Gebeliğe Hazırlık ✨ OLACAK OLACAKKKKK ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BlueBerry4268 canım senin sonuç ne oldu var mı bebiş?
Malesef kuzucum
Bugün 17. Günüm iğneden sonra
Nihayet bugün regli az az da olsa belli etmeye basladı kendini geliyor gibi
Testler negatif olup regl olmayınca korkmustum kist falan diyede
Resmen regl oldu diye sevincem nerdeyse

Yoruluyorsun
İçine atiyorsun bı sıkıştırıyor insanı çaresizlik...
Bı darliyor seni kaybedilenler..
Kazandiklarin gözüne gözükmüyor çoğu zaman
Ama Allah Teala ne diyor en hayırlısı sonunda kazandığınız Sabır dir..

Ne soz anlatmaya yetiyor ne gözyaşı başka bir doluluk içindeki.. Rabbim bizi bize bırakmasın.

Malesef kuzucum
Bugün 17. Günüm iğneden sonra
Nihayet bugün regli az az da olsa belli etmeye basladı kendini geliyor gibi
Testler negatif olup regl olmayınca korkmustum kist falan diyede
Resmen regl oldu diye sevincem nerdeyse
Sağlık olsun canım benim üzülmek yok yola devam Allahımın izniyle olacak inşallah
Evet adet olmamak çok kötü çok iyi bilirim sevinelim tabi sökülsün yeni yumoşlar gelsin

Reactions: H M
İnanalım ama bizi Yaradana bizi bizden daha iyi bilir boynu bükük bırakmaz bizi inşallah gayretimiz biliyor en hayırlı zamanda nasip edixek arkadaşlarım biraz ağlar biraz kendimize geliriz hemen

Aminnn canım benim Aminnnnn
Canım kızlar şunu da asla unutmayalım ki eğer ki Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Kızlar test günü için aşılamanın ilk gününü saymalımıyız diğer günden mi başlamalıyız

Reactions: H M
Sağlık olsun canım benim üzülmek yok yola devam Allahımın izniyle olacak inşallah
Evet adet olmamak çok kötü çok iyi bilirim sevinelim tabi sökülsün yeni yumoşlar gelsin
İnsallah kuzu, bakalım 2 senedir hep bu umutla zaten her ay sil baştan yaptım
Allahım nasip edicek elbet, vakti zamanı var demek ki diyorum
Artık dicek bişey bulamıyorum ne diim
Hiç bi sorun olmadığı halde olmuyorsa demek ki zamanı gelmemiş

Yani yumurta çatlaması ne zamansa o zaman bence çünkü spermler içeride biksc güne dursa bile yumurta catlamadan döllenme olmaz.
Ovitrelleyi geçen pazar vurdum aşılamada geçen salı oldu o sürede de ilişki olmadı sperm numunesi vereceğimiz için burda aşılamanın ilk gününü saymayın diyorlar o yüzden sordum canım

Sabahleyin aç karnına ayaklarınızı yüksek bir yere dikerek uzanıyorsunuz.Ve kullanılmamış sabun + sıcak suyla karnınızı ovuyorsunuz.Çok baskı yapmadan küçük hareketlerle karnınızı yukarıya doğru çekiyorsunuz.Kesinlikle bastırma ve zorlamadan uzak durun.Bu işlemi mens döneminde yapmak en doğrusu.Yalnız kesinlikle gebe olmadığınızdan emin olun.Sabunla karnı en az 15 dk ovduktan sonra karnı alerji olmamak için duruluyorsunuz..Ve ılıklaştırılmış zeytin yağıyla karnınızı tekrar 15 dakika daha ovuyorsunuz.Bu işlem sonrası karnınızı sıcak tutmaya özen gösterin 7 gün devam edin.Ağrı işler yapmaktan kaçının.Tedaviye destek açısından kalça ve sırt bölgesi arasına bardakta attırabilirsiniz.

Kızlar İnternette gezinirken böyle bir bilgiye rast geldim. Bir kaç kişi bu yöntemle hamile kalmış. Hiç duydunuz mu veya denediniz mi?

Hiç duymadım ya mantıklı gelmedi bardak attirmak bele evet kan akışı için bı nebze.

Adet masajına benziyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…