• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünüz bir kızla aynı evde kalsa??

• Konu Sahibi Konu Sahibi benian22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cildirirdim sevgilim baska bi kizla ayni evde kalsa her ne kadar arkadasinin sevgilisi olursa olsun sonucta oda bi kiz
ay allah korusun eyvahedigeldismile

ben kizmazdim..ama ister istemez kıskanırdim o da ben kalamıyorum diye..
benim erkek arkadaşımın arkadaşı da 2 kizla aynı evde yaşıyor,biri sevgilisi digeride sevgilisinin ev arkadaşı..yaklaşık 3 yıldır bu sekilde yasıyorlar..
ben erkek arkadima güvendiğim sürece,kizida tanıdığım ve güvendiğim sürece problem yapmazdim..

bu ne yaaaa valla sen yine iyi bile sabretmissin
asla kabul edemem
1 2 günlüğüne kalmaya gelmemiş ki o evde yaşıyo
istediğin kadar güven sonuçta sevgiin bi erkek
bide ev hali ya uygunsuz bi durum olma ihtimalio kadar yüksekki
benim anlamadığım sen bukadar takıyosun bu durumu o kızın sevgilisi olacak elemen niye hiç umursamıyo acaba
erkeklrde bi garip oldu artık
allah sonumuzu hayır etsin

sonuçta kızn sewgilisi war
sizde erkek arkadaşınızın sewgisinden emnsenz boşuna kendinizi yıprtmayın
bide siz çık deseniz de adam çıkmıosa ewden boşuna paranoyak kız modunda kalmayın

Sözüm meclisten dışarı kızlar ama erkeğe nekdr güvensende kadınlar istedikleri zman hertürlü şeytanlığı yapabilicek potansiyele sahip,geç olmadan herakete geç derim her türlü ihtimali düşün ama bu yorumu kızın hal hareketlerini beğenmediğin için söylüyorum kız evde kalıyor banyo yapıyor banyodan çıkıyor snin erkk arkaşının o halde görmemesi imkansız ! e kızın sevgilisi bazen eve geç kalır erkk arkadaşınla kimi zman yalnız bile kalıyolardır birkaç dakikada olsa.hani aklına sokmak gbi olmasın ama ben çok kıllanırım böyle durumlarda.ya sende git kal yanlarında yada bişeyler düşünün.

arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:

bence güveniyorsan sorun yok ama kız oynak bişeyse bende dayanamazdım. sende kalsan onlarla birlikte sorun olmazdı ama.cnm kuruntu yapıyor da olabilirsin kız hakkında.eğer eminsen, bu durumu kabul etme bence. bide cnm sor bakalım sevgiline tam tersi bir durumu kabul eder miydi?

benian22 cnm baya olmuş sen yazalı şimdi farkettim. neler oldu merak ettim. umarım bi sorun çıkmamıştır. eğer bu sayfaaya dönersen yaz bize neler olduğunubuyrunnnnnnnnn

kız duzgunse olur yanı arada bır gıdıp kalabılır anca boyle olur ben boyle yapsam kalmaya gıtsem arkadasının sevgılılsı kotu dusunmesın ısterım arada tabı ama kızda begenemdıgın durumlar varsa yap bişiler=)bayanssulusmile

bence sonuna kdar haklısın sözlününde biraz anlayıslı olması lazım ama bilemiyorum ya eminm bnde böyle bi durumu kaldıramazdm:S

hiç hoş deil kız sevgilisyle birlkte yaşadığına göre zatn rahat biri demk ki..endişelenmekte haklı olablrsinz

Valla erkek arkadaşıma güvenirim de kendi hem cinsime güvenemiyorum ne yalan söyleyeyim öyle kızlar var ki ben cinsimden utanır oldum :delphin: şöyle söyleyeyim sadece daireyi değil apartmanı kökten ateşe veririm :delphin: şaka şaka sadece kıza hain planlar uygularım aklinialirimsmile ve benim erkek arkadaşım benim böyle bişeye asla izin vereceğimi bilmediği için o kız eve geldiği an sokaktada yatsa çıkar o evden bana bunu söylemez bile şartlara başlarım hiç acımam valla gitsin bankta yatsın benim için :umursamaz: gelsin benimle kalsın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 bu konuda çok katıyım hiç tolerans tanımam isterse gece boyu uyumasın ama başka bir kızla asla aynı evde kalamaz :umursamaz: sevgilime güveniyorum ama kıza güvenmem asla :delphin: kıskancım cazgırım napabilirim ki :kedi:

kaydirigubbakcemile3 ahaha ya çok doğru ben görmedim açılış tarihini ya evlenmiştir ya ayrılmıştır haha alemsin :Dolumunekankayizsmile

ben akşam fazla takılmışım heralde foruma gece rüyamda bile gördüm üstelik sizin nickiniz rüyama girdi ama ne yorum yaptığınızı okuyamadımsempatiksalakcinnizemuszemus

arkadaşlar ben sözlüyüm. sevgilim ev arkadaşıyla birlikte yaşıyor ve henüz okulu bitirmedi. ev arkadaşının sevgilisi de onlarla yaşıyor. ben bu durumu kaldıramıyorum ve hep tatrışma çıkıyor. bana göre o kızın o evde yaşaması yanlış. ya da iki sevgili aynı evde kalsınlar sen çık diyorum ama durumlar uygun değil diyor?sizce aşırı tepki mi veriyorum. akıl verin lütfen. nerdeyse 1 yıldır devam ediyor bu durum.siz olsanız kabul eder miydiniz? benden çok kızı görüyorr ve kızı ahlaki açıdan pek yeterli bulmuyorumm.:mymeka:
canım bence normal tepkıler verıyosun sahsen bende ıstemezdım sevgılım bı başkasıyla aynı evde kalsın ,,,

ınanmıyorum hıç konunun tarıhınede bakmadım ne oldu acaba sonu bu ılışkının hay alaah yaaaabilmiyorumkismile

ben akşam fazla takılmışım heralde foruma gece rüyamda bile gördüm üstelik sizin nickiniz rüyama girdi ama ne yorum yaptığınızı okuyamadımsempatiksalakcinnizemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ay tüh keşke ne yorum yaptığımda okunsaymış yaa bilmiyorumkismile neyse daha unutmazsın valla nickimi bende aklıma yazdım seni rüyalarını süslediğim üye diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 ay tüh keşke ne yorum yaptığımda okunsaymış yaa bilmiyorumkismile neyse daha unutmazsın valla nickimi bende aklıma yazdım seni rüyalarını süslediğim üye diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

evt canım ya tam okucaktım yorumunu uyandım bir dahaki rüyama artıkboshayallersmile

Back
X