Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

Bekaret konusu yanlızca Müslüman ülkelerin tartışmasından ibaret değil ki?Yahudilerde de bu durum hala var.Onun için Avrupada böyle bir durum yok diyemeyiz.Çünkü Avrupada da birçok Yahudi var.

ben boyle birsey yeni duydum hadi olsun diyelim tamamda varupada ne kadar yahudi var toplam 13.2 milyon insandan bahsediyoruz veya cok olsa dahi hangisi namus cinayeti isliyor veya hangisi bekaretini kaybeden kızlarını olduruyor ..ben anlamıyorum yani tv lerde hicmi izlemiyorsunuz veya bizmi farklı yerde yasıyorus..hangi cagdayıs biz cozemedim avrupalı bilimle ugrasır uzaya cıkar bizimkiler bekaretle ugrasır yerinde sayar

ben anlamıyorum kı..yıne ne battı acıkca soylemısınız?sıze bır sey mı dedım?bır terbıyesızlık mı yaptım?bırıne laf mı soyledım?bırını rencıde mı ettım?bırıne tü kaka mı dedım?
Allah askına ya carpıtmayın olayları Allah askına usenmeyın okuyun su sayfaları..
lafa bak bıze ne senın ozel hayatından tabııkıde sıze ne..ben bunun ıcın mı yazdım o yazıyı..bakııın ben boyleyııım oooh canıma degesın mı dedım?cocuk gıbı!
nelerı nelere cekıyorsunuz gercekten sasırıyorum..
ben ne yaptıgım cok guzel bır sey dedım ne de yapmayan soyle boyle dedım..
ben bana ve benım gıbı bır cok ınsana hakaret edenlere cevap verdım,durumun onların sandıgı gıbı olmadıgını acıkladım..bunun neresı ters geldı?neresı yanlıs geldı?neresı garıp geldı?
nıye ınsanlar 2. el,fahıse dıyebılıyorken ben cevap veremıyorum?neden???

katılıyorum cekhu

hem bakıyorum konu baslıgı ne bizim konustugumuz ne bekaret konusunu kim baslattı gene anlamadım heryerde bu konunun acılması sartmı konuyu acarlar sonra yorum yapılınca kızarlar ustelik biliyorlar konunun buraya gelicegini neden kimse herkesin hayatı kendinedir diyemiyor eger biri yapmıyorsa yapana neden laf soyluyor herkes baskalarına uymak zorundamı bıakın insanları kendi hayatlarını kendi istedigi gibi yasasınlar..hep laf o bunla sunu yapmıs bu kıs boyle nerden biliyosun belki boyle dusunenlerden bin kat daha iyi bir insan daha iyi huylu biri..cıkıp dersinki bekaret benim icin onemli oke ne gusel bu senin dusuncen ama sonrasında yapanlar soyle yapmak yanlıs vs diyemez kimse hakkı yok..bunu anlayabilcek olan kisi cok az

mooncum zaten problem buradan kaynaklanıyor..
kımse soruya cevap vermıyor..herkes ılla bırıne comak sokmaya calısıyor...
ılk sayfalara bak ne guzel herkes yorum yapmıs konu hıc bır yere sapmadan...
sonra bırı cıkmıs ben erkek olsam el degmemıs kız ısterım demıs...ne alaka?ne alaka yanı?sorduk mu sana erkek olsan nasıl kız ıstersın dıye??hayır eee ne deşiyorsun ne karıstırıyorsun???
arkdasın bırı kadının adı sızın gıbıler yuzunden yok demıs bu kısıye cevap olarak,bende yıne bu kısıye cevap olarak kalırım da ederım de sana ne dedım gercekten kadının adı yok dedım,bana sen boyle yaparsan sana cok guzel ad koyarlar dıyor..bu ne yaa???bunları hangı mıde kaldırır!!!!

siz ve sizin gibi düşünenler insanlara hakaret ediyorsunuz . ( mezhebi geniş gibi mesela..) sonra insanlar kendini savununca suç oluyor. bu kadar basit bir durum bu.. bundan dışlanmayı nerden çıkardınız anlamadım.

merak etmeyin bir kişinin ortalığı bulandırmasıyla dışlanmazsınız.
ne cüret kendi değerleri adına bekareti savunan birini ya da birilerini dışlamak. öyle bir şey yapmaya çalışan da yok.burda özel yaşamalrı, tercihleri yüzünden fahişelikle suçlanan insanlar kendilerini savunmaya çalışıyorlar. bu kelimeden hoşlanmıyorum ama bakire olmama ragmen ben de bu insanları savunuyorum. çünkü fahişenin kelime anlamının bilincindeyim.

bıktım yaa elalemın bacak arası muhabbetınden bıktıım
bakın bakalım bır kısı bakırelere laf soylemıs mı su forumda???????bakıre tü kaka demıs mı?????
ama yoook bakıre degılım dedın mı mezhebın degıl miden genıs olcak!!!!genıs olcak ki,şişme bebek yerine konucaksıın suscaksın,2. el olcaksın suscaksıın,fahıse olcaksın suscaksın,senı seven erkek arkdasına bıle mezhebı genıs denıcek sen yıne suscaksın,yericekler seni suscaksın,asaglıycaklar suscaksın....bakıre degılsın ya sus anasını satayım..senın konusmaya hakkın yok..tü kaka..
yok oyle yagmaaa arkdasım yooooook!!!!!!!!!

