Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:
Konu 2008 tarihli, konu sahibi ya evlenmiştir ya ayrılmıştır bu zamana. :)))
kaydirigubbakcemile3 ahaha ya çok doğru ben görmedim açılış tarihini ya evlenmiştir ya ayrılmıştır haha alemsinolumunekankayizsmile
canım bence normal tepkıler verıyosun sahsen bende ıstemezdım sevgılım bı başkasıyla aynı evde kalsın ,,,arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:
ınanmıyorum hıç konunun tarıhınede bakmadım ne oldu acaba sonu bu ılışkının hay alaah yaaaabilmiyorumkismilearkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:
ben akşam fazla takılmışım heralde foruma gece rüyamda bile gördüm üstelik sizin nickiniz rüyama girdi ama ne yorum yaptığınızı okuyamadımsempatiksalakcinnizemuszemus
kaydirigubbakcemile3 ay tüh keşke ne yorum yaptığımda okunsaymış yaa bilmiyorumkismile neyse daha unutmazsın valla nickimi bende aklıma yazdım seni rüyalarını süslediğim üye diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
evt canım ya tam okucaktım yorumunu uyandım bir dahaki rüyama artıkboshayallersmile