- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi benian22
Yok bende istemem..onların hayatına saygı duyardım ama sevgilim o evde kalmasını istemezdim. Özelleri olur banyo herşey ortak:jeyyar: ne biliyim ben asla kalsın istemem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz hırsınızda kıza biraz iftira atıyormuşsunuz gibi geldi
Ahlaksız derken acaba neleri gördünüzde bu hakareti etmeye yeltendiniz
Bence siz neden o kız evde kalıyorda ben kalamıyorum diye kendi kendinizi
parçalıyorsunuz.
Bu arada paranında ahlağında kimde olduğu belli olmaz
Sinirinize yenik düşmeden biraz ayrıntılı düşünün bence..
Biraz ağır ol istersen
Birilerine laf atarken yok sendemi aynı pozisyondasında diyemezsin
hem çok merak iyi değildir , insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
Erkek yada kız fark etmez , eğerki erkek orda kalan bayana kötü gözle bakıyorsa
ahlaksız olan kız değil erkek olurki sizde sevgilinize güvenmiyorsunuzki bu kadar hırçın davranabiliyorsunuz
Kızın hiç birşeyi görmemişsin ama çamur atabiliyorsunuz
Ve bu mesajda da kadın kadının kurdudurun en iyi örneğisiniz
Güvenmeyi öğrenin , kıskançlık yapmayı değil..
ben sevgilime kendimden daha çok güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum. nedeni de çok rahat olması, konuşmaları, şakaları sokaktaki bir erkekten farksız oturup kalkması çok rahat vs vs... siz bilmeden ne diye bu kadar savunmaya geçtiniz anlamış değilim..kızın hiçbir şeyini görmediğimi iddia etmissiniz de burda sayamayacağım çok şeyini gördüm. ben o kızın yaşadığı hayatı mı kıskanayım? yapmayın allahaşkına. bazen diyorum acaba mecbur mu böyle yaşamaya anlayışlı ol diye kendi kendime acıma hissi bile doğuyor içimde ama sonuçta çalışan insanlar maddi sorunları yok ki. ve burdaki yazılanları okursanız herkes asla olmaz demiş, bu olayın güvenle bir ilgisi yok. umarım başınıza gelmez de ne demek istediğimi anlamak zorunda kalmazsınız..
ben sevgilime kendimden daha çok güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum. nedeni de çok rahat olması, konuşmaları, şakaları sokaktaki bir erkekten farksız oturup kalkması çok rahat vs vs... siz bilmeden ne diye bu kadar savunmaya geçtiniz anlamış değilim..kızın hiçbir şeyini görmediğimi iddia etmissiniz de burda sayamayacağım çok şeyini gördüm. ben o kızın yaşadığı hayatı mı kıskanayım? yapmayın allahaşkına. bazen diyorum acaba mecbur mu böyle yaşamaya anlayışlı ol diye kendi kendime acıma hissi bile doğuyor içimde ama sonuçta çalışan insanlar maddi sorunları yok ki. ve burdaki yazılanları okursanız herkes asla olmaz demiş, bu olayın güvenle bir ilgisi yok. umarım başınıza gelmez de ne demek istediğimi anlamak zorunda kalmazsınız..