spartacus

Aslında ben sarışın erkek severim, hele de renkli gözlüyse ama bunu Crixus'u bir gördüm kal geldi Birde kaslı anaa birde asık suratlı

Spartacus de çok hoş adam canım yani kimse çirkin diyemez, dedirtmeeemm

evet yaa konusu ; konunun işlenişi gerçekten çok güzel... ben 9.bölümdü sanırım; şok geçirmiştim ; hatta diziyi birlikte izlemeye başladığım arkadaşımın iş yemeğinde olmasına aldırmadan onu arayıp o anı onunla paylaşma gereği hissetmiştim... sezon finalini haftasonuma saklıyorum... zamanım olsun gerekirse döner baştan izlerim ben de...

bu arada evet Andy Whitfield diziden ayrılmış son duruma göre ama o dizinin hayranları onun yerine başkasının geçmesini istemiyor eee doğal olarak opuyorumnanaktan
yapımcılar da şu an kararsızlarmış... İyileşsin hemen yaa ; 35 yaşında ve 2 çocuğu varmış... hastalanmak için çok genç ; çok yakışıklı ...

adam evliymis karısıda varmı lafa bak benim evli olunca baska neyi olcak duzeltmede yapamadım kaydirigubbakcemile3 neyse yasıda varmıs baya ya genc gosteriyor

vücutlar süper zaten...
Crixusu ben ilk başlarda beğenmiyordum ama Neviaya aşık olduktan sonra gözüme güzel gözükmeye başladı... Aşk insanı güzelleştiriyor diye boşuna demiyorlar sanırım... ama tabii Spartacusten gözümü alabildiğim sahnelerde bakabildim sadece...

adam evliymis karısıda varmı lafa bak benim evli olunca baska neyi olcak duzeltmede yapamadım kaydirigubbakcemile3 neyse yasıda varmıs baya ya genc gosteriyor

ayy evet ettik 4 haklısın... evli olduğunu öğrenince ben de çok üzülmüştüm ama napalım...
2 de çocuğu var ; 35 yaşında... çok yaşlı değil yaa naptın ; tabii ben 29 yaşında olunca gayet uygun geliyor bana :)

bu arada nette filan çok haber yok onunla ilgili ; özel hayatıyla ilgili...
yeni keşfedilmiş bir afet yani... modellik yapıyormuş ; birkaç yerel dizi de oynamış... bir de Gabriel diye bir filmde oynamış... onu da izleyeceğim en kısa zamanda bulup... aslında inşaat mühendisiymiş ve işini yapıyormuş ; çok hoş yaaa...

Final bölümünü bir izlesen zaten, yine izlemek isteyeceksin.

adam evliymis karısıda varmıs etti 3 kisikaydirigubbakcemile3

İyi benimkini beğenen yok, çevremde de yok. Bana kaldı Crixusumkaydirigubbakcemile3

Oo o vücutları yapmak için n ekadar çok çalışmışlar. Hergün 4 saat antreman, ağırlık kaldırma ve yemek yok. Ay acıdım valla adamlara kaydirigubbakcemile3

Burda kamera arkası görüntüleri, oyuncularla röportajlar ve gladyatör kampı var.

cnbc-e & e2 Video Galeri

Andy ile ilgili son haber Tamamen diziden ayrılmış.

Andy Whitfield kanserinin nüksetmesi sebebiyle Spartacus'ten Ayrıldı!

Ama yabancı forumlarda öneriler sunuluyormuş ve en çok tutulan öneri

Yapımcı, yönetmen ve yayıncı kanal dinler ama adam da hasta,tedavisi sürüyor grip değil ki bu bıraksın sonra sette oynasın.

Seeyirciyi oyalamak için Spartacus: Gods of arena ve sonrasında Camelot bölümleri koyacaklar ama Spartacus'süz yani Andysiz izlemez insanlar...

Yayıncı Starz kanalı bir-iki haftaya kadar durumun ne olacağını açıklayacakmış.

çok acele bir karar sanki ; çünkü şu aşamada verebilecekleri karar Andysiz devam etmekten başka birşey değildir... off yaaa iyileşsin o süper adam yaaa :Saruboceq:

ama senin yukarda yazdığın öneri de gayet uygun bence... başka bir Spartacus çok saçma olur zaten... öyle olursa ben hayatta izlemem ama Spartacuz olmadan başka olayları anlatacaklarsa izlerim... Yaprak Dökümü değil ki bu evin oğlu değişince yine izlensin... :sinifsinif:

Evet o öneri çok mantıklı. Yabancı fanların önerilerinden kanal tarafından da beğenilen bir öneriymiş.

Dizide sevdiğim iki karakter Crixus ve Doctore ağırlıklı olması hem gerçek hikayeden de pek sapılmamış olur. Andy iyileştiğinde kalındığı yerden devam eder.

Merak ettiğim gladyatörlerin nasıl oraya düştüklerini yani öncesini anlatan Spartacus: Gods of Arena'nın yayına girip girmeyeceği. Andy olmayınca Gods of Arena da yayınlanmaz sanırım...

ayy tezahürat yapasım geldi ;

Spartacus ; Spartacus ; Spartacus... hihoyyyt

lütfen gözünüzün önüne arenadaki hatunlardan biri olarak gelmeyeyim kaydirigubbakcemile3

küçük böcük seni bi an Sura olarak hayal ettim kaydirigubbakcemile3

Ben de Navia :kedi:, hafiften benziyorum da

küçük böcük seni bi an Sura olarak hayal ettim kaydirigubbakcemile3

Ben de Navia :kedi:, hafiften benziyorum da

ayyy Sura çok güzel bir hatun ama :sinifsinif:
ben Andynin karısı olabilirim yani :kedi:

bu arada kamera arkası görüntülerin sadece bir kısmını izleyebildim ama çok tatlılar yaaaa...
Crixus rolündeki abi de tam ağır abi yani ; Andy de yaramaz çocuk...

haftasonu uzun saatlerimi ona ait tüm videoları izlemekle geçirmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni

Crixus orda çok şekil çıkmış ve evet ağır abi. Ben Sura'ya acıdım garibim de o kampa katılmış ama kadının imanı gevremiş Senin neyine be kadın, erkekler bile zor dayanıyo

Navia'ya benzerim dediğime bakma, benzerliğim o semer ben de esmerim O kadar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…