Gebeliğe Hazırlık ✨ OLACAK OLACAKKKKK ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sen ciddimisinnnn
Allahım ya bu harika bir haber çok şükür nasıl sevindim bilemezsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bir Olacak Olacakkkkk annesi daha o zaman
Cok şükür cnm rabbim nasip etti tekrar, İnş bu kez saglikla kucagima almayi nasip ederaynen ilk beni etiketlemissin bak ilk ben öğrendim 6 haftalik miniğim

inşallah kuzum benim sen pekii ne durumdasınız seni ilkkez görüyorum da
Kuzum benim 2 kızım var 3.bebiş için uğraşıyorum 1 yıl olacak ama her ay da deneme olmadı bu süreçte. Dr kontrolünde hafif pko dedi 3 aydır ilaç kullanıyorum adetim çok düzensizdi en son 2 ay olmadım hiç ilaçla düzene girdi şimdilik inşallah bebişte gelir ama şimdi de eşim şehir dışında artık yuma denk gelirse bakalım acelem yok hayırlısı olsun inşallah Rabbim elbet vakti saati vardır

Maşaallahh sana canım benimm bide 3 cüyüde istiyorsun hayran kaldım sana
kızların içinde allahh sahibine bağışlasın inşallahh erkek mi istiyorsunuz ondanmı üçüncü

Maşaallahh sana canım benimm bide 3 cüyüde istiyorsun hayran kaldım sana
kızların içinde allahh sahibine bağışlasın inşallahh erkek mi istiyorsunuz ondanmı üçüncü
Aminn sağol teyzesiiii
Erkek için değil canım 3 çocuk istiyoruz o yüzden ama erkek olursa da ballı lokma olur Rabbim kaderimize yazmıştır inşallah isteyen dileyen herkesle birlikte am ilk evvel anneliği babalığı tatmamış kardeşlerime nasip etsin inşallah

İnşallahh kuzumm benimm benim arkadaşım bitane de erkek olsun istedii ama 3 cüyüde erkek oldu yanii
nasipp buişlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…