Sözlümün davranışları çok çaresizim ?

Tamamen geri çekilin. Tripli değil ama mesafeli olun. Sizi istiyorsa sizin için bir şeyler yapması gerektiğini ona sözlerinizle değil davranışlarınızla anlatın. Şu an siz darladıkça, kaybetme korkusu yok nasıl olsa, sallıyor. Sizin için bir şeyler yapmazsa, elini taşın altına koymazsa sizi kaybedeceğini bilmeli. Ama bu blöf değil, gerçekten öyle olmalı. Bu şekilde davranan insanla hayat mı geçer? Siz böyle bir hayat mı istiyorsunuz? Nişanlılık, sözlülük insanların birbirini tanıması için fırsat, evliliğin demosu. Şu an ne yaşıyorsanız gelecekte benzer şeyler olacak. Kararınızı ona göre vermelisiniz.

bu zamanda iş bulmak kolay değil
baban neden bu kadar sıkboğaz ediyor
yaslarınız kaç
neden sözlün doğru düzgün bir işe girmeden önce nişanlandın?

ailesi aramıyor davet etmıyor demıssın
merak etme tüm erkek aileleri böyle

Bence sende ilgisiz davran ve uzaklaş aklını başına almadan da hiç oralı olma bu şekilde ne düğünü?Emin ol artık maddiyat herşeyden önce gelir.Kendini yıpratmak istemiyorsan uzak durmalısın.

4 senedir
kaç defa ne kadar sürelik işe girdi
adam sorumsuz gibi niye evlilik yoluna girdiniz
ailenizi sürekli öne sürmeniz adamın ailenize kin beslemesine sebep olur
sürekli ailem şöyle dedi babam soruyor vs. diye konuşmayın kendi fikriniz gibi konuşun

Aynı fikirdeyim,hele bir de çocuk olsun,defol git kapı orda der,çünki bilir ki gitmesi daha zordur...

Haklısın,kıyamam filan deme,yarın sen çocuğunun yüzüne bakarak ağlarken o yine kapıyı çarpıp arkadaşlarına gidecek,gerekçesi de,bana huzur vermiyorsun,ondan gidiyorum,suçlu sensin,kadın olsaydın da evde tutsaydın olacak.

