• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünüz bir kızla aynı evde kalsa??

• Konu Sahibi Konu Sahibi benian22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok bende istemem..onların hayatına saygı duyardım ama sevgilim o evde kalmasını istemezdim. Özelleri olur banyo herşey ortak:jeyyar: ne biliyim ben asla kalsın istemem...

ben üniversitedeyken bir dönem ev arkadaşlarım
2 sevgiliydi,şimdi evlendiler ve hala çok samimiyiz
hiç bir zaman sorun yaşamadım ne ben ne de ev arkadaşlarım.
hatta eşimle flört ederken AYN ı bizden istemen gerekiyor geyiği yapıyorlardı.
en önemli şey karşılıklı güvendir ,gerisi tiriviriii
ayrıca bu durumu hepimizin ailesi de biliyordu.
biz çok samimi olduğumuz için zaman zaman 3 aile bir araya da geliyor.

bence bu normal bi olay. ama kızın samimiyetine güveniyorsan ve sözlüne güveniyorsan sorun yok. ama kıza güvenmiyorum diyorsun, abuk sabuk bi tip diyorsun.
sözlüne evden çık demişsin, yok demiş. direkt ayrılık sebebi valla. daha evlenmeden ipleri eline vermişsin. evden çık lafını hiç açmıcaktın bence, ama madem açmışsın erkek arkadaşınla ciddi konuş o evden çıkmasını sağla, çıkmıyorsa ayrıl gitsin. senin düşüncelerini dikkate almıyor, benim bozulduğum nokta bu oldu, yoksa kızın evde kalması normal eğer iyi birine benziyorsa. zaten şöyle düşün, kızın ve onun erkek arkadaşının parası olsa ayrı eve çıkarlar senin sözlünle kalmazlar, demek paraları yok. bi de bu açıdan düşün...

Bence siz hırsınızda kıza biraz iftira atıyormuşsunuz gibi geldi
Ahlaksız derken acaba neleri gördünüzde bu hakareti etmeye yeltendiniz
Bence siz neden o kız evde kalıyorda ben kalamıyorum diye kendi kendinizi
parçalıyorsunuz.
Bu arada paranında ahlağında kimde olduğu belli olmaz
Sinirinize yenik düşmeden biraz ayrıntılı düşünün bence..

aynen katılıyorum.

sevgilinin ev arkadaşının 'geniş' bir adam olduğunu nereden çıkardın?

kızın sevgilisinin bulunduğu evde kalması mı ahlaksızlık?

annesi misin kızın babası mı?

odaları vardır iki sevgilinin özel alanları vardır mutlaka

belki kız kalmak zorunda mecbur kaldı buna olamaz mı?

onlar da ayrı evde yaşamak isterlerdi mutlaka imkanları yoktur.

Biraz ağır ol istersen
Birilerine laf atarken yok sendemi aynı pozisyondasında diyemezsin
hem çok merak iyi değildir , insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
Erkek yada kız fark etmez , eğerki erkek orda kalan bayana kötü gözle bakıyorsa
ahlaksız olan kız değil erkek olurki sizde sevgilinize güvenmiyorsunuzki bu kadar hırçın davranabiliyorsunuz
Kızın hiç birşeyi görmemişsin ama çamur atabiliyorsunuz
Ve bu mesajda da kadın kadının kurdudurun en iyi örneğisiniz
Güvenmeyi öğrenin , kıskançlık yapmayı değil..

ben sevgilime kendimden daha çok güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum. nedeni de çok rahat olması, konuşmaları, şakaları sokaktaki bir erkekten farksız oturup kalkması çok rahat vs vs... siz bilmeden ne diye bu kadar savunmaya geçtiniz anlamış değilim..kızın hiçbir şeyini görmediğimi iddia etmissiniz de burda sayamayacağım çok şeyini gördüm. ben o kızın yaşadığı hayatı mı kıskanayım? yapmayın allahaşkına. bazen diyorum acaba mecbur mu böyle yaşamaya anlayışlı ol diye kendi kendime acıma hissi bile doğuyor içimde ama sonuçta çalışan insanlar maddi sorunları yok ki. ve burdaki yazılanları okursanız herkes asla olmaz demiş, bu olayın güvenle bir ilgisi yok. umarım başınıza gelmez de ne demek istediğimi anlamak zorunda kalmazsınız..

Ben sevdigim insana ne kadar güvendigim farketmez. Sevdigime güveniyorum ama yinede baska bir kizla ayni evde kalmasini istemem. Ben cok kiskancim ve o yüzden izin vermezdim. Kalmak isteyen tabiki kalir. Baskalarinin hayatina yasam tarzina birsey demem cünkü herkes kendisinden sorumlu ama ben sevdigimin baska bir kizla ayni evde kalmasini kesinlikle istemem...

