Arkadaslar ya hala giderim falan yazmissiniz, yarin öbürgün sözünüz atilirsa ne olucak,azmi okudunuz buralarda ne hale geliyor insanlar ...
4 duvar arasında yalnız kalınca ilk ve tek akıl oraya kayıyorsa zaten vardır bir problem.,
Halbuki aynı evde evlenmeden önce de çok güzel paylaşımlar yaşanabilir.
Birlikte oturup bir film izlersin, yemek yaparsın, birbirinin ev haline daha çok şahit olursun.
Evlenmeden önce ben de eşimle çok birlikte kaldım. Çok da heyecanlı, güzel paylaşımlardı.
Eğer kafanda hep yasaklarla, korkularla, aman günahlarla yaşıyorsan ne karşındakini düzgün tanıyabilirsin ne de ilişkini doyasıya yaşayabilirsin.
üstteki yorumlara katılıyorum bu işe bu kadar masumane bakmanın mantıklı bir yanı yok kadın ve erkek ateş ve baruttur öyle masumane yemek yenilip tv izlenecek bir durum varmış gibi anlatılması da çok komik yani kadın ve erkek işte yalnızsalar olacak olan bellidir hem neden yalnızken çağırıyor anlamış değilim anlaşılan oki fırsat oluşturmak istiyorum bu gibi durumlardan mağdur olan çok genç kız var ben sana dikkatli ol ve gitme derim tedbiri elden bırakmamak gerekir iş işten geçtikten sonra ii niyetli olmanın da bi manası kalmaz ona göre
evet insanlar birbirlerini çok tanıdıklarından bin türlü dünya hali genç kızların başına geliyor ,birbirlerini çok tanıdıklarından evlendikten iki gün sonra boşanmaya kalkıyorlar ,birbirlerini çok tanıdıkları için 5.gün birbirlerini aldatma yoluna koyuluyorlar öyle değilmi ,lütfen gerçekçi olun bir insanı aynı evde yaşamadıkça tanımanız mümkün değil hatta ve hatta karı-koca iken bile tanımadığınız bin türlü hali ortaya çıkabiliyorken sadece sözlünüz olması onu tanıdığınız anlamına geliyor ve hiç bir tedbir almadan davranabiliyorsanız bence sizde sorun var demektir ( siz derken sizi kastetmedeim genel için konuşuyorum siz bu konuya değindiğiniz için sizden alıntı yaptım yanlış anlaşılmasın )
Arkadaslar ya hala giderim falan yazmissiniz, yarin öbürgün sözünüz atilirsa ne olucak,azmi okudunuz buralarda ne hale geliyor insanlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?