Sözlümün annesi bizi ayırdı

Sözlümle 3 buçuk yılı aşkın birlikteydik, birbirimizi çok seviyorduk hala da öyle ve geçtiğimiz zamanlarda ailesi ile tanıştım. annesi ile yüz yüze görüşemediğimiz zamanlar hep telefonla arar halini hatrını sorardım destek olurdum ve hiçbir şekilde saygısızlığım olmadı. Ama kadın evine gidince benim yüzüme bile bakmıyordu ben karşısında otururken benim yüzüme bakmak yerine benimle konuşmak yerine oğluyla diyalog kurdu ve açıkçası o an çok kötü hissettim. Sözlümün annesi, babası sözlümün çalıştığı kazandığı paralarla yaşamını sürdürüyor ve ellerinde emekli maaş vs olmasına rağmen bunu yapıyorlar. Sözlüm ile evlenme planları yapıyorduk ama annesi sürekli sözlümü bunaltıp durdu. En sonunda sözlüme sütümü helal etmem mutluluğunuza engel olurum büyü yaparım onu kötü gelin olarak tanıtırım bilirim demiş ve bizi ayırdı. Ayrılmak zorunda kaldık hem de severek. Ben de birçok kez beddua ettim içim yanarak, sevenlerin arasına girdi diye. Sözlüm annesini ikna etmek için çabalıyor annesinin rızası olması için. Çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hala seviyoruz birbirimizi, Allah'ımın bizi birbirimize kavuşturması için dua ediyorum.
Kendi konumu okudum sanki aynı işte, Bnde bu yüzden ayrıldım hemde 2 aylık evliyken siz dua edin sözlüsünüz ne kadar kabullenemesekte bu, bizim seçtiğimiz insanın karaktersizliği isteyen dağları deler

Kendi konumu okudum sanki aynı işte, Bnde bu yüzden ayrıldım hemde 2 aylık evliyken siz dua edin sözlüsünüz ne kadar kabullenemesekte bu, bizim seçtiğimiz insanın karaktersizliği isteyen dağları deler
Umarim sizin için hayırlısı olur her şey... Çok kötü bir durum gerçekten... Allah'ım böyle karaktersiz insanlardan korusun bizleri

Böyle beddua eden,büyü yaparım diyen kadından uzak durun.Üzgünüm ama sevgiliniz de sağlam duramamış.Gerçekten sevse haksız yere bu lafları eden annesine seni daha şimdiden ezdirmezdi.

Böyle beddua eden,büyü yaparım diyen kadından uzak durun.Üzgünüm ama sevgiliniz de sağlam duramamış.Gerçekten sevse haksız yere bu lafları eden annesine seni daha şimdiden ezdirmezdi.
Doğru diyorsunuz, olmaz artık. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bence bu evlilikten bi hayır gelmez size.bu size bir ilâhi işaret bence .dikkate alın ılerde çok pişman olursunuz.sozlunuz gerçekten istese idi kimseyi dinlemez sizden asla ayrılmazdı.yani bu iş pek de hayırlı gözükmüyor. Aile çok önemli.

Daha iki sayfa öncesi yaklaşık 10 dakika öncesi çok seviyordunuz çok kötüydünüz ayrılık sizi kötü yapmıştı görüyorum ki sizinde sevginiz öyle aman aman değilmiş tamam sözlünüz olucak kişide sizde de asıl annede sorun var o zaman bu kadar netseniz artık olmuyacak diyorsanız o kadına kızmayın Iyi ki de olmamış den sevinin

sozlunuz sıze bunları anlatmak yerıne ılerıde karım olacak kısı ıcın benımle boyle konusma ıkınızın yerı ayrı sen oyle seyler yaparsan benı de kaybedersın deseymıs :)
sorun daha cok sozlunuzde ıyıkı bıtmıs dıye sevıneceksınız ılerıde