ben sevgilime kendimden daha çok güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum. nedeni de çok rahat olması, konuşmaları, şakaları sokaktaki bir erkekten farksız oturup kalkması çok rahat vs vs... siz bilmeden ne diye bu kadar savunmaya geçtiniz anlamış değilim..kızın hiçbir şeyini görmediğimi iddia etmissiniz de burda sayamayacağım çok şeyini gördüm. ben o kızın yaşadığı hayatı mı kıskanayım? yapmayın allahaşkına. bazen diyorum acaba mecbur mu böyle yaşamaya anlayışlı ol diye kendi kendime acıma hissi bile doğuyor içimde ama sonuçta çalışan insanlar maddi sorunları yok ki. ve burdaki yazılanları okursanız herkes asla olmaz demiş, bu olayın güvenle bir ilgisi yok. umarım başınıza gelmez de ne demek istediğimi anlamak zorunda kalmazsınız..

herkes asla olmaz demedi canım
ben demem mesela
anlamadığım kızın zaten erkek arkadaşı var,napsın seninkini,

çoğunluk olmaz dedi diyerek düzelteyim o zaman.

Umarım başına gelmez demişsinde sana eski erkek arkadaşımla ilgili birşey anlatıyım
Kendisi izmirde okuyordu ve 2 erkek ev arkadaşı vardı
2 erkeğinde sevgiliside vardı ve bazı zamanlarda hepsi beraber kalıyorlardı
Biz tanıştıktan 1-2 ay sonra biri tasındı tek erkek ve kız arkadaşı beraber yaşamaya başladılar
Hiç tanışmadım o kızlada sevgilisylede
Çünkü ben Ankaradayım sevgilimde izmirdeydi
Hiç yanına gitmekte nasip olmadıki olamazdıda ailemden izin alamazdım
Ama hiç bir zaman sorun etmedim o kızın evde kalmasını
Hatta erkek olan bazen marmarise gidip bir kaç gün orda kalıyordu iş için ama kız
İse evinde , yani benim erkek arkadaşımın olduğu evde
Erkek arkadaşım o kızı , kızkardeşi gibi görürdü
Ne bunu sorun ettim nede bu konuyu konuştum
Hem neyini konuşacaktım
Benim erkek arkadaşım o kadar düşüpte en yakın arkadaşının sevgilisinemi asılacaktı
bunu aklıma bile getirmedim..
Ne kız bunu yapacak biriydi(ki hiç tanışmadık bile)
Nede eski erkek arkadaşım , bu konuda ona güvenim sonsuzdu..

hahayyyyyyyyyyyyyy,benim sozum olucak ve bir yabanci kizla ayni evde yasayacak.yolarim onu gozlerini oyarim.hic bir erkege asla guvenmem hele hele yabanci bayana asla guvenmem.neler duyuyoruz neler goruyoruz.ne ederse etsin banane gitsin sokakda kalsin ama etrafinda disi sinek bile olmasin o kadar.biraz macoyum galiba :)

bende bu durumu normal bulmuyorum
sözlüne rahatsızlığını ciddi bir şekilde dile getir
o kız o evde nasıl rahat edebiliyor anlamadım.sonuçta senin sözlün bir yabancı onun için.böyle şeyleri kafaya takmayacak kadar geniş bir kızdan herşey beklenir canım.erkek milletine asla sonsuz güvenme.malesef erkekler kolay şeytana uyarlarkötükedihüso
sözlün mutlaka evini ayırsın derim ben

evet canım bende kabullenemiyorum bazı arkadaşlar normal bulmuş durumu ama herkesin mizacı farklı tabii. ben açıkcası o kıza güvenmiyorum sevgilime güvenim tam ama, hele evde yalnız kaldıklarını düşününce elimde olmadan çok üzülüyorum..ama sevgilime o evde çık diyip sürekli kıskanan sevgili durumuna düşmek de istemiyorum. anlıyor ve bilior rahatsızlığımı ama yaptığı bir şey yok.çok sevmesem çoktan ayrılmıştım ama inanılmaz seviyorum onu:(

büyük ıhtımale erkek arkadasında bu durumdan rahatsızdır... fakat okul bıtene kadar buna katlanmak zorunda eger erkek arkadasına güvenın tamsa korkacak tartısacak bırsey yok... ıcın rahat olsun..

ya ii de kız sevgilinin ev arkadaşının sevgilisi diil mi? yabancı bi kız diil ki, gelmesin gitmesin de denemez.. buna yapıcak bişey yok.. senin yapıcaan şey kız arkadaşlarını eve getirmeye kalkarsa ona önlem almaktır en çok..

asssslaaaa..ben asla böyle birşeye göz yummazdım...erkek arkadaşıma güvenmemek değil ama ateşle barut misali neler görüyoruz neler Allah korusun da bunun da ötesinde bir arkadaşımızın dediği gibi ben birde şu yönden kıskanırdım ben sevgilimle aynı evde yaşayamazken elin kızı benim sevgilimle aynı çatı altında aynı havayı soluyamaz diye acayipp dellenirdim üzgünüm çok zor bi durum...

iyi de kız onlara gidip gelmiyomuş arkadaşım onlarla yaşıyomuş altını çizeliimm...

bence kıskancak bişi yok ya abartma 1 sene olmuş nerdeyse şimdi mi kıskanıosun
dişini sıkıver biraz daha

Bende istemezdim böyle bi durumu ama şartlar'da önemli..

Back
X