- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
ya ne alaka canım..
senin istemedigini bişey neden sana yapsın ki... eee nasıl tanıcan karşındakini...
veya tanıyosunda zaten bilirsin tavrını
İnsan karşısındakini, flört, söz veya nişan devresinde tanıyamıyor malesef. Hele bir evlenin hele bir bir kaç yıl geçsin o zaman gerçekler ortaya çıkıyor güzelim.
Kadın istemediği halde bir çok şeyler yapılıyor, bunu burada açıklamama gerek yok sanırım.
Kusura bakmayın ben geri kafalıyım. Kızımında nişanlıda olsa nişanlısıyla evde yalnız kalmasına asla müsade etmem. Başbaşa kalmak için tek yer boş ev değildir.
Benim fikrim bu, ayrıca karşınızdakini aynı evde yaşamadan tanıyamazsınız. Canım cicim aylarını geçeceksiniz ondan sonra anyayı konyayı görürsünüz.
Haaa giden olur ne beni nede başkalarını ilgilendirmez. Herkes kendi hayatından sorumludur.
Birde yazmadan rahat edemiycem bir konu var kızım olursa ben asla izin vermem konusu biz ne kadarda göndermem izin vermem desek bile yeter ki o istesin ayak üstünde uyutur allem eder kallem eder gider bunları geçelim.
ayne öyle canım, bir insan içinde varsa o herşeyi heryerde yapar....
mölbiş beni geç
mohterem beyin evine gider miydin gitmez miydin onu söyle
bak yalan söleme çarpılırsın ahhaha
buna kesinlikle katılmıyorum insanın içinde olup olmaması ayrı birşey tahrik etmek ayrı birşey şimdi bir erkeğin karşısında bir kadın çıplak olacak sonra da yok dokunmaz mı diyeceksiniz ii o zaman herkes sokaklarda çıplak dolaşsın nasıl olsa içinde varsa yapmaz bir şey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?