Ne bu sinir yahu?bilmiyorumkismile

evet canım maalesef işin en sıkıcı boyutu da bu. konu sahibi bekaretle ilgili bişi sormamış ama konu illa oraya çekilmiş. aklımz fikrimiz apış arası çünkü. cinselliğe düşkün olan kocasıyla ve ya sevdiğiyle yaşar, olmadı fantazi kurar. sorun bu da değil. çomak sokulmak istenen yer kendi cinsellğimiz değil ki başkasının ki.. hani mini etekli bir bayan geçer; arkasından yurdum delikanlıları 2.5 saat sohbet çevirir, mahallemize boşanmış bir bayan taşınır, bütün gözler onun üstüne çevrilir, bir erkeğe selam verse,vurun kahpeye denir. örümcek beyinli hanım teyzenin biri çıkar dekolte giyen kadın tecavüzü haketmiştir diye konu komşuya demeç verir.. buna benziyor bu işte..

uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum.

çok gereksiz yere uzatıldı konu...

herkes kendinden sorumlu.
herkes kendi kararını kendi verir.
başkasının bekaretinden kime ne?

ısrarla, bekareti savunmaya, ya da tam tersine ne gerek var.?

bakire olmak ya da olmamak tercih meselesidir.
bakire olmayanlara:

ortalık malı
fahişe
2. el

demeyi kendize nasıl yakıştırıyorsunuz? terbiyesizlik değil de nedir bu?
insanları ufak bir et parçasına göre mi değerlendiriyorsunuz?

yazık size.!

Dışlanma korkumdan değildir düşündüklerim..Asla..
Bahsettiğiniz kelimelerin geçtiği yerleri okumam lazım cevap vermek için..
Elbette o şekilde kelimeler çok terbiyesizce..Hiç yakıştıramadım.Maalesef her bekaret konusunda istenmeyen şeyler oluyor, saygı olmadığı sürece olacaktır da.

ne kadar yazık ya kadınların birbirini savunması gerekir bu konuda ama nedense yapmıyorlar..kadının adı sızın gıbıler yuzunden yok,sen boyle yaparsan sana cok guzel ad koyarlar nasıl cumleler sasırdım..demekki bir kadın sevdigi adamla birlikte oluyorsa buna baska birsey deniyor hersey ne kadar anlamsızlasmıs..bekarete takılacaklarına bu arkadaslar dunyada olan tecavuzlere ufacık yasdaki cocuklara tacizlere aile ici tecavuzlere ve daha bircok igrenc seye karsı gelsinler..burda konu olan bir kadının bir adamla birlikte olması gayet normal evlenmeden once veya degil

var ya erkeklerden cok bız duskunuz galıba cınsellıge????
baksana en basıt bır soru bıle bu noktaya gelıyorsa masallahımız var,hıc erkeklere kızmayalım yanı..
bas basa 4 duvar dedın mı hemen fanatızler cıkıyor galıba???baska bır sey yapmayı bılmıyorlar sanırım basbasa kalınca????

ya biz insanlar ne zaman yitirdik insanlığımızı...

bekaretinizi korumuş olabilirsiniz ama insanlığınızı yitirmeyin.!

hangi dizide var bu sahneler bende seyredeyim:hulya:

konuşmak bizim en büyük meziyetimiz
ama boş konuşmak
kimene yada banane kim yatmış kim kalkmış
kim ne yapmış bu kadarda esen yelden nem kapmayın herşeyden alınmayın
kimsenin çokta umurunda değil aslında kim bakire kim değil

Valla sözlüm diyosun heralde aile arasıdır bu söz...Sözlendiğin kişiye de güvenmiyorsan niye sözlendin ki tatlım...bence düşündürücü bi konu...ben giderdim o artık senin hayatında eş adayı...

bana bekaret tartışmaları hep saçma gelmiştir
bu bir tercih meselesidir
isteyen istediğini yapmakta hürdür
kimsenin kimseyi bekareti için yargılamaya eleştirmeye kınamaya hakkı yoktur
her bekareti olmayana namussuz denilemeyeceği gibi her bakire olanada namuslu denilemez
lütfen bırakın insanlar kişisel tercihlerini özgürce yaşasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…