spartacus

eski spartacus dokunsan ağlayacak gibi çok merhametli çok duygusal karısına aşık aşık bakıyordu((bu spartacusu severiz umarım..

Valla gözlerim Batiatus!u arayacak. Keşke bu sezonda olsa, hortlasa filan yane

Yav bu gladyatörler herkesi öldürüp kaçmamışlarmıydı o evden. Niye şimdi görüntülerde hala kan revan içindeler, hala kafa kol uçuruyorlar. yakalandılarmı yoksa.

Belli ki becerememiş salaklar. Vayy Doctore'yi Ashur kırbaçlıyor vay anaam. Bu herif Batiatus'u aratmaz kuzum :) Ya bu Lucretia karısı ölmemiş mi . Gidip o sarı cadıyı gebertsin işallah

Belli ki becerememiş salaklar. Vayy Doctore'yi Ashur kırbaçlıyor vay anaam. Bu herif Batiatus'u aratmaz kuzum :) Ya bu Lucretia karısı ölmemiş mi . Gidip o sarı cadıyı gebertsin işallah

Ölmemiş. Bir yerde okumuştum bu dizide oynamaktan çok fazla keyif alıyormuş. Bu yüzden bu sezonda kendisini dizide göreceğiz

alıntıdır ;

''Spartacus''ün yıldızı hayatını kaybetti
''Spartacus: Kan ve Kum'' adlı televizyon dizisinin yıldızı Andy Whitfield, 39 yaşında hayata veda etti.Güncelleme:12 Eylül 2011 08:09
LOS ANGELES (A.A) - Son 1,5 yıldır lenf kanserinden tedavi gören Whitfield'in, Avustralya'nın başkenti Sydney'de hayatını kaybettiği açıklandı.

Whitfield, dizide Spartacus karakterini canlandırıyordu ancak hastalığı nedeniyle geçen sezon öncesi diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

offf yaaaa sevenlerinin başı sağolsun ; çok güzel bir adamdı... kendisiyle ilgili bir sürü röportaj filan izlemiştim ; hakkındaki tüm haberleri okumuştum... iyi ; güzel ve mütevazi bir insan olduğua kanaat getirmiştim... daha 39 yaşındaydı yaaa

evet ya duydum..üzüldüm de...

Evet bende üzüldüm sinema için büyük bir kayıp...

allah eşine ve çocuklarına sabır versin.bende çok severdim dizisini beğeni ile izlerdim.internet haberlerinde görünce şok oldum.zaten spartacus un ara sezonu andy kanser olduğu için batiatus un hane başına nasıl geçtiği ile ilgili bir ara sezon çekilmişti.yendiği söylenmişti kanseri fakat nüksettiği için ve iyileşsem de dönemeyeceğim dediği için diziye dönemedi.2. sezon onsuz çekilecekti.

sinema dünyası için kayıp. üzücü

ayrıca bu diziyi sırf lucky luwless oynadığı için batiatus un eşi eskiden tanıyacağınız ve hatırlayacağınız üzere zeyna için izlemiştim.efektlere ,gerçekçi oynayan oyuncularına ,dizinin etkisi altında bırakan sürükleyici senaryo ,yönetmen ve müziğiyle mübdelası olmuştum.

müziklerine bayılıyorum bu dizinin.

ayrıca son bi ekleme üyelik adım diziden alıntıdır....

Son düzenleme:
Duyunca yakınımı kaybetmiş kadar çok üzüldüm. Yazık hem çok gençti hem de çocukları daha küçük. Gelecek vadeden başarılı bir oyuncuydu. Vadesi bu kadar ama işte genç ölümler daha da üzüyor insanı. Allah günahlarını affetsin, yakınlarına sabırlar versin. Bir yerde okumuştum karısının kollarında ölmüş. İyileşiyor dediyordu hatta dizideki Ashur'u oynayan Nick Tarabay kendi facebook sayfasında Andy'nin fotoğrafını koyup gittim gördüm çok iyi görünüyordu yazmış. Bu lanet hastalık geri dönünce daha da acımasız dönüyor demekki...

Kanserle boğuşan diğer bir oyuncu Michael Hall yani Dexter da sonu aynı olmaz da bari o iyileşir inşallah...

Spartacus ne zaman başlıyor millet. haberi olan varmı???

Alooooooooo, kime diyorum ben, huuuuuu

Andy Whitfield'in vefatı beni de çok sarstı 2.sezon da yerine başkası oynayacak diye çok laf ettik ama daha hiç göremeyeceğiz cümleten başımız sağolsun,
seni unutmayacağız Andy

Bu arada dizi 2012'de 2.sezonu ile devam edecek..

Son düzenleme:
andy öldükten sonra izlenmiycek dizi traillerini izledim adam kazık gibi olmuş hoşuma gitmedi takip etmiyorum bile önceden ne zaman sezon başlayacak diye meraktan ölüyordum şimdi hiç önemi kalmadı bence senaryo izletir belki ama o odun adam olduğu süresinde tadı damakta kalır mı eskisi gibi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…