Bence bu evlilikten bi hayır gelmez size.bu size bir ilâhi işaret bence .dikkate alın ılerde çok pişman olursunuz.sozlunuz gerçekten istese idi kimseyi dinlemez sizden asla ayrılmazdı.yani bu iş pek de hayırlı gözükmüyor. Aile çok önemli.
Doğru diyorsunuz ben de hayır gelmeyeceğini anladım artık, erkenden farkettiğim için Rabbime şükürler olsun. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Daha iki sayfa öncesi yaklaşık 10 dakika öncesi çok seviyordunuz çok kötüydünüz ayrılık sizi kötü yapmıştı görüyorum ki sizinde sevginiz öyle aman aman değilmiş tamam sözlünüz olucak kişide sizde de asıl annede sorun var o zaman bu kadar netseniz artık olmuyacak diyorsanız o kadına kızmayın Iyi ki de olmamış den sevinin
Sevgimde azalma yok ama düşününce artık olmaması iyi olur diye düşünüyorum. Zaman alsa da unutmak, zamanla iyi olacağımı düşünüyorum. Hepsi bu. Seviyorum diye o'nun bu yaptığını unutacak ya da affedecek değilim. Ya da şuan çok süperim, harikayım diye bir şey de demedim. Zamanla bunların olacağına inandığım için kabulleniyorum.

sozlunuz sıze bunları anlatmak yerıne ılerıde karım olacak kısı ıcın benımle boyle konusma ıkınızın yerı ayrı sen oyle seyler yaparsan benı de kaybedersın deseymıs :)
sorun daha cok sozlunuzde ıyıkı bıtmıs dıye sevıneceksınız ılerıde
Doğru diyorsunuz, sevineceğime eminim. İnanıyorum böyle olacağına

Öyle bir insan değilim, insan sevgi beslediği, aşk içeren duygular hissettigi birini bir anda söküp atamaz. Unutması, önüne bakması zaman alır. Karışık duygular içindeyim olumlu ve olumsuz yönde. Ama bu yüzlerini görmem iyi oldu. Lâkin yine de insan hayırlısını istiyor.

İnanın sizin hiçbir kabahatiniz yok, kabahat sevgilizde, gözünü açması lazım.

Kim gelirinin üçte birine hatta yarısına düşmesine razı olur? Ailesine yardım etmek istiyorsa aylık sabit bir ücret göndersin kabul.

Ancak emekli maaşına rağmen kendi maaşına bağımlı hale getirdiyse anne istediğini satın almak için “sütümü vermemmm” diye ağlayacaktır. Gelin adayı kim olursa olsun farketmez.

Bu noktada sevgilinizin bu sorunu farkedip sınırlarını çizmesi lazımdı. “Artık yeni aile kuruyorum, iyi neden varsa söyleyin, yoksa sevgime sahip çıkacağım” diyecekti.

Normalde anne babaya hayır demek çok zordur. Ancak burada reddetmenin bir ödülü olduğu için karşı çıkması çok daha kolay.
Zaten kendisi diretse bu sefer anne babası emekli maaşına göre yorganını uzatır.

Oturup sırf bunu için sizi terkediyorsa bırakın gitsin. Zorla evlenip bir de size hırsız gözüyle bakan bir aile ile uğraşmayın

Sözlümle 3 buçuk yılı aşkın birlikteydik, birbirimizi çok seviyorduk hala da öyle ve geçtiğimiz zamanlarda ailesi ile tanıştım. annesi ile yüz yüze görüşemediğimiz zamanlar hep telefonla arar halini hatrını sorardım destek olurdum ve hiçbir şekilde saygısızlığım olmadı. Ama kadın evine gidince benim yüzüme bile bakmıyordu ben karşısında otururken benim yüzüme bakmak yerine benimle konuşmak yerine oğluyla diyalog kurdu ve açıkçası o an çok kötü hissettim. Sözlümün annesi, babası sözlümün çalıştığı kazandığı paralarla yaşamını sürdürüyor ve ellerinde emekli maaş vs olmasına rağmen bunu yapıyorlar. Sözlüm ile evlenme planları yapıyorduk ama annesi sürekli sözlümü bunaltıp durdu. En sonunda sözlüme sütümü helal etmem mutluluğunuza engel olurum büyü yaparım onu kötü gelin olarak tanıtırım bilirim demiş ve bizi ayırdı. Ayrılmak zorunda kaldık hem de severek. Ben de birçok kez beddua ettim içim yanarak, sevenlerin arasına girdi diye. Sözlüm annesini ikna etmek için çabalıyor annesinin rızası olması için. Çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Hala seviyoruz birbirimizi, Allah'ımın bizi birbirimize kavuşturması için dua ediyorum.
Canım şuan sağlıklı düşünemiyorsun bence ama böyle bir kayınvalide ile ömür geçmez eş kadar ailede önemli belki de rabbim kurtarmıştır seni bide böyle düşün

