Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üç aydır sözlüyüm evlenmeyi düşündüğüm erkek köye ailesiyle tanışmaya götürdü. Genel olarak güzel geçti ama köyde yaşamak istediğini söyledi ve ben daha üniversiteye devam ediyorum hem eğitimim aksayacak hem de köyde yapılacak bir şeyler yok onu çok seviyorum bu konuda çok ısrarcı köyden döndüğümüzde bu konuda tartıştık tartışma çok büyüdü ama onu seviyorum o da beni seviyor sonrasında stajda emre vardı emreyle konuştum bunları eşimi haksız buldu genç güzeldi olduğumu söyledi teşekkür ettim gözleri yaşardı anlam veremedim staj yerimdeki müdürüm ofisine çağırdı kulak kabartmış emreyle sohbetimize ve bu konuları konuşmak için yemeğe çağırdı beni ne yapmalıyım konuşmaya çağırdı iyi niyetli gibi
Emre ve müdür düello yapmak için köye giderler.Emre teke tekte alamayacağını anlayınca müdürden süre ister.Kendi kendine "Buraya küçük çaplı bir ev inşa edeyim,içeriden ateş ederim"der,ama ev inşa etmeye çalıştığı yer köy merasıdır.İnşaatın ortasında jandarmalar gelip Emre'yi götürür.Emre gittikten sonra meydanı boş bulan müdür sevinçle konu sahibinin nişanlısına da düelloya çağırmak için koşarken otlayan ineklerden biri üstüne devrilir ve müdür ölür.
Üç aydır sözlüyüm evlenmeyi düşündüğüm erkek köye ailesiyle tanışmaya götürdü. Genel olarak güzel geçti ama köyde yaşamak istediğini söyledi ve ben daha üniversiteye devam ediyorum hem eğitimim aksayacak hem de köyde yapılacak bir şeyler yok onu çok seviyorum bu konuda çok ısrarcı köyden döndüğümüzde bu konuda tartıştık tartışma çok büyüdü ama onu seviyorum o da beni seviyor sonrasında stajda emre vardı emreyle konuştum bunları eşimi haksız buldu genç güzeldi olduğumu söyledi teşekkür ettim gözleri yaşardı anlam veremedim staj yerimdeki müdürüm ofisine çağırdı kulak kabartmış emreyle sohbetimize ve bu konuları konuşmak için yemeğe çağırdı beni ne yapmalıyım konuşmaya çağırdı iyi niyetli gibi