• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünüz bir kızla aynı evde kalsa??

• Konu Sahibi Konu Sahibi benian22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim sozlunun okulunun bitmesine ne kadar var. bu is sozlunde biter. konusacak ev arkadasi ile. yok begenmiyorsa kiz da calisiyormus madem. ceksin gitsin. hem nasil erkek bekar evinde rahat ediyor, kendi esimin bekarlik evinden biliyorum, banyolari kildan tuyden gecilmezdi. ben o klozete oturamazdim. o zaman sevgilim simdi esim ama sadece o degil ki.
erkek arkadsin bu kadar tirsak olmasin, eger tirsak degilse demek ki halinden memnun.

cnm erkek arkadaşınada ,karşıdaki kızada güvensen etik açıdan hoş bir durum değil..durum gayet normal de algılanabilir ama çok etik değil yani..

Kız ve kızın sevgilisi durumdan şikayetçi değil
sanırım tek siz şikayetçisiniz
sevgilinize güvenmiyorsunuz
Ki böyle gereksiz bir konuyu sorun haline getiriyorsunuz

ya ben mi çok gerilerde yaşıyorum yoksa millet uzay çağını geçmiş mi..
yani öyle rahat rahat iki erkek bir kız aynı evde yaşıyor öyle mi
bunların anaları babaları yok mu yav
nasıl iş bu
tamam devir değişti ama bu kadar da basitleşicek kadar değişmedi.
şimdi bu kızın ailesi yokmu, babası anası demiyormu çocuğum sen nerde kimle kalıyorsun
benim aklım almıyor
yahu madem sevgilinle yaşamak istiyorsun kıy bir nikah otur işte bu kadar mı zor.
evdeki diğer erkekten hiç mi rahatsız olmaz acaba.ben misafirlikte bile lavaboya gidemem bu nasıl rahatlıktır aynı evde iki erkekle yaşamak.
müsadenle çüş demek isiyorum arkadaşım,benim bu gibi olayları midem kaldırmaz.
erkek arkadaşının da hatası var en baştan kabul etmemeliydi o kızı bekar evine.
hemen hiçbir bahane bulmadan o evden ayrılmalı yoksa yolver gitsin.kendine saygısı olmasa bile sana saygı göstermeli.senin neler hissettiği hiçmi aklına gelmiyor.
ya da en iyisi sen de erkek arkadaşlarınla boolllll bollll vakit geçir misilleme olsun.
çok cadı gördüm kendimi..

aynen sana katılıyorum..ve geri kafalılıkla uzaktan yakından ilgisi yok bu olayın..

Kız ve kızın sevgilisi durumdan şikayetçi değil
sanırım tek siz şikayetçisiniz
sevgilinize güvenmiyorsunuz
Ki böyle gereksiz bir konuyu sorun haline getiriyorsunuz

ben sevgilime güveniyorum ama o ahlaksız kıza güvenmiyorum. ayrıca gereksiz bir konu olduğunu düşünmüyorum bence o tarz bir yaşam tasvip edilemez.

ne aşırısı az bile veriyorsun. ne demek durumlalrı uygun değil. 1 yıldır çıkmamışsa halinden memnun heralde

İki erkekle aynı evde kalacak kadar rahat birine asla güvenmem kimsenin kalbini bilmezsiniz nekadr arkadaşınıza güvensenizde kalplere hükmedemezsiniz o kadar rahat bir kişinin arkadaşınızın yanında ölçülü olabilecegine inanıyormusunuz
karşı cinse duyulan hisler anlık hislerdir gem vurabilirmisiniz arkadaşınızın kalbine gözüne hislerine biraz gerçekci düşünelim erkeklerin doğasında var kim olursa olsun ateş ve barut yanyana olmaz siz istediginiz kadar güven duyun

empati yapsın düşünsene kızlı erkekli gruplar halinde bir evde kaldığını ne hisseder acaba

kesinlikle olmazzz ben nişanlımın bi akrabasyla konuşmasını bile kıskanrken bi kızla aynı evde kalmasını düşünemiorm düşünmekte istemiorum

ev arkadaşının sevgilisiyse kalabilir ben sorun yapmam
ama çok içime oturur nie o kız kalıyo ben kalamıorum die
haaaa kızın kız arkadaşları gelip kalmaya malmaya başlarsaaaaa
delikafadulden:oklava:kötükedihüso

arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:

erkek arkadaşının o evden ayrılması gerekiyor...
diğerleri de karı koca hayatı yaşıyorlar o evde...
kızmaz olurmuyum hiç,kıyametler kopardı herhalde....:oklava:

yokk ben asla kabullenmem yaa walla kıskançlıktan çatlarım

ben problem edecegimi zannetmiyorum
yani kızın sevgilisi var zaten
erkek arkadaşında sana aşık
yaşayabilirler bence yani

sonunçta ev arkadaşının sevgilisi.kimsenin sevgilisi olmadan kalsaydı o zaman sorun olabilirdi.bence problem yok üniversitede böyle yaşayan ev arkadaşları çok.kafana takacak bir durum yok bence.fazla sıkma bence bırakta rahatça okulu bitirsin.ne yapacak gidip sözlüne asılacak değil ya.erkek arkadaşı parça pinçik eder onu.

ben sevgilime güveniyorum ama o ahlaksız kıza güvenmiyorum. ayrıca gereksiz bir konu olduğunu düşünmüyorum bence o tarz bir yaşam tasvip edilemez.

