Eşya hiç önemli değil. Nasıl değil? Şöyle ki;
Ben evlendim 1 yıl oldu. 1 yıl kv yanındaydım. (Allahın izni ile 6 ay sonra ayrılıyorum kendi evime) Gerek düğünümde gerekse nişanımda erkek tarafının yapması gereken herşeyi eşim kendi aldı. Ailesinden hiç bir destek görmedik. Borcumuz var dediğimizde "Bizde herşeyi kendimiz yaptık ödersiniz(!)" denildi. Ama benim şöyle bir avantajım oldu. Eşim (Allah'a şükür) benim yanımda olan beni koruyan biri. Bu durumda öncelikle nişanlın senin yanında oluyor mu yoksa ailesinin sözüne bakıp seni karşısına mı alıyor. O güveni nişanlından alıyorsan herşey çözülür :) Kendine zarar vermektende bahsetme.. Biliyorum kendini kötü hissettiren durumlar ama hiç bir şey senden kıymetli değil :)![]()
Bizde yüzüklerimizi kendımız ödedik.. nişanım için nişanlığı o damatlığıda ben aldım. nişan yeri , ikramlar zaten bize ait. nişan için takı alındı. o da tanıdık diye onların mahalle kuyumcusuna gıttık.. fiyat olarak gayet uygun olanları seçtim. Benım kızdığım nokta görümcenin kendınle benı kıyaslaması bunu söylediğınde sadece kayınvalıdem ve görümcem vardı. bana mutfağı yatak odasını sen alacaksın dedi resmen. bizde yatak odası zaten alınıyor mutfakta da bi tek bulaşık makinesi alınıyor. benım babam hasta benım için çalışıyor ama ben ona ödetmek istemiyorum ben çalışıyorum kımseyede yük olmadım olmak dahi istemiyorum. ablası zaten herşeyımıze karışıyor. hep kendıyle kıyaslıyor. bir kez sözlümle konuştum. ablam bişey görmedi zamanında yaşamadı bılmıyor dedi. Nişanıma 4 gün var. nişandan sonra sözlümle konuşacağım..eğer kii bana onlar gıbı davranırsa bu işi bıtırırım