Yaaa annesi diyince içim bi hoş olduuZamanını bekliyor annesi
Hayırlısı ile artacak canım merak etme değerin 11.güne göre çok iyi kız maşallah
Aaa unutur muyum hiç canım benim HoşgeldinAyyy ne güzel topik olmus kizlar benide unutmadınız cok sevindim rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar nasip etsin inşallah ❤
inşallah kuzum benim sen pekii ne durumdasınız seni ilkkez görüyorum daAyyy canım benim yaaa o günler de gelecek sabırla bekleyelim sonu güzel olsun yeter ki
Cok şükür cnm rabbim nasip etti tekrar, İnş bu kez saglikla kucagima almayi nasip ederAyyy sen ciddimisinnnn
Allahım ya bu harika bir haber çok şükür nasıl sevindim bilemezsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimbir Olacak Olacakkkkk annesi daha o zaman
İnşallah canımZamanını bekliyor annesi
Hayırlısı ile artacak canım merak etme değerin 11.güne göre çok iyi kız maşallah
Kuzum benim 2 kızım varinşallah kuzum benim sen pekii ne durumdasınız seni ilkkez görüyorum da
Maşaallahh sana canım benimm bide 3 cüyüde istiyorsun hayran kaldım sanaKuzum benim 2 kızım var3.bebiş için uğraşıyorum 1 yıl olacak ama her ay da deneme olmadı bu süreçte. Dr kontrolünde hafif pko dedi 3 aydır ilaç kullanıyorum adetim çok düzensizdi en son 2 ay olmadım hiç ilaçla düzene girdi şimdilik inşallah bebişte gelir ama şimdi de eşim şehir dışında artık yuma denk gelirse bakalım acelem yok hayırlısı olsun inşallah Rabbim elbet vakti saati vardır
Hoşgeldin canım sende 3 kız annesisin nickten anlaşılanMerhaba kızlar bende araniza katılayım dedim konuşmalarınız içtenleriniz hoşuma gitti
Hoşgeldin canım sende 3 kız annesisin nickten anlaşılan4.bebiş mi düşünüyorsun?
Aminn sağol teyzesiiiiMaşaallahh sana canım benimm bide 3 cüyüde istiyorsun hayran kaldım sana
kızların içinde allahh sahibine bağışlasın inşallahh erkek mi istiyorsunuz ondanmı üçüncü
Ayyyy sana da bi erkek bebek nasip etsin inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatleEvet cnm ellerinizden öperler biri tek birde ikiz kızlarım var
InsAllah cnm hayırlı sağlıklı salihlerden insAllahAyyyy sana da bi erkek bebek nasip etsin inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle
İnşallahh kuzumm benimm benim arkadaşım bitane de erkek olsun istedii ama 3 cüyüde erkek oldu yaniiAminn sağol teyzesiiii
Erkek için değil canım 3 çocuk istiyoruz o yüzden ama erkek olursa da ballı lokma olurRabbim kaderimize yazmıştır inşallah isteyen dileyen herkesle birlikte am ilk evvel anneliği babalığı tatmamış kardeşlerime nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım Allahım ne yazdıysa o olurİnşallahh kuzumm benimm benim arkadaşım bitane de erkek olsun istedii ama 3 cüyüde erkek oldu yanii
nasipp buişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?