Bence siz hırsınızda kıza biraz iftira atıyormuşsunuz gibi geldi
Ahlaksız derken acaba neleri gördünüzde bu hakareti etmeye yeltendiniz
Bence siz neden o kız evde kalıyorda ben kalamıyorum diye kendi kendinizi
parçalıyorsunuz.
Bu arada paranında ahlağında kimde olduğu belli olmaz
Sinirinize yenik düşmeden biraz ayrıntılı düşünün bence..

Kızlar rahatlığınıza şaşıyorum valla bu nesilin evli halini düşünmek istemiyorum:a015:

Bence siz hırsınızda kıza biraz iftira atıyormuşsunuz gibi geldi
Ahlaksız derken acaba neleri gördünüzde bu hakareti etmeye yeltendiniz
Bence siz neden o kız evde kalıyorda ben kalamıyorum diye kendi kendinizi
parçalıyorsunuz.
Bu arada paranında ahlağında kimde olduğu belli olmaz
Sinirinize yenik düşmeden biraz ayrıntılı düşünün bence..

çok şükür ben halimden memnunum. erkeklerin sıkça gelip gittiği bir evde yaşamak için kendimi parçaladığımı hangi mantıkla söylüyorsunuz anlamadım. kız ahlaksız olmasa ailesinden gizli o evde yaşamaz hanımefendi? herkesin ahlak anlayışı, kıstasları farklıdır, siz ahlaklı görebilir olabilirsiniz ama ben görmüyorum. kimseye de iftira atmadım ki olan bi şeyi söyledim. kız o evde daha önce 3 şimdi 2 erkekle yaşıyor dedim. bu iftira mı? acaba sizdeki bu hırçın tavır neden kaynaklanıyor çok merak ettim. yoksa aynı pozisyonda siz de mi yaşamaktasınız?

sonunçta ev arkadaşının sevgilisi.kimsenin sevgilisi olmadan kalsaydı o zaman sorun olabilirdi.bence problem yok üniversitede böyle yaşayan ev arkadaşları çok.kafana takacak bir durum yok bence.fazla sıkma bence bırakta rahatça okulu bitirsin.ne yapacak gidip sözlüne asılacak değil ya.erkek arkadaşı parça pinçik eder onu.

ev arkadaşı ve kız üni.de okumuyor ki çalışan insanlar bunlar. 25 26 yaşında kişiler yani.erkek arkadaşından kıskançlığın zerresi yok ki parça pinçik etsin. adam çok rahat.ben sevgilimi bir bayan olarak kıskanmama rağmen o bir erkek olarak nasıl sevgilisinin o evde yaşamasına müsade ediyor anlamış değilim doğrusu.

çok şükür ben halimden memnunum. erkeklerin sıkça gelip gittiği bir evde yaşamak için kendimi parçaladığımı hangi mantıkla söylüyorsunuz anlamadım. kız ahlaksız olmasa ailesinden gizli o evde yaşamaz hanımefendi? herkesin ahlak anlayışı, kıstasları farklıdır, siz ahlaklı görebilir olabilirsiniz ama ben görmüyorum. kimseye de iftira atmadım ki olan bi şeyi söyledim. kız o evde daha önce 3 şimdi 2 erkekle yaşıyor dedim. bu iftira mı? acaba sizdeki bu hırçın tavır neden kaynaklanıyor çok merak ettim. yoksa aynı pozisyonda siz de mi yaşamaktasınız?

Biraz ağır ol istersen
Birilerine laf atarken yok sendemi aynı pozisyondasında diyemezsin
hem çok merak iyi değildir , insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
Erkek yada kız fark etmez , eğerki erkek orda kalan bayana kötü gözle bakıyorsa
ahlaksız olan kız değil erkek olurki sizde sevgilinize güvenmiyorsunuzki bu kadar hırçın davranabiliyorsunuz
Kızın hiç birşeyi görmemişsin ama çamur atabiliyorsunuz
Ve bu mesajda da kadın kadının kurdudurun en iyi örneğisiniz
Güvenmeyi öğrenin , kıskançlık yapmayı değil..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso

Back
X