Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

yani arkadaşlar şu var kimisi yazmış hadi söz atıldı o zaman ne olacak.bu kişiden kişiye kişilerin değer yargılarıyla değişir.ben eş durumundan dolayı nişanlımla erken nikah yaptım.sonra anlaşamadık düğüne 2 ay kala ayrıldım.bizim aramızda resmi ve dini nikaha güvenerek bir şeyler de yaşandı.ben bunları düşünerek ayrılmamazlık yapmadım.sonuçta o sıradan biri değildi.namussuzluk yaptığıma da inanmıyorum.sırf aramızda birşeyler geçti diye de devam edemezdim.pişman da değilim.o zaman istedim çok özel anlardı oldu.bu saatten sonrada birlikte olacağım insan bunu kabul edecek etmiyorsa da benim onla işim yok.gidip diktirip evlenecek halim yok.sonuçta bakire değlim diye de kimseyle falan yattığım da yok.herkesin kendince bir namus anlayışı vardır.benimki sana sneinki bana uymayabilir.

4 duvar arasında yalnız kalınca ilk ve tek akıl oraya kayıyorsa zaten vardır bir problem.,
Halbuki aynı evde evlenmeden önce de çok güzel paylaşımlar yaşanabilir.

Birlikte oturup bir film izlersin, yemek yaparsın, birbirinin ev haline daha çok şahit olursun.

Evlenmeden önce ben de eşimle çok birlikte kaldım. Çok da heyecanlı, güzel paylaşımlardı.

Eğer kafanda hep yasaklarla, korkularla, aman günahlarla yaşıyorsan ne karşındakini düzgün tanıyabilirsin ne de ilişkini doyasıya yaşayabilirsin.

january haklısın..
ya eve gitmek ilişkiye girmek demek mi anlamadım gitti..
sen kendini bil yeter.. mesafeli olmayı bilmiyor mu insan?

kaydirigubbakcemile5
Bence de!
Aklın sadece oradaysa... O zaman iş değişir...
delikafadulden

ii de bır ıstatıstık yapılsa erkeklerın cogunun aklı o tarafa calışır bu durumda hepsı sapık mı hayır bız buna nefıs dıyoruz ..problem olmasıyla alakası yok kı ..

ben gıtmıyorum sonucta ne resmı nıkahımız var ne dını nıkahımız ..neden hayırla baslaması gereken bır ıse seytanı karıstırayım ki bu benım dını bakısım boyle dusunuyorum .

ama tabıı arkadasların dedıgı gıbı yemek yaparsınız fılm ızlersınız vs .. sıze kalmış ..hanı yıne su durum var her seyı yaparız ama iş oraya gelınce dururuz ise ten bı farkı kalmıyor onun ayrımını yapmaya bıle gerek yok ..

bizdaha sözlenmemiştik ama benimle evlilik düşündüğünü söylemişti
evlediğimizde şu an ki evelerinde oturup oturmak istemeyeceğimi , yani evlerini göstermek istediCADIARZU
bende kabul ettim eve girdik ama çıkamıyoruz ki:bbo:
apartman sakinleri kapı önünde taplanmış çay içiyolar çok samimi imiş bireyler gece geç saatlere kadar topanılıp oturulur ve sohbet edilirmişeyvahedigeldismile
herkes birbirini tanıdığı için eşimin de tüm arkadaşları dışarıda olduğu için ben beni görmelerini istemedim onların kalkmasını bekledik ohaoldumsmile
baya bi geç olunca orda kalmak zorunda kalmıştım yani şimdiki evimdeyerimseniben
üstümde de baya iç gıcıklayıcı bi kıyafet vardı bilmiyorumkismile
eşim bana yatacağım yeri gösterdi ve içerde kendi yatağına gittidelikafadulden
sadece yanağımdan bi kere öpmüştü amaohaoldumsmile
ben o gece sabahı sabah etmiştim gece korkulu rüyalar falan ya yanıma gelirse vs diyeekaydirigubbakcemile3
ama daha sonra konuştuğumuzda o gece için
ben yiğenin arkadaşıydım ve sen benim için o gece yiğenimden faksızdın sana asla dokunamazdım misafirdim falan dedi:asigim:
bende zaten seni dememek için kalmıştım seninle eğer bana yaklaşımın farklı olsaydı bir daha benimle olamazdın demiştim:1closedeyes:

