- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
Valla gözlerim Batiatus!u arayacak. Keşke bu sezonda olsa, hortlasa filan yane
Yav bu gladyatörler herkesi öldürüp kaçmamışlarmıydı o evden. Niye şimdi görüntülerde hala kan revan içindeler, hala kafa kol uçuruyorlar. yakalandılarmı yoksa.
Belli ki becerememiş salaklar. Vayy Doctore'yi Ashur kırbaçlıyor vay anaam. Bu herif Batiatus'u aratmaz kuzum :) Ya bu Lucretia karısı ölmemiş mi . Gidip o sarı cadıyı gebertsin işallah
alıntıdır ;
''Spartacus''ün yıldızı hayatını kaybetti
''Spartacus: Kan ve Kum'' adlı televizyon dizisinin yıldızı Andy Whitfield, 39 yaşında hayata veda etti.Güncelleme:12 Eylül 2011 08:09
LOS ANGELES (A.A) - Son 1,5 yıldır lenf kanserinden tedavi gören Whitfield'in, Avustralya'nın başkenti Sydney'de hayatını kaybettiği açıklandı.
Whitfield, dizide Spartacus karakterini canlandırıyordu ancak hastalığı nedeniyle geçen sezon öncesi diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.
offf yaaaasevenlerinin başı sağolsun ; çok güzel bir adamdı... kendisiyle ilgili bir sürü röportaj filan izlemiştim ; hakkındaki tüm haberleri okumuştum... iyi ; güzel ve mütevazi bir insan olduğua kanaat getirmiştim... daha 39 yaşındaydı yaaa
alıntıdır ;
''Spartacus''ün yıldızı hayatını kaybetti
''Spartacus: Kan ve Kum'' adlı televizyon dizisinin yıldızı Andy Whitfield, 39 yaşında hayata veda etti.Güncelleme:12 Eylül 2011 08:09
LOS ANGELES (A.A) - Son 1,5 yıldır lenf kanserinden tedavi gören Whitfield'in, Avustralya'nın başkenti Sydney'de hayatını kaybettiği açıklandı.
Whitfield, dizide Spartacus karakterini canlandırıyordu ancak hastalığı nedeniyle geçen sezon öncesi diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.
offf yaaaasevenlerinin başı sağolsun ; çok güzel bir adamdı... kendisiyle ilgili bir sürü röportaj filan izlemiştim ; hakkındaki tüm haberleri okumuştum... iyi ; güzel ve mütevazi bir insan olduğua kanaat getirmiştim... daha 39 yaşındaydı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?