin ama sözlenmişsin ve evleniceksin o insanla ona göre düşün karar ver

Ben sevgilimle bile artık işten güçten dolayı öyle gece yarılarına kadar mesajlaşmıyorum kaldı ki sevgilimin arkdaşıyla mesajlaşıp ona vakit ayırıcam çok saçma geliyor kulağa .

Al benden de o kadar, günde 2 veya 3 kere konuşuyorsak konuşuyoruz, sevgilime vakit ayırmakta zorlanıyorum, kaldı ki sevgilimin arkadaşı? Hoş ne benim, ne de sevgilimin mezhebi bu kadar geniş değil!

Son düzenleme:
Ayrıca; Ters bir şeyler olduğunu hissetmiş, hatta sevgilinle bile paylaşmışsın, sevgiline nasıl normal gelir orasını aklım almıyor ama, olayın farkındasın yani niye bu gidişata bir dur demiyorsun?

Sekerim bana oyle geldi ki sen bu en iyi arkadastan hoslaniyor olmayasin ?

Isler karismis biraz galiba, bence dur ve evlilik isini bir daha dusun.

sözlünüz yerıne arkadasıyla msjlasmak nıye?
sözlünüze cocugun sızden hoslandıgını bıle söyluyorsunuz\söyleyebılıyorsunuz
sonuc olarak sözlunuz cocuga ve sıze guvenıyor ve msjlasmaya devam etmenızı mı ıstıyor

enteresan bı guven durumu var ılıskınızde..
demekkı fazla guvende ıyı degılmıs..

sen sımdı cocukla msjlasmaktan,konusmaktan hoslanmaya basladın..
sözlune bıde bunu söyle,bakalım buna ne dıcek..

Ben burda senin kiminle saat kaça kadar mesajlaştığına değilde sözlünün buna hangi bakış açısıyla baktığına takıldım. Böyle şeyler duyunca eşimin kıymetini daha çok anlıyorum çünkü beni gözünden kıskanır....!

bir insan karşı cinsle gecelere kadar msjlaşıyor ve sözlü de bunu normal karşılıyor. ilginç....kimseye bu kadar güvenemem doğrusu. bu durumların sonunda mutlaka birileri üzülmüştür herzaman. yine öyle de olur...

İşte buraları kanserli bölgeler.

bir tane yeter, madem sözlüsün sözlün ile yetin.

ben kızın sözlüsüne herşeyi tam olarak anlattığına inanmıyorum
bence hiçbir erkek bu kadar rahat olamaz
eğer rahatsa demek ki seni takmıyo önemsemiyo kıskanmıyo bence

siz msjlaşırken sözlun ne yapıyor uyuyormu ya ne saçma bişi senın sözlünü tanıman lazım arkadaşlarını değil tuhaf ilişkiler ne gerek var bu adama zaman harcıyorsun evlılık oyun değil ona harcadığın zamanı sözlune harcalamasın bence yarın bu evlendığım adam böylemiymiş dememek için kesınlıkle gereksiz sözlünde baya genişmiş normalde slm versen kızanbilecekler var bırde böylesi yokmu ortasıya?

yaptigin sey hic hos degil.benim konusurken bir erkek yuzume gozume dikkatlice bakinca bile utaniyorum.pas vermiyorumki rahatsiz oldugumu anlasin..esimi aldatiyormusum gibi geliyor.bide oyle saatlerce konusup mesajlasacagim..hic etik degil..resmen flort ediyorsun arkadasim baska bisey degil bu..herkes yerini bilmeli..senin yerin sozlunun yaniysa sadik olacaksin..boyle boyle basliyor bu isler..dusunsene senin kankanla sevgilin ayni sekilde birbirleri ile muhatap olsalar..hosuna gidermi..bence sozlunun o kadar mesajlastiginizdan haberi yok.hic bir erkek buna musade etmez..sen bilmesini istedigin kadarini soyluyorsun ona

empati kur cevabı kendin ver
senin en yakın arkadaşın ve sözlün çok iyi anlaşıyolar kız sözlüne iltifatlar ediyo vs sözlününde bu durum hoşuna gidiyo, ne düşünürdün,seni aldatmış mı olurdu

Size sadece sunu söyleyeyim.

HAYATTA SIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGINIZ SEYLERI, SIZ DE BASKASINA YAPMAYIN

Sözlünüz ayni seyi yapsa ve sizin arkadasiniz ile gece yarilarina kadar konussa ve bundan hoslansa ne yapardiniz?
Ayrica sözlünüzün buna müsaade etmesine de cok sasirdim! Anlasilan ardasinida sizide tam taniyamamis!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…