spartacus

Şu Spartacus salaklığına doymasın emi. Uçuramadı o Lilithia cadolozunun kafasını.

Offff çok karıştı işler çook. Ama Lukreşya Aşur'u gebertse,tadından yenmez valla.

muhteşem bi sonla bu sezonda bitti iyimi ne seyretcem ben şimdi...Hemencikte bitirilmezki canım!

Muhteşemdi,izlerken şok oldum :26: çünki sezon finali olduğunu bilmiyordum
Yaw baktım herkez bir,bir ölüyor.

kim bu sürmeli adam spartacus mu ilk bölümün yarısını izleyebildim 3. sezon bitmiş bile.

kızlar siz sezon finali falan diyince üzüldüm daha izlemeye başlamadan sezon bitmiş.elmakurdumusun 1. bölümün sezonu kadar heyecanlı mıydı ?

ben spartacus un crixus yardımıyla uçup batiatus u öldürmeye çalışması bölümüne hayran kalmıştım.çok güzel bi final olmuştu.ara sezonunda finalide güzeldi.şimdi merak etmeye başladım bu sezon finali nasıl oldu acaba ? :44:

Ulan apışıp kaldık iyimi. Glaber de gitti.

Lilitia kesin ölmeyecek cadı, gelecek sezon yine canavarlığını sürdürecek, mendebur

merhaba kızlar ilk üç bölümünü zaman bulup izledim neler olmuş neler yahu.

batiatus un karısı ölmemiş .ilitha hamile.

naevia değişmiş doctore kendini yeraltı dövüşlerine vermiş vs vs şaşırdığım o kadar çok ayrıntı varki.

yine heyecanlı bir sezon olmuş

Son düzenleme:
Final mi????
Ooooooo yoooooooo

malesef bende üzüldüm final olmasına ama sanırım son final sezonunda gannicus ve crixus ölecek.çünkü rolleri önemli.tarihte de öyle geçiyor kelleri kesilip ibret olsun diye sallandırılıyor.ama spartacus un akibeti bilinmiyor.

birde gerçek adı bilinmiyor.

bu arada hakikaten türkü söyleniyor bebekle uçurumdan atlarken çünkü "ehli din oğlan "deniyor bitek orayı anladım.eledim eledim türküsü galiba.

Son düzenleme:
sezon finali insanda "daha ne olabilir ki?" izlenimi bırakmış olsa da gerçekten güzel bir dizi ve yokluğunu hissediyorum.
Andy yokken her şey berbat :) bakışları hareketleri ve mimikleriyle diziye renk veriyordu, bu yeni Spartacüs sıratsız bir tip. hislerini yüzünden okuyamıyoruz.

diğer yandan eski Spartacüs Sura'ya saplantılıydı, Spartacüsün değişmiş olması Mira'ya da alışmamı sağladı zira Andy'yi ona sarılırken düşünemiyorum bile

Ilithyia Lucretia'nın sezaryen(!)inden sonra hayatta kalır mı bilemiyorum, ama umarım olur, diziye renk katıyor bence.

yeni sezonu heyecanla olmasa da bekliyorum, umarım Crixusu çok zalimce öldürmezler :18:

Bayanlaaaarrrr, sanırım 25 Ocak'ta başlıyor Spartacus.

Lilitia yine sağ. Dokuz canlımıdır nedir bu uyuz:18:

Bu sezonun (final sezonu zati) ilk bölümünü izledim. Gittikçe kalabalıklaşmış bizim Spartacus ve tayfası. Yine kan gövdeyi götürdü, oyyyyy Lilitia yokmuş meğer. Sanki fragmanında görmüştüm onu. Gerçi ona çok benzeyen bir hatun kişi var şimdide.

bugun crixus oldu tamda tarihte anlatildigi gibiydi:26:gozlerim doldu resmen hemde naevianin gozlerine bakarak oldu oyle kestiler kafasini dag gibi crixusumun
yeni fragmanda cikmis spartacus tarihte crixus olunce ona uygun gosterisli bir cenaze uygulamis ve ugruna bir suru arena dovusu yaptırmış diye anlatiliyordumfraandada arena dovusu yaptiriyor fakat tek bi farkla tiberius ve ceasarida ele gecirmis alacak crixusun ontikamini insallah ceasar a bisey olmaz onu biliyoruzda insallah su bicirik tiberiusu gebertirler.cok bilmis velet
ve spartacusun nasil oldugu tarihte kesin olarak bilinmiyor baska bir sehire gitmiste olabilirmis umarim dizidede onun ölümünü gostermezler zaten crixusum öldü:18:

kızlar çok güzel bir final yapmıslar spartacus war of the damned 10 bölümü sadece 2 gecede bitirdim :)... inanın 10 bölümde nasıl ağladım hem bitiyor diye hemde finali etkileyiciydi bitisinde andy whitefieldi de göstermeleri ayrı bir duygulandırdı... şimdi vikings e başladım ama 1 ayda 2 bölüm izledim güzel kötü değil fakat sürüklenmiyorum bittiğinde dur bir sonraki bölümü açıyım dedirtmiyor spartacus gibi yahu :/

Uzun zamandir aklimda olan ve nihayet izlemeye basladigim adrenalinli harika bir dizi.
Kac sezon ve kac bölüm sürüyor arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…