Gebeliğe Hazırlık ✨ OLACAK OLACAKKKKK ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal mı oldu acaba en azından olduğunu düşünmen lazım demekki umut var inşallah 3 denemede kavuşursun melegine

Hoşgeldin canım
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah canım kucaklarınız ikişer ikişer dolsun Allahım çok Aminnnnn
Adet düzensizliğin var mı kuzum Dr bana da hafif pko dedi de bi kaç yazdı cyclo progynova diye onu kullanıyorum bu 3.ay olacak

Hoşbuldum canım aminn inşallah adet düzensizliğim vardı 45-50 günde bir adet oluyordum evlendikten sonra kilo alınca oldu ama bide bendeki pkoda hafif düzeyde yumurta çatlatma tedavisine başlayınca düzeldi ilk kullandığım ay 27. Günde oldum sonra ara verdim 33. Günde oldu bu ayda bakalım inşallah bebiş olurda bide bana hiç ilaç vermediler canım kilo ver dediler sadece ama gerçekten 2-3 kilo bile versem faydası oluyordu adet olma gününe

Canım Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip edecektir o gün bugün değilse de elbet en hayırlı vakitte gelecektir yavrun büyük bir umutla sabırla yola devam edeceğiz moral bozmak yok olur mu?
Öyle canım hayırlı değilmiş demekki benim için. Bir süre ara vermek istiyorum bebek düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…