- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Aynen kuzum tsh ve prolaktinim düzeldi benimdeSağol cnm. İnşallah seninde vesile olur. Bencede hormonlari düzenlediği için heralde hamile kalmaya vesile oluyor
191 e düşmüşYa kaca düşmüş
Ayni yerde mi verdin peki cnm191 e düşmüş
Evet canım aynı yer. Çarşamba tekrar vericem ona göre ilaç vercekmişAyni yerde mi verdin peki cnm
Rabbim hayırlısını versin ins cnm ne diyeyim ki ins hakkında en güzeli neyse o olurEvet canım aynı yer. Çarşamba tekrar vericem ona göre ilaç vercekmiş
Kısmet değilmiş canımm başında böyle olması daha hayırlı oldu benceRabbim hayırlısını versin ins cnm ne diyeyim ki ins hakkında en güzeli neyse o olur
Canım çok özüldüm geçmiş olsun inşallah yükselir duamdasın canım Rabbim büyükKızlar maalesef değerim düşmeye başlamış. Çarşamba tekrar kan vericem ona göre belli olacak
Canım imkansız gibi bişey sanırım yükselmesi. Hayırlı değilmişCanım çok özüldüm geçmiş olsun inşallah yükselir duamdasın canım Rabbim büyük
İnşallah yükselir kuzum ya takma yükselir umarım rabbim duysun sesimizi ettiğimiz dualar hürmetine iki katı üç katı olur inşallah değerin191 e düşmüş
Balım binde 1-2 anca artma ihtimali varmış. Artacağını düşünmüyorum o yüzdenİnşallah yükselir kuzum ya takma yükselir umarım rabbim duysun sesimizi ettiğimiz dualar hürmetine iki katı üç katı olur inşallah değerin
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah çok üzüldüm yinede bir umut inşallah yükselir canımBalım binde 1-2 anca artma ihtimali varmış. Artacağını düşünmüyorum o yüzden
Kısmet canım artıkRabbim tekrar nasip etsin inşallah çok üzüldüm yinede bir umut inşallah yükselir canım
Büyük ihtimal canım kimyasal.Kimyasal mı oldu acaba en azından olduğunu düşünmen lazım demekki umut var inşallah 3 denemede kavuşursun melegine
Umudunu yitirme elbet bir gün olacak canımBüyük ihtimal canım kimyasal.
Hakkında hayırlısı olsun canımCanım imkansız gibi bişey sanırım yükselmesi. Hayırlı değilmiş
Hoşgeldin canımBende geldim kızlar gerçekten başlık çok pozitif çevremdeki insanlarla paylaşmaktansa burda sizlerle paylaşınca daha iyi hissediyorum ben kendimi çocuk konusundabu arada 2 yıldır deniyoruz pko var bende eşimdede morfoloji sorunu vardı ilaç kullandı nisanda klomen ovitrelle kullandım olmadı bu ay femara ovitrelle ilk defada aşılama oldu inşallah tutunmuştur topiğiniz hepimize uğurlu gelir inşallah
Canım Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip edecektir o gün bugün değilse de elbet en hayırlı vakitte gelecektir yavrun191 e düşmüş
Hoşbuldum canım aminn inşallahHoşgeldin canım
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah canım kucaklarınız ikişer ikişer dolsun Allahım çok Aminnnnn
Adet düzensizliğin var mı kuzum Dr bana da hafif pko dedi de bi kaç yazdı cyclo progynova diye onu kullanıyorum bu 3.ay olacak
Öyle canım hayırlı değilmiş demekki benim için. Bir süre ara vermek istiyorum bebek düşünmek istemiyorumCanım Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip edecektir o gün bugün değilse de elbet en hayırlı vakitte gelecektir yavrunbüyük bir umutla sabırla yola devam edeceğiz moral bozmak yok olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?