spartacus

Spartacus başladı kızlar, haberiniz olsun. 2.sezon dün akşam yayınlandı, bugün indirip izliyceezzzz

Lilitia cadısı yine aktif bir rolde. Uyuz şey
Sanırım sonraki bölümlerde Lukreşya'nın nasıl hayatta kaldığını, kafayı nasıl sıyırdığını öğrenicez. Sonraki bölümlerde Lukreşya'nın aklı başına gelecek ve Spartacus'ten intikam almaya çalışacak. Daha çok bebeğinin ölümüne sebep olduğu için.

Gözlerim Batiatus'u aradı beee

Gannicus'da yok.
Yeni yeni uyuz tipler çıkmış. Du bakali ne olacak

Yeni bölüm dün yayınlandı ama henüz izlemedim. Bu akşam indirip izliycem.

Bu bölümde Spartacus ve tayfası Güneye gidip oradakilerle güçlerini birleştirip Glaber'in ordusuna kafa tutacak.

Kan gövdeyi götürecek:120:

Cık. Olmamış. Isınamadım bu yeni Sparta'ya.
Evde hepi topu 10 tane gladyatör vardı.
Dışarı bir çıktılar bir sürü tanımadığım tip. Mayoz mitoz bölünmeyle çoğalmışlar sanki.
Üstüne eskilerden kimse yok.
Kriksusu ve doktoreyi gördüm de rahatladım biraz.
Bu arada Kriksusu o tıfıl spartaküsün yanında ikinci planda izlemek tuhaf geldi ne yalan söyleyeyim.

bu dizi cok güzel ya
arena sahneleri
dövüş sahneleri
nasıl da gercekci
acaba gercekten sevişiyorlarmı diye de sormaktan alamıyorum kendimi..

Crixus'un aklına ne diyim ben ya. Nevia uğruna yakalandı ayu.

Hani noldu Crixus efendi aşkıma kavuşacam diye deli danalar gibi sağa sola saldırdın tam kavuştun derken vuslat 2 dk bile sürmedi yakayı ele verdin.

Ay nolcek şimdi??:18:

aaa ! saat kaçta başladı ? cnbc-e'de dimi ?

evet bi kaç kere gecen sene izledim o kanalda ama şimdi varmı bilmiyorum:26:
kızlar yine o kanalda çıkıyomu ?çıkıyosa hangi gün saat kaçta baslıyo..şuan starda koyuyolar her gece ama çok geç baslıyo ve çok geç bitiyo uykum geliyo yarım bırakıyorum

Son düzenleme:
canım star tv deki 2. sezon yeni sezon tv de yok sezon bitince Türkiyede ki bir kanalda izleyebilirsin stardaki sansürlü ineterntten dziport.com dizimag.com dan hd olarak izleyebilirsin

Merhaba kızlar,süper bi dizi dimi? 3.sezonunu şuan hiç bi kanalda gösterimde degil.Bende dizi izle den seyrediyorum ama açık sahneleri olan bölümler hemen kalkıyo oyüzden cumartesi gecelerinizden bi 50dk ayırın yeter.

merhabalar 6. bölüm oynamış ama ben hala izleyemedim hem tv den hemde internetten izliyordum.

yeni spartacus u beğenen var beğenmeyen var. çok merak ediyorum zaman bulamadım hala.umarım dizi eski tadı verir.

cnbc ve e2 de oynamaya başladı mı acaba yeni sezon ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…