Attığın mesaja cevap verdi mi
Hayir
Evet lafa gelince on numara icraata gelince foss
Keşke böyle olmasaydı çok kötü bi durum bu
Aynen öyle pişman olmadım değil ama olan oldu deyip suan ki durumu toparlamaya çalıştım oda olmuyo
Aynen öyle durumu tam anlamıyla ozetlemissiniz bi arkadaşım da benle aynı anda sözlendi mesela onlar düğün salonu ve nikah tarihini bile aldılar eşya da biz daha hiçbir şey yapmadık
Ömrünü yer bu senin bence ayrıl. Kendini tüketme
Simdiden yedi bitirdi bile bu şekilde gidemez asla ne deseniz hepiniz o kadar haklısınız ki
Ne deseniz hepiniz öyle haklısınız ki bana yol gösterdiniz allah razı olsun hepinizden kendi anneme bu kadar detaylı anlatamıyordum vereceği sert tepkilerden dolayi ama siz önüme ışık tuttunuz çok sağolun
Bbj isimli üyenin eşim çalışmıyor konusu var bir okumanı tavsiye ederim.
Hemen bakayim
Yolun başındasın dön derim.Çabalamayan gezip tozmayı ihmal etmeyen adamdan bi cacık olmaz sonra çok ahh vahh edersin de eskiye dönemezsin işte
Evet is işten geçmiş olur haklısınız
Aynen öyle büyükler daha çok anlıyor farkında oluyor da bende eve çok bahsetmiyorum biz aramzda çözer hallederiz diye de bu da olmadı
Tembel erkek buyuk zorluk emin ol
Hemde nasıl
Eşim tembel çalışmıyorDiye konu açmak istemiyorsan ayrıl
Allah korusun cidden
Karşıma alıyorum insan gibi konuşuyoruz daha dikkat edicem bakıyorum yok adam akıllı bi yer felan deyip konuşuyor en son yılbaşından sonra kesin gireceğim demişti hala girmedi kaç gündür de konuşmuyoruz bugün yolda yürürken gördüm o beni görmedi arkadaşlarıyla birlikle arabada geziyorlardi ben daha ne diyeyim böyle bi kapasitesiz bir insan evladına sinir hastası oldum
Babam biraz sert bir yapıya sahip onla bu konuları konuşamam rahat annem de sert çıkış yapar zaten onları buna zor ikna ettim sizin söyledikleriniz gözümü daha çok açtı gerçeği daha iyi görebiliyorum
Ailesinin de maddi durumu iyi degilse nasil nisan dugun tarihi versinler. Burada zaten nisanliniz ise girmedigi surece sizin de acele etmemeniz gerekir. Iyi bir is bulana kadar evlenmeyin zaten bence
Yok is bulmadan asla istemiyorum zaten bu gidisle de bizden Bir şey olmayacak annesi babası emekli ama ailesini geçtim kendisinin bir şeylere çabalamasi lazimken oda yok hayırlısı olsun
Bu adam neden boyle biliyormusunuz?
Okuma demis okumamissiniz.
Calisma demis calismamissiniz.
Sizi kendisine mecbur birakmis.
Simdi nasilsa bu bana mecbur ben ne zaman istersem o zaman olur kafasinda.
Yol yakinken bu sevdadan vazgecin.
Vazgeçmeye çalışıyorum artık kafam da bazı şeyleri bitirmeye çalışıyorum
Bile bile lades deyip başını yakma derim.Ailenle konuş eminim onlarda istemiyor.Daha simdiden telefonu kapatıp gece gündüz gezip tozuyor.Huylu huyundan vazgeçmez.
Aileme desem direk anında bitirtir bana ama çokta soylemleri olur onlar ilk başta istemiyordu çünkü bu duruma düşürdü ya bizi ne diyeyim
Adam olmayı becerememiş insanlarla evlenmeyin. Evlenince de afedersiniz ama daha da cozutuyorlar. Boşanmıs biri olarak tavsiyemdir. Evlenip üzerine cocuk yaparsan bu günlerde neden birakmamisim diye dizlerine vurursun.
Simdiden bile keşke sozlenmeseydim diyorum o zamanlar da da kesin böyle derim
Bi yüz yüze gelsek yüzüğü teslim edecegim
Sana bir abla tavsiyesi sakın bu adamla evlenme
Dimi güzel ablam bundan ne koca ne baba olur
O kadar bunaldım ki yüzüğü yüz yüze geldiğimiz de vermeyi düşünüyordum direk ne yapacak bakalım diye
Çünkü kendisi ben hertürlü ise girerim boş kalmam sözleriyle beni ikna etti babamın darlama sebebi oğlan neden işsiz hala aramiyor bu dünürler neden bizle iletisime geçmiyor etmiyor
Bence sende ilgisiz davran ve uzaklaş aklını başına almadan da hiç oralı olma bu şekilde ne düğünü?Emin ol artık maddiyat herşeyden önce gelir.Kendini yıpratmak istemiyorsan uzak durmalısın.
Konuşmuyoruz da zaten ne arıyor ne yazıyor onunda işine böyle geliyor demek ki
Beni ikna etti çalışıcam edicem boşta kalmam etmem diye ben kendi fikirlerimi ilk başta her zaman direk getirdim ailemi ilk zamanlar demedim kırılır diye baktım benim dediklerimi ciddiye almıyor değişiklik yok artık ailemin de dediklerini diyeyim de belki anlar ciddiyeti dedim tartıştık ettik sonuç bu konuşmuyoruz 3 4 gündür
Aynı fikirdeyim,hele bir de çocuk olsun,defol git kapı orda der,çünki bilir ki gitmesi daha zordur...
Allah kimseyi düşürmesin bu duruma
Nasıl da illet bi durum allah göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…