Sözlümün davranışları çok çaresizim ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
Iyi geceler hanımlar. Akliniza fikrinize cok ihtiyacim var sevgili ablalarim..
4 senenin ardından eylül ayında sözlendik o zamanlar geçici bir işte çalışıyordu biz sözlendikten birkaç gün sonra çalistigi yerde işi bitti. Gelelim asıl soruna 5 aydır çalismiyor iş ariyorum bakiyorum diyo ama 5 aydır ne bi yere girdi ne çalıştı anca arkadaslariyla geziyo tozuyo ailem babam özellikle sık bogaz ediyor işe girmedi mi hala diye sözlümle konusuyorum aramadigimi zannediyosun iş gel sen bul o zaman diyo iş konusu ne zaman açsam babam soruyo ediyo desem hemen tersliyo tartismaya basliyoruz ailem bana simdiden bi dunya ceyiz alisverisine basladi eksigim kalmadi neredeyse ve sözlümün ailesini 2 kere evimize davet ettik geldiler onlar bizi evlerine oturmaya dahaca hiç çagirmadilar ailemde bunun lafini yapar oldu bizi neden cagirmiyolar 5 ay oldu sözleneli nişan tarihi belirlemek lazım oğlanda işe girip calismiyo kizim biz kendi kendimize mi gelin guvey oluyoruz diyo ailem cok zoruma gidiyo 2 gundur sözlumlede konusmuyoruz konusunu gene actim babam soruyo işe girip girmedigini siz taraftan bizi ne arayan var ne soran ailem bu durumdan rahatsiz dedim simdi disaridayim aksam eve gectigimde annemlerle konusucam dedi aksam oldu aramadi aradigimdada telefonu kapaliydi kesin arkadaslariylaydi o anda da sözlüme yüz kere diyorum ciddi bi yola adım attik ne calisiyosun ne biz icin kenara para atiyosun (dugunde haziranda olur dedi onun babasi) haziranda dugun diyorsunuz iş yok güc yok habire gezme tozma derdindesin benimi oyaliyosun eğer ben calismicam evlilikte gozum yik diyorsanda bana acik acik söyle bitsin aileme boynumu yere egdirdin dedim tartistik gene konusmuyorum onunla şuan uzun oldu kusura bakmayin bi akil fikir verin ne olur..

Bu devirde is bulmak maalesef zor fakat sözlün bunun icin gerçekten emek harcıyor gibi gelmedi. Ailesinin de ilgisiz tutumu baya can sıkıcı. Durumu degerlendirip onunuze bakın maalesef bu durumu simdi yapan ileride neler yapar

Kendi meslegiyle ilgili is ariyorsa bulmak zor. Ama ne is olsa yaparim yeter ki para biriktireyim diye dusunuyorsa is yok degil. Bide surekli bunaltmak hos degil bu gidisle birakir bence. Sozlune yuklenecegine annesiyle konus siz ne dusunuyorsunuz oturup bi araya konusamadik etraflica diye

Bu sözlünden ne köy olur ne kasaba

Yol yakinken kes at arkadaşim.. Bu adamdan sevgili dahi olmazken baba ve koca rolunun üstesinden gelebilecegini mi sanıyorsun?
İşsizlik gerçekten çok zor.. İşsiz kalmasıni asla elestirmiyorum ama belli ki adamin bu konuda bi çabası da yok.. Ailesi de pek umursamiyor kes at neyi bekliyorsun? Yuzugu attıktan sonra duzelirse ne ala, duzelmezse de gelecegini kurtarmis olursun

Daha 5 ay olmuş
Ne kadar çok daralmışsınız adamı
Ailesi de sizi o işe girmeden çağıramaz,nişan tarihi veremez
Darladigini sanmıyorum ya.. Kadinin telefonlarina cikmayan bir adam var ortada.. Aileyi anlayabiliyorum oğulları issizken resmi bir adim atamazlar ama anladığım kadarıyla soz olaylarina falan giristiklerine gore gelenek gorenek bilen insanlar.. Konu sahibinin ailesi karsi tarafi agirlamis, bi caya davet edip, hal hatir sormak oglanin is dolayısıyla adim atamiyoruz demek çok da zor olmamalı

Şuanda söyleye söyleye zorla işe girmesini sağladınız diyelim. Evlendikten sonra o işi bırakmayacağı ne malum. Nasıl güveniceksiniz ki?

E darlamış işte
Kendisi anlatıyor
5 ay nedir ki ya iş bulmak için
Ben mba yaptığım halde 2 sene iş bulamadım
Üstelik adamın sözlenirken işin geçici olduğu da belliymiş
4 yıl sonunda belliki adını koyalım diye atılmış bir adım bu söz
Zaten evlenmek için 22 yaş çok küçük
Nedir bu kız ailesinin acelesi hiç anlamadım

Benim anladığım kadının derdi es adayinin is sahibi olup olmamasi degil, sorunları asma yonteminin kacmak olmasi. 22 yas bence de küçük bir yas, o yasta uni okuyordum ben ama kimsenin yasam dinamiklerini bilemiyoruz belli ki sozler verilmis ugrasilacaginin garantisi verilmis simdi kacak dovusmek ne bileyim bana güven vermedi
Dediğim gibi kimsenin issiz olmasi ya da bes ayda is bulamamasi elestirilemez Ama partnerlerden birini evlilige ikna edip sonra gelecek adına ugrasmamak eleştirmek için yeterli bi sebep bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…