Hayatımın ucundan bile böyle bir kadın girip muhattap olacaksam ayrılmak en iyisi sürekli başkasının tantanasını nazını derdini mi çekeceksin başka seversin boşver

Sözlünüzün sevgisi eksik demek ki. Büyü yaparım ayırırım diyen annenin sözüne size bunları neden çektiriyor? Zaten annesini ikna etse bilen ben olsam barışmazdım. Yarın kucağınızda çocukla da o sözlü sizi yalnız bırakır ki o zaman artık ulaşılmış olacaksınız, daha rahat yapacak bunu. Annesi yapmadı kendisi yaptı, kabullenin bunu ve yolunuzu ona göre çizin

Vallaha ben böyle birini tanıyorum. Güya büyü ile de ugrasiyor. Kizinin evliligini yikana kadar ugrasti. Basardi da. Ama kücük kizi ona resti cekti. Evliligime karisamazsin, müdahele etmeye calistigin an seni silerim dedi, hicbirsey yapamadi ona. Is sevgilinizde bitiyor. Tüm bunlari size yansittigina göre yeterli kadar olgunlukta degil

Ben olsam bu laflardan sonra evlenmeyi düşünmezdim. İkna etsenizde başta bunu diyen sonunda dediğini de yapar. İçi kötü.

Bu sıkıntıları şuan yaşıyormuşsunuz. Evlenince yaşarsam düşüncesi sarmıyor mu sizi? Sürekli bu kadınla mı uğraşacaksınız. Sözlünüz şuan resti çekip evlenemiyor rıza göstersin diye bakıyor. Rıza gösterse evlenseniz kadın naparsa yapsın ama o benim annem diyecek. Bi gün yorulacak hiç çabalamayacak. Bence hiç bu polimiğe girmeye gerek yok. Seviyorum diye kendinizi yakmaya da gerek yok. Millet sevse de kocasını boşuyor hayatına devam edebiliyor. Siz niye onsuz yapamayacaksınız.

Çıkan tüm olumsuzluklara rağmen göz göre göre şartları zorlayanları anlayamıyorum. Balık baştan kokar mevzusunu yaşıyorsunuz ayıkmanız için bi şans doğuyor ama siz onu tepip inanmak istediğiniz şeyin peşinden gidip sonra ben ne yaptım diyorsunuz. Hiç birşeyi farketmeyip evlenince gören insanlar: keşke böyle olacağını baştan bilseydim evlenmezdim diyenlere göre çok şanslısınız.

sözlü denilen şey aileler arasinda olan bir şey değil mi ?

Benim kuzeniminde şuanki eşinin annesi nişanlılıklarında çok bu tarz şeyler yaptı. Ayrıldılar nişanı attılar. Sonra ailelerden habersiz yine barıştılar. Gizli gizli evlerini kurmaya çalıştılar. Kuzenimin ailesi sonsuz destek veriyodu ama çocuğun annesi özellikle kesinlikle istemiyordu çocuk evini terk etti. Sonra Çocuk kaza gecirdi. Günlerce yoğunbakımlarda kaldı annesi o zamanlar bile hala aynı davranışları sergiledi. Hastaneden çıkınca çocuk aylarca bakıma muhtaç kaldı cünkü bacağından yaralanmıştı birçok ameliyatlar gecirdi. Ailesinin evine gitti o zamanlardada annesi evde hep farklı davranmış. Yani kendi evladı. Sonra kuzenim ve ailesi çocuğu aldılar. Yengem 1 haftada kendine getirdi kendi çocuğu gibi baktı. Düğünlerini yaptılar. Ailesi hiçbir şeyinde bulunmadı. Kendileri gelmediği gibi akrabalarınada tembihlemişler gitmiceksiniz diye. Ama evlendiler herşeye rağmen. Çokta mutlular Allah daim etsin. Keşke böyle yapmasaydılar ama kendi evlatlarına bunu yaptılar.
yani demem o bu tarz insanlar evet var. Şimdi tek taraflı net olarak bilemem ama sözlünüz isterse, Allah yazdıysa kimse önüne geçemez 🙏🏼 İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun🙏🏼
E dertleri neydi ki

Back
X