Seviyorum ama gozum kor degil bende farkindayim artik maalesef
Yol yakinken kes at arkadaşim.. Bu adamdan sevgili dahi olmazken baba ve koca rolunun üstesinden gelebilecegini mi sanıyorsun?
İşsizlik gerçekten çok zor.. İşsiz kalmasıni asla elestirmiyorum ama belli ki adamin bu konuda bi çabası da yok.. Ailesi de pek umursamiyor kes at neyi bekliyorsun? Yuzugu attıktan sonra duzelirse ne ala, duzelmezse de gelecegini kurtarmis olursun
En son mesajdan tartistik gece ve yarinda yuzugunu gel al senden ne koca olur ne baba simdiden boyle sorumsuzca davranan insan ileride ev nasil gecindirecek cocugumuzda olacak onun da gunahina girmeye gerek yok yarin yuzugu al dedim bana verdigi cevapta ben bizim icin bir seyler dusunurken yapmaya calisirken sen bitirmek istiyosun bittiyse bitti dedi bana ama yuzugu de almaya gelmedi komik ya bizim icin anca bir seyler dusunuyo ama icraatta gelince sifir kendisi
Size şunu sormak istiyorum :
Şu süreçte bu duyarsızlık ve vurdumduymazlık ile hareket eden bu kişi, evlilik hayatında sizce nasıl bir “eş” ve “baba” rolüne sahip olur?
Doğru diyorsunuz şimdiden bunlari yasiyorum evlilikte halim daha fena gozukuyo
Darladigini sanmıyorum ya.. Kadinin telefonlarina cikmayan bir adam var ortada.. Aileyi anlayabiliyorum oğulları issizken resmi bir adim atamazlar ama anladığım kadarıyla soz olaylarina falan giristiklerine gore gelenek gorenek bilen insanlar.. Konu sahibinin ailesi karsi tarafi agirlamis, bi caya davet edip, hal hatir sormak oglanin is dolayısıyla adim atamiyoruz demek çok da zor olmamalı
Aynen öyle ailemde cagrilip davet edilmek istiyo dünürlerimiz olacaklar diyo dediginiz gibi ailemi cagirmiyorlar iş dolayisiyla diye dusunuyorum bende ama annesiyle aramiz iyidir annesi bana da diyebilir kizim oglanin durumu biliyosun o yuzden sizi cagiramiyoruz diye o da yok
Şuanda söyleye söyleye zorla işe girmesini sağladınız diyelim. Evlendikten sonra o işi bırakmayacağı ne malum. Nasıl güveniceksiniz ki?
Ben ona zorla hicbir sey yaptirmiyorum yaptirmamda ben ona kac bin defa dedim senin ise girmede calismakta gozun yoksa beni birak ben seni yanimda zorla tutmuyorum dedim ki oylede
Bu yüzden beni çok sevdiğini söyleyen birini terk etmiştim hiç bir şey yoksa iş başvurularını yapar cevap gelene kadar bir kasa domatesini limonunu alır satar yine çabalar caba yoksa o adamdan bir şey olmaz..
Iş başvurusu bile yaptigi yok ki iş kovalamiyor ama sorunca da bakiniyormus ariyormus zerre alakasi yok
E darlamış işte
Kendisi anlatıyor
5 ay nedir ki ya iş bulmak için
Ben mba yaptığım halde 2 sene iş bulamadım
Üstelik adamın sözlenirken işin geçici olduğu da belliymiş
4 yıl sonunda belliki adını koyalım diye atılmış bir adım bu söz
Zaten evlenmek için 22 yaş çok küçük
Nedir bu kız ailesinin acelesi hiç anlamadım
Ailem beni verme meraklisi degil konusurken dikkatli konusun her anne baba da kizinin rahatligini gelecegini dusunur yanlismi biliyorum ? Evet biz sözlenirken calistigi yerde 6 ay süren bir iste calisiyordu ama sözlüm ordan ciktigimda benim isim hazir hemen baska ise girecegim dedi ve de 5 ay oldu girmedi bunlari babama da söyledi babamin sormasi anormal mi simdi
Yaslar kac? Sen calisiyormusun?
Ben 22 o 24 calismiyorum uni kazanmistim gidecektim sevdigim insan icin gitmedim onunla yuva kurmayi tercih edip her seyden elimi ayagimi cektim aptallik ettim boyle diyeceksiniz biliyorum hislerime yenik dustum
Bana kalırsa ailenize durumu anlatın kendinizi çekin bu adamdan hayır gözükmüyor( iş konusunda hemen bulmak zor olsada)
Ben aileme durumu anlatsam benimki anne baba habire arkadaslariyla gezip tozuyor iş aramiyo calismada da gozu yok diye bi konusma yapsam ailem direk bu sözü bitittirir bana
Benim anladığım kadının derdi es adayinin is sahibi olup olmamasi degil, sorunları asma yonteminin kacmak olmasi. 22 yas bence de küçük bir yas, o yasta uni okuyordum ben ama kimsenin yasam dinamiklerini bilemiyoruz belli ki sozler verilmis ugrasilacaginin garantisi verilmis simdi kacak dovusmek ne bileyim bana güven vermedi
Dediğim gibi kimsenin issiz olmasi ya da bes ayda is bulamamasi elestirilemez Ama partnerlerden birini evlilige ikna edip sonra gelecek adına ugrasmamak eleştirmek için yeterli bi sebep bence
Ben uni kazanmistim sevdigim insan icin gitmedim okumadim yuva kurmayi tercih ettim ailemi de zor ikna ettim ailem okumami cok istiyordu arkamdaydi sevdigim var dedim cok yalvardim yakardim ikna ettim cok sey yasadim biz sozlenirken gecici bir isteydi evet ama sozlum bana ben isten ciktiktan sonra bos kalmicam hemen bi ise giricem isim hazir vs vs konustu bunlari ailemede dedi ailemde bende oyle ikna oldum 5 ay az bi zaman da degil ben sevdigim adamla sozlendigimin tadini keyfini cikaramadim cunku ailem bana ceyiz hazirliklarini alir yaparken karsimdakiler sozlum ne calisti ne kenara da para atti zoruma gidiyo onca sey