Sözlümün annesi bizi ayırdı

Kian288

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
18
12
3
Sözlümle 3 buçuk yılı aşkın birlikteydik, birbirimizi çok seviyorduk hala da öyle ve geçtiğimiz zamanlarda ailesi ile tanıştım. annesi ile yüz yüze görüşemediğimiz zamanlar hep telefonla arar halini hatrını sorardım destek olurdum ve hiçbir şekilde saygısızlığım olmadı. Ama kadın evine gidince benim yüzüme bile bakmıyordu ben karşısında otururken benim yüzüme bakmak yerine benimle konuşmak yerine oğluyla diyalog kurdu ve açıkçası o an çok kötü hissettim. Sözlümün annesi, babası sözlümün çalıştığı kazandığı paralarla yaşamını sürdürüyor ve ellerinde emekli maaş vs olmasına rağmen bunu yapıyorlar. Sözlüm ile evlenme planları yapıyorduk ama annesi sürekli sözlümü bunaltıp durdu. En sonunda sözlüme sütümü helal etmem mutluluğunuza engel olurum büyü yaparım onu kötü gelin olarak tanıtırım bilirim demiş ve bizi ayırdı. Ayrılmak zorunda kaldık hem de severek. Ben de birçok kez beddua ettim içim yanarak, sevenlerin arasına girdi diye. Sözlüm annesini ikna etmek için çabalıyor annesinin rızası olması için. Çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hala seviyoruz birbirimizi, Allah'ımın bizi birbirimize kavuşturması için dua ediyorum.

Sözlümle 3 buçuk yılı aşkın birlikteydik, birbirimizi çok seviyorduk hala da öyle ve geçtiğimiz zamanlarda ailesi ile tanıştım. annesi ile yüz yüze görüşemediğimiz zamanlar hep telefonla arar halini hatrını sorardım destek olurdum ve hiçbir şekilde saygısızlığım olmadı. Ama kadın evine gidince benim yüzüme bile bakmıyordu ben karşısında otururken benim yüzüme bakmak yerine benimle konuşmak yerine oğluyla diyalog kurdu ve açıkçası o an çok kötü hissettim. Sözlümün annesi, babası sözlümün çalıştığı kazandığı paralarla yaşamını sürdürüyor ve ellerinde emekli maaş vs olmasına rağmen bunu yapıyorlar. Sözlüm ile evlenme planları yapıyorduk ama annesi sürekli sözlümü bunaltıp durdu. En sonunda sözlüme sütümü helal etmem mutluluğunuza engel olurum büyü yaparım onu kötü gelin olarak tanıtırım bilirim demiş ve bizi ayırdı. Ayrılmak zorunda kaldık hem de severek. Ben de birçok kez beddua ettim içim yanarak, sevenlerin arasına girdi diye. Sözlüm annesini ikna etmek için çabalıyor annesinin rızası olması için. Çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hala seviyoruz birbirimizi, Allah'ımın bizi birbirimize kavuşturması için dua ediyorum.
Sözlünün kendi kafası var yani kim ne derse desn devam etmek isterse devam eder. Şu anki durumun "kaynanam bizi boşattı" konu başlığı olarak bi kaç sene sonra önümüze düşer gibime geliyo.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama gidin kendi kendinize evlenin o kadından öylece kalsın bu annelerin kusura bakmasın kimse ama her sorun olduğunda sütlerini dile getirmeleri beni çileden çıkarıyor

Tamam annedir rızası lazımdır da burada sozlunuzde bitiyor iş.Annesi bencillik yapıyor oglunun mutlulugunu istemiyor ise elinden geleni ardina koyma deyip beyefendinin ataga gecmesi lazımdı.

Hadi ikna etti evlendiniz ee?? Bu kv ne yapar eder sizi huzursuz eder.Hayirli ise olsun 🌸

Sözlünün kendi kafası var yani kim ne derse desn devam etmek isterse devam eder. Şu anki durumun "kaynanam bizi boşattı" konu başlığı olarak bi kaç sene sonra önümüze düşer gibime geliyo.
Devam etmek istiyor ama o da korkuyor annesinin yapacaklarından. Bana bir şey olmasından korkuyor. Seninle geleceğimi kurmak istiyorum diyor, annemi ikna edeceğim diyor hatta şehir dışına annesinin yanına gitti bu işi halletmek için.

