- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.785
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Iyi gun dostu onlar.
Şu kısmı hiç anlamadım. Ben olsam cevap yazmam. Düpedüz ortada bırakmış. Madem istemiyordu önceden söyleseydi de sana ayarlama imkanı bıraksaydı. Hususi olarak seni zor durumda bırakmış. Cicek gonderecegine adam gibi ozur dilesin.İşte geçen gün bana şunu demiştin gibi ufacık ettiğim ve arkasından ya kusura bakma bu aralar moralim çökkün de demiştim o da geçmişti...
.
Şu kısmı hiç anlamadım. Ben olsam cevap yazmam. Düpedüz ortada bırakmış. Madem istemiyordu önceden söyleseydi de sana ayarlama imkanı bıraksaydı. Hususi olarak seni zor durumda bırakmış. Cicek gonderecegine adam gibi ozur dilesin.
Kasıtlı zorda bırakmak istemiş seni,
Ötede oynasın boşver .
sizi kendine mecbur bırakmak istemiş ki son ana kadar almayacağını söylememiş . Çok rahatsız olduysa söylediğiniz zaman tepkisini koysaydı ve sonrasında da siz söylediğinizde almayacağını söyleseydi . Tutamayacağı sözü vermeseydi ben olsam geri dururdum , hala yazmaya devam ediyorsa kırıldığımı açık ve net bir şekilde belirtirim . Kinci insanlarla işim olmaz benim .Siz olsanız dostluğu bitirir miydiniz
sizi kendine mecbur bırakmak istemiş ki son ana kadar almayacağını söylememiş . Çok rahatsız olduysa söylediğiniz zaman tepkisini koysaydı ve sonrasında da siz söylediğinizde almayacağını söyleseydi . Tutamayacağı sözü vermeseydi ben olsam geri dururdum , hala yazmaya devam ediyorsa kırıldığımı açık ve net bir şekilde belirtirim . Kinci insanlarla işim olmaz benim .
Hah bak kimciymiş. Sen de al intikamını. Ama bi daha selamın sabahın olmamalı onunla.Bana alternatif sundu ama sundugu alternatif te benim zararımaydı..Sonra da alternatifi kabuletmemekle suclandım. Gerçekten kinci..Ne hikmetse benim karsıma da hep kinciler soylenenleri unutmayanlar denkgeliyor..
sundugu alternatif te şu; benim aracımla beni garaja bırakacakmıç arabam da onda kalacakmış...donuste de beni benim arabamla alacakmış...evi de ulaşımı zor biyerde..olmaz dedim...merak etme arabanı kullanmam dedi...mesele o değil dedim işin çıkar biyere gidersin gelemiyorum dersin ben nasıl gelicem taa senin evinin oldugu yere bavulumla dönüşte dedim...bunları o teklifi sundugunda konusmustuk...Adam bilerek son dakkaya kadar beklemiş senin zor durumda kalman için. Var yaa intikamcı biri isen hiçbir şey olmamış gibi davranıp güzel bi intikam alır tekmeyi basarsın arkadaşlığınıza.
Onu bunu boşver ben diyeceğimi yazdım mesajda sana. Ayrıntılara gerek yok. Erkeğin triplisi de çekilmiyorsundugu alternatif te şu; benim aracımla beni garaja bırakacakmıç arabam da onda kalacakmış...donuste de beni benim arabamla alacakmış...evi de ulaşımı zor biyerde..olmaz dedim...merak etme arabanı kullanmam dedi...mesele o değil dedim işin çıkar biyere gidersin gelemiyorum dersin ben nasıl gelicem taa senin evinin oldugu yere bavulumla dönüşte dedim...bunları o teklifi sundugunda konusmustuk...
O olaydan sonra surekli hergun mesajlar attı basta cvp vermedim...bikac gun sonra kırıldıgım seyleri soyledim ama kendisinde bi suc olmadıgını kasti bişey yapmadıgını soyledi..son dakkaya kadar sana guvenmiştim sonra dımdızlak kaldım dediğimde de ben sana alternatif sunmustum dedi...ama arabanı kullanmamdan korktun dedi...ya ben sana sebebimi soyledim olayın o olmadıgını dedim...sonra da uzatmaya gerek yokmuş...gercekten gıcık
Onu bunu boşver ben diyeceğimi yazdım mesajda sana. Ayrıntılara gerek yok. Erkeğin triplisi de çekilmiyor
Arkadaş seninki sadece trpli değil ki kindarmış da. Asıl kindarlığı sen göster. Bundan sonra seni görse sopasını saklarGercekten erkegin triplisi en kötüsü
Allah düşmanıma vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?