Benim de 2.çocuktan sonra düzenim çok bozuldu canım normalde de hep 30 35 günde olurdum ama en son 45 i geçtiği oldu hatta bu yıl şubat ayından itibaren 2 ay olmadım Dr gittim Dr hormon değerlerine göre haif pko sun dedi ilaç verdi. Bende kilo yok lh hormonu bi tık fsh tan yüksek çıktı işte onun dışında usg görüntüsü de normal. Bu ilaç sayesinde 2 aydır tam gününde oluyor adetim. Yeme içme çok önemli pko da dikkat etmeye çalış sende inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin bizeHoşbuldum canım aminn inşallahadet düzensizliğim vardı 45-50 günde bir adet oluyordum evlendikten sonra kilo alınca oldu ama bide bendeki pkoda hafif düzeyde yumurta çatlatma tedavisine başlayınca düzeldi ilk kullandığım ay 27. Günde oldum sonra ara verdim 33. Günde oldu bu ayda bakalım inşallah bebiş olurda bide bana hiç ilaç vermediler canım kilo ver dediler sadece ama gerçekten 2-3 kilo bile versem faydası oluyordu adet olma gününe
Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canımÖyle canım hayırlı değilmiş demekki benim için. Bir süre ara vermek istiyorum bebek düşünmek istemiyorum
İnşâAllâh kuzum kilo olmayınca da oluyor pkoda kilo oluncada daha da kötü oluyor şu iki aydır dikkat ediyorum sebze yeşillik tüketiyorum ondan önce baya abur cubur pizza hamburger gidiyor du 80 kilo olmuştum elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah bu ay bişeyler vesile olurBenim de 2.çocuktan sonra düzenim çok bozuldu canım normalde de hep 30 35 günde olurdum ama en son 45 i geçtiği oldu hatta bu yıl şubat ayından itibaren 2 ay olmadım Dr gittim Dr hormon değerlerine göre haif pko sun dedi ilaç verdi. Bende kilo yok lh hormonu bi tık fsh tan yüksek çıktı işte onun dışında usg görüntüsü de normal. Bu ilaç sayesinde 2 aydır tam gününde oluyor adetim. Yeme içme çok önemli pko da dikkat etmeye çalış sende inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin bize
İnşallah ikincide yüzün güler canımR rana20 bende geldim canm. 6 yildr cocugum olmuyor.bes yıl sorun bulamadılar beşinci yılın sonunda tüplerim alındı. Nisan ayında ilk deneme tüp bebekte negatf oldu. Temmuz yada ağustosta inşallah ikinci denemeye gidecez Allah nasip ederse inşallah bu sefer tutar. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım cümlemizin güler inşallahİnşallah ikincide yüzün güler canım
Canım benim ya umudunu asla kaybetme Rabbim elbet en hayırlı vakitte nasip edecektir buna inan ve moralini yüksek tutmaya çalış olur muR rana20 bende geldim canm. 6 yildr cocugum olmuyor.bes yıl sorun bulamadılar beşinci yılın sonunda tüplerim alındı. Nisan ayında ilk deneme tüp bebekte negatf oldu. Temmuz yada ağustosta inşallah ikinci denemeye gidecez Allah nasip ederse inşallah bu sefer tutar. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Harikasın canımmmBenimde ilk denemem negatif doktorların hiç bir sorun yok dediği halde negatif sonuç aldım kış girimi ikinci denemem olacak inşallah bu defa yüzümüz güler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bir zamanı günü var birgün olacak ama hangi gün hayırlıysa Ogün olacak umudumuz her daim var ben şahsen umudumu yitirmedim olacağına inanıyorum sizde inanın kızlar inşallah birgün olacak hepimiz anne olma yolunda hızla ilerliyecez canlar
İnslalah canm inşallah rabbim kimsenin kucagni boş birakmasin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinCanım benim ya umudunu asla kaybetme Rabbim elbet en hayırlı vakitte nasip edecektir buna inan ve moralini yüksek tutmaya çalış olur mu
Canımm beni de ekler misin bana da uğur getirsin inşallahYok canım ben 3.bebiş için uğraşıyorum 2 kızım var teyzesi daha çok sizlere destek olmak için açtım burayı. Bu slogan bana her zaman çok moral oldu sizlere de olsun istedim ve öyle bir uğurlu geldi ki kime desem hamiş kaldı
Kuşum teşekkür ederim ama benim maalsef kimyasal oldu. Rabbim sizlere sağlıkla nasip etsin dualarımdasınızburcusami ve Life light yaaa dua arkadaşlarım mutlu haberinizi almışsınız nasıl sevindim şükürler olsunnn Darısı bekleyen herkesin başına
Kuzum özür diliyorum bilmiyordum üzmedim inşallahKuşum teşekkür ederim ama benim maalsef kimyasal oldu. Rabbim sizlere sağlıkla nasip etsin dualarımdasınız
Yok canım sorun değil. Nerden bileceksin üzülmedim ayrıca hayırlı değilmişKuzum özür diliyorum bilmiyordum üzmedim inşallah..
Duaya sarılırız hep beraber Allahın izniyle olacak
Canım HoşgeldinCanımm beni de ekler misin bana da uğur getirsin inşallah
Canım benim sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallah Rabbim elbet vaktini yazmıştırKuşum teşekkür ederim ama benim maalsef kimyasal oldu. Rabbim sizlere sağlıkla nasip etsin dualarımdasınız
Belkide olmaması hayırlı bilmiyorum kuzumCanım benim sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallah Rabbim elbet vaktini yazmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?