Allah’a sizi kurtarmış diye şükür duası edin bence. Böyle bir kadınla ömür geçer mi sanıyorsunuz? Ben size olacağı söyleyeceğim kadın dediklerini yapacak sözlünüz de idare ediver, annem o benim ne yapayım, sen benim annem hakkında konuşamazsın vb cümleleri sıralayacak. Bu yazdıklarım en hafifleri bu arada. Sözlünüze de çok güvenmeyin, arkanızda duramayan adamda koca olmaz

Siz olmasanız illa ki biri olucak o daha mi iyi olucakmış bu kadar gözyaşının arkasında beddua alıpta mutlu olan varmi

Benim kuzeniminde şuanki eşinin annesi nişanlılıklarında çok bu tarz şeyler yaptı. Ayrıldılar nişanı attılar. Sonra ailelerden habersiz yine barıştılar. Gizli gizli evlerini kurmaya çalıştılar. Kuzenimin ailesi sonsuz destek veriyodu ama çocuğun annesi özellikle kesinlikle istemiyordu çocuk evini terk etti. Sonra Çocuk kaza gecirdi. Günlerce yoğunbakımlarda kaldı annesi o zamanlar bile hala aynı davranışları sergiledi. Hastaneden çıkınca çocuk aylarca bakıma muhtaç kaldı cünkü bacağından yaralanmıştı birçok ameliyatlar gecirdi. Ailesinin evine gitti o zamanlardada annesi evde hep farklı davranmış. Yani kendi evladı. Sonra kuzenim ve ailesi çocuğu aldılar. Yengem 1 haftada kendine getirdi kendi çocuğu gibi baktı. Düğünlerini yaptılar. Ailesi hiçbir şeyinde bulunmadı. Kendileri gelmediği gibi akrabalarınada tembihlemişler gitmiceksiniz diye. Ama evlendiler herşeye rağmen. Çokta mutlular Allah daim etsin. Keşke böyle yapmasaydılar ama kendi evlatlarına bunu yaptılar.
yani demem o bu tarz insanlar evet var. Şimdi tek taraflı net olarak bilemem ama sözlünüz isterse, Allah yazdıysa kimse önüne geçemez 🙏🏼 İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun🙏🏼

Annesi yüzünden değil sevgilin yüzünden ayrılmışsınız.

Ayrıca sözlüm ne? Sözlü falan değilsiniz ki şu durumda. Söz mü kalmış şu devirde zaten bu ne?

Evlendiğinde bu sorunlar çoğaldığında yine buraya çok seviyorum ölüyorum diye yazın olur mu ? Çünkü evlenmeden çocuk oyuncağı gelir herşey

Devam etmek istiyor ama o da korkuyor annesinin yapacaklarından. Bana bir şey olmasından korkuyor. Seninle geleceğimi kurmak istiyorum diyor, annemi ikna edeceğim diyor hatta şehir dışına annesinin yanına gitti bu işi halletmek için.
Bak güzelim bu kadın sizi rahat bırakmaz bu bir. Bu tip kadınlar adam olmaz bu iki. Evlenseniz bile en fazla bi sene sonra bu adam anacı olacak bu üç. Hep istenmeyen gelin olacaksın bu dört. Dünya kadar madde sayabilirim hepsi olumsuz.
Annesinin seni sevmemesi için geçerli bi nedeni olur aldatırsın, gözün dışardadır vs bunlar karşısında anne haklıdır ama durduk yere bu cıngarı çıkaran kadın fenalığınıda yapar. Kabul ederim herşeye göğüs gererim diyorsan sen bilirsin. Malesef aşk toz pembe hayaller falan gerçeği görmeni engelliyo olabilir ben uyandırmak istedim evlenmek konusunda acele etme

Biz eşimle sevgiliyken eşimin anne babası beni hiç istemediler ,hatta eşime açık açık o kız sana uymaz bırak diye çok ısrar ettiler 😅

Eşimle kimseye sormadan evlendik 16 yıllık evliyiz ve ailesi evlendikten sonra ağızlarını bile açamadılar
Eşim onlara fırsat dahi vermedi,

Yani sözlün seni gerçekten seviyorsa annesini ikna etmeye çalışır,
Yok hakkımı helal etmem , büyü yaparım vs gibi çocukça sözlerle sizden ayrılmaz ,

İki insan birbirini seviyor ve çok iyi tanıyorsa kayınvalide vs dolduruşlarıyla ne söz atar , ne yuva yıkar , kolay değil o işler öyle

Evlenmeden yırtmışsın neyi dert ediyorsun. Böyle bir kadının gelini olup 1 çocukla boşanmak zorunda kalmak daha kötüdür. Şükür et yoluna bak. Ben müstakbel kaynanamın evine gidecem bana pas vermeyecek, ben hep arayıp hal hatır soracam sevgimden ölsem de istenmediğim yerde 1 san durmam. Gururunuz olsun biraz herşey aşk değil.

Back
X