Sözlümle 3 buçuk yılı aşkın birlikteydik, birbirimizi çok seviyorduk hala da öyle ve geçtiğimiz zamanlarda ailesi ile tanıştım. annesi ile yüz yüze görüşemediğimiz zamanlar hep telefonla arar halini hatrını sorardım destek olurdum ve hiçbir şekilde saygısızlığım olmadı. Ama kadın evine gidince benim yüzüme bile bakmıyordu ben karşısında otururken benim yüzüme bakmak yerine benimle konuşmak yerine oğluyla diyalog kurdu ve açıkçası o an çok kötü hissettim. Sözlümün annesi, babası sözlümün çalıştığı kazandığı paralarla yaşamını sürdürüyor ve ellerinde emekli maaş vs olmasına rağmen bunu yapıyorlar. Sözlüm ile evlenme planları yapıyorduk ama annesi sürekli sözlümü bunaltıp durdu. En sonunda sözlüme sütümü helal etmem mutluluğunuza engel olurum büyü yaparım onu kötü gelin olarak tanıtırım bilirim demiş ve bizi ayırdı. Ayrılmak zorunda kaldık hem de severek. Ben de birçok kez beddua ettim içim yanarak, sevenlerin arasına girdi diye. Sözlüm annesini ikna etmek için çabalıyor annesinin rızası olması için. Çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hala seviyoruz birbirimizi, Allah'ımın bizi birbirimize kavuşturması için dua ediyorum.