Söz Kesimi Sözümden kareler

kelebek prenses

Sen Benim Şarkılarımsınn
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
123
83
Herkese öncelikle merhabalarrr :KK16: :KK16:

Aslında benim sözüm 30 ekimde oldu yani konu açmakta biraz geç kaldım ama gene de biraz bahsetmek istedim :KK1: İlk önce biraz sözden önceki evreden bahsedeyim. Sözlümle artık evlilik yolunda adım atmak istediğimizde ilk önce sözlüm evime geldi ve ailemle tanıştı ve çok şükür sorun çıkmadı :KK16: 1 hafta sonrasında ailesi geldi isteme olmadı tanışma oldu. Aileler maşallah çok güzel anlaştı. Daha sonra bizde sözlümün evine gittik ve isteme ve söz için tarih belirlendi. Beklenen gün 30 ekimdi ama yaklaşık 3-4 gün önceden bu anlaşma sağlandı yani hazırlık için çok az bir sürem vardı. İşin kötü yanı aynı zamanda çalışıyordum. Rabbim her zamanki gibi bir kurtuluş yolu gösterdi ve sözden önceki gün yani 29 ekimde hukuk bürosunda çalıştığım için tatil ilan edildi :KK1:

Tabi ben sözden önceki gün koştur koştur elbise aradım. Kapalı olduğum için genelde Ümraniyeyi tercih ediyorum ve o günde Ümraniye'ye gittim ama sanki her şey ters gidiyordu ya birşey beğenmiyordum yada beğendiklerim olmuyordu. Tam ümidimi kestiğim anda bir elbiseyle karşılaştım çok beğendim ama malesef bol geliyordu ve bana her zamanki gibi terzi yolu gözükmüştü. Çok şükür terzi güzel bir şekilde çabucacık işimi halletti. :KK16:


Tabi elbiseyle iş bitmiyor. Daha yüzük seçilecekti. Ancak geç kaldığımızdan tüm kuyumcular kapanmıştı ve benim parmaklarım çok küçük olduğundan mutlaka üzerinde bir işlem yapılması gerekiyordu. Yani söz günü yüzük alamazdık. Tam kapatmak üzereyken bir kuyumcu bulduk ve yüzüklerimizi aldık. Çok araştırma yapmadım zamanım olmadığından ama aldığımız yüzüğü şu an çok severek takıyorum :KK16: Bana tektaş sözlüme de gümüş yüzük alındı


Söz günü geldi çattı ama ben o gün çalışıyordum :18: Üstüne üstelik bir de adliyelerde dolaştım ama işimi çabucak bitirip izin alıp hemen evime gittim. Bizim misafirlerimiz gelmişti bile. Söze de çok az vakit kalmıştı hemen hazırlanmam lazımdı. Çok şükür herşey eksiksiz tamamlandı.

Sözlüm ve misafirleri kalabalık bir şekilde geldi. Tam bir düğün havasındaydı. 50 kişi sayabildim ben en son :KK1: Herşey o kadar güzeldi ki sorun çıkmadan herşey ilerledi. Herkesin yüzü gülüyordu.

Erkekler salonda oturuyordu. Orada isteme yapılmış biz duymadık tabi. Kahve bekliyorlarmış :KK1: :KK1: Hemen kahveler hazırlandı. Sözlüm için tuzlu kahve hazırladık ama ben kıyamadım çok az koydum :KK17:

Sonunda söz merasimine geçildi. Herkesin görebileceği bir yerde durduk. Söz kesimi için iki tarafında gönlü kalmasın diye yüzük takma işini dayım, yüzük kesme işini sözlümün eniştesi halletti.



Devamı aşağıda yorumda :130:
 
Son düzenleme:
Bu arada ben yüzük tepsisi almayı unuttum. Evden gümüş bir tepsi ayarladık ancak kuyumcu yüzük tepsisi hediye etmiş nasıl mutlu oldum görünce anlatamam :KK1: :KK1:

$CIMG6980.jpg


Yüzük takıldıktan sonra söz çikolatası dağıtıldı. Çikolatayı bir aile dostları yapmış ve bir alan bir daha adlı tatları muhteşemdi. Ama beni asıl cezbeden tepsisi oldu :KK16:

$CIMG6989.jpg

$CIMG7136.jpg

$149555773hm7.jpg


Söz çiçeğini sözlümle beraber seçecektik ancak sözlüm bana süpriz yapıp kendi benim için çiçek yaptırmak istemiş. Bir bahane bulup çiçek alma işini kendi halletti. Ve gerçekten çok çok beğendiğim bir çiçek yaptırmış. :KK16: :KK16: :KK16:

$6430_409794405816656_417801171_n.jpg


Sözden sonra herkes tek tek öpüldü. Tebrikler alındı. Ve en yorucusu herkesle fotoğraf çekildi. :KK1:

Bu arada sözden önce ikram olarak patetesli ve kıymalı börek, poğaça, kek, dolma, kazandibiyle yapılan bir tatlı yapıldı. Bişeyler daha vardı ama hatırlamıyorum :KK1:

Sonuç olarak herşey çok güzeldi. Kötü hatırlanacak hiç bir şey olmadı çok şükür. Size tavsiyem kendinizi hiç bir şey için üzmeyin. O gün bir kere oluyor bir daha gelmeyecek herşeyin tadını çıkartın. Zaten bir efor sarfetmenize gerek yok herşey olduğu gibi ilerliyor. Akışına bırakın.

Nişanım 25 mayısta. Rabbim inşallah nişanım içinde böyle konu açmayı nasip eder :KK16: :KK16:
 
Allah tamamına erdirisn canım. kolylıklar versın .söz cıcegımız aynıymıs tabı ben sımdı 1 yıllık evlıyım:)
 
Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin.
Darısı bekar KK kızlarının başına inş...
:KK61:
 
Son düzenleme:
Her şeyi çok güzel anlatmışsın. Elbisen de çok güzel. Çok şık olmuşsun.
Allah mutlu kılsın sizi. Ömür boyu mutlu olun. Tebrikler.
 
X