katılmıyorum.
Yani ne biliyim eve yalnızken cagırıyo diye bişey olucak anlamına gelmez .
Sonucta masum bi yanyana oturmayı elini omzuna atmayı falan bile ailesinin yanında yapamıycak kadar terbiyeli insanlar var.
Mesela ben arkadasın yerinde olsaydım giderdim. Cünkü onun sözlüsü gibi düsünüyorum. Yani Sevgilimle cok ozel seyler konusucakken yakın olucakken ailemden utanırım sahsen..Ama bu demek degil ki gizlerim.
Ve bence sözlün senide düsünmüs olabilir yani heralde hic bi kız askının ailesinin yanında ona karsı rahat davranamaz.

ben sözlendiysem o adama güvenmişimdir.
eşimle sözlüykende giitim evinee
cokta keyifliydiii.o zamaanki heyecanlar farklı oluyor.
sadece cinsellik anlamında düşünmemek lazım
evlenecegin adamın ev düzenini ve ev halini görmek için gidilmesindede fayda var bence.

Arkadaslar ya hala giderim falan yazmissiniz, yarin öbürgün sözünüz atilirsa ne olucak,azmi okudunuz buralarda ne hale geliyor insanlar ...

gelecegi düşünüp hareket edersek hayattaa cokta mutlu anlar yaşayamayız.

ozaman nikahımız kıyılıncada acaba yarın boşanırmıyız diye eşimizle ilişkiyede girmeyelim.
bir imzamı yani herşeyi kurtaran
söz ve nişanlılık dönemi ciftler için cok güzel günlerdir.dolu dolu yaşamak lazım.
ama yaşarkende abartmamak lazım.o ilk gece olayını evlendigin zaman yaşamak taraftarıyım.
her şey insan için.her sözlenen evlenecek diye bişi yok
amac tanımak degilmi zaten bu sözün yada nişanın anlamı?

Son düzenleyen: Moderatör:
burda herkes kendi hayat kriterlerine göre yorum yapıcak sana.. bu kadar şey söylendi. hala diyorsun ki hem yaşıyorsun hem pişman oluyorsun. kusura bakma ama ya yaşama, ya da pişman olma.. sen bunun kararını ver önce.

ay sanki evde nuri alço var , tecavuzcu coskunla bir olmuş plan yapıp eve atacaklar kaydirigubbakcemile
insan baş başa kalmak ister yani sözlü ya da nişanlı iki gün sonra koca , bu kadar abartılmasına ben anlam veremıyorum valla

ben ailesi varkende yokkende giderim hatta kayınvalidem yalnız bile bırakır bizi gittiğimiz zaman ama ben
sonsuz güveniyorum nişanlıma evet bazı şeyler yaşanıyor ama ben istiyorsam yaşanır herşeyin bi sınırı var şuan için ayrıca illaki cinsellik yaşanacak diye de bişey yok beraber yemek yaparsınız dvd seyredersiniz tavla oynarsınız adam tecavüz etmicek ya sana eğer zaten o biliçte olduğundan korkuyorsan hala o adamla neden berabersin

valla ben gıderdım gıdıyorumdaa sana zarar vermek ıstıyen her sekılde verır eger supen varsaaa korkuyorsann evlencegın kısıden supe duyuyorsann bencee ılıskını gozdern gecır sende haklısınn eger ılkse tedırgın olmaktaa...

Sen şimdiden böyle düşünüyosan hiç gitme bence..
Bu kadar korkma burda paylastıgına göre tedirginsin
bende qiderdim ne olcakkı olsa bile ben istemeden bişey olmaz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…