merhaba Kızlar, moralim oldukça bozuk ben sözlüyüm ve bir hafta sonra nişanım olacak, söz boğçası alınırken sözlümün ailesi 5 kuruş bişey ödemedi hep sözlüm ödedi.. Durumları olduğu halde ,nişanlığımı herşeyimi sözlüm aldı.Bir aile neden destek çıkmaz ki... nişan için sadece tanıdık diye bir tane mahalle kuyumcularına gittik. modelleri güzel olmadığı halde ordan bir küpe, bir saat,seçtim. 2 tane de bilezik alındı.Sonra onlara gittik yemek yedık.. ben tek başınaydım annem gelemedi o gün yanıma. laf arasında görümce eşyalardan bahsettı bizde mutfağı ve yatak odasını kız alır dedi.. bende ben tam bılmıyorum dedim. önemi yok dedim. kayınvalıdemde onu destekledi.. daha nişan olmadan eşy apazarlığı yapmaya kalktılar bana. neyse ben eve geldı anneme durumu izah ettim.annemde ben gelınlerıme beyaz eşyalarının hepsini aldım. Onlar da almak zorunda durumları olmasa neyse dedi. sözlüme bahsetmedim bu olaydan. yolda giderken sözlümlede tartıştık. Şuan hiçbir heyecanım kalmadı .. kendıme zarar vermekten korkuyorum..nişan için herşey hazır .. annemle konuştum anlaşamassam atıcam nişanı dedim.. o da destek çıktı ilk defa bana..