- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
ayy olmadı... işte benim Gladyatörüm ; Champion of Capua boshayallersmile
Dizi sadece baldır bacaktan ibaret değil tabi nerden baktığına bağlı ama dizideki o dönen dolaplar, entrikalar, sinsi planlar, gladyatörlerin aşkları, dramları, mücadelesi, kavgaları sonra Batiatus ve karısı Lucreia'nın yükselmek için yaptıkları hain planlar, İlithya yılanın ve kocasının yaptıkları, ve dizi her bölümde katlanarak gidiyor, diğer diziler gibi aynı konu etrafında dönmüyor, lastik gibi uzatmıyorlar, özellikle bölüm sonları insanı ters köşe yatırıyor, böyle olur diyecekken bambaşka birşekilde bitiryor ve binsonraki bölümü artık bekleyemiyorsunuz. Ayrıca adamlar başrol oyuncularını patır patır öldürüyor, başka dizide bu kadar başrol oyuncusu ölse mok gibi kalırlardı ortada ama Spartacus:Blood an Sand aslanlar gibi devam ediyor yoluna. Hele 1.sezonun son bölümü öaah dedim izlerken, tekrar tekrar izledim
Sadece Spartacus rolunu oynayan oyuncunun hastalığından kurtulamamasına üzülüyorum,nüksetmiş ve diziden ayrılmak zorunda kalmış. İnşallah kurutulur...
aynen bu adamın bakıslar falanda ayrı bir olay ne bilim benim daha hosuma gitti ya
Aslında ben sarışın erkek severim, hele de renkli gözlüyse ama bunu Crixus'u bir gördüm kal geldiBirde kaslı anaa birde asık suratlı
Spartacus de çok hoş adam canım yani kimse çirkin diyemez, dedirtmeeemm
adam evliymis karısıda varmı lafa bak benim evli olunca baska neyi olcak duzeltmede yapamadım kaydirigubbakcemile3 neyse yasıda varmıs baya ya genc gosteriyor
evet yaa konusu ; konunun işlenişi gerçekten çok güzel... ben 9.bölümdü sanırım; şok geçirmiştim ; hatta diziyi birlikte izlemeye başladığım arkadaşımın iş yemeğinde olmasına aldırmadan onu arayıp o anı onunla paylaşma gereği hissetmiştim... sezon finalini haftasonuma saklıyorum... zamanım olsun gerekirse döner baştan izlerim ben de...
bu arada evet Andy Whitfield diziden ayrılmış son duruma göre ama o dizinin hayranları onun yerine başkasının geçmesini istemiyor eee doğal olarak opuyorumnanaktan
yapımcılar da şu an kararsızlarmış... İyileşsin hemen yaa ; 35 yaşında ve 2 çocuğu varmış... hastalanmak için çok genç ; çok yakışıklı ...
adam evliymis karısıda varmıs etti 3 kisikaydirigubbakcemile3
vücutlar süper zaten...
Crixusu ben ilk başlarda beğenmiyordum ama Neviaya aşık olduktan sonra gözüme güzel gözükmeye başladı... Aşk insanı güzelleştiriyor diye boşuna demiyorlar sanırım... ama tabii Spartacusten gözümü alabildiğim sahnelerde bakabildim sadece...
2. sezonun; Crixus ile Spartacus'ün yollarının ayrıldığı yerden başlaması ve olayları Roma tarihini ele alarak devam ettirmesi. Zira yaşanılan birçok şey mevcut ayrı olarak da. Doctore ve Crixus'un gözünden izleyeceğimiz ikinci sezon sona erdiğinde, Andy'nin hastalığı iyi giderse, 3. sezonda kadroya dahil olup, olayları Spartacus gözünden anlatması ve ilerideki sezonda ise tüm kadronun birleşimi yönünde. Whitfield'ı kadrodan çıkarmadan -veyahut yedekte tutarak- yapılacak en mantıklı yol bu olacaktır diye düşünüyor herkes. Çünkü kimse Whitfield'ın tamamen kadrodan elini ayağını çekmesini ve yeni bir Spartacus görmeyi istemiyor.
Yayıncı Starz kanalı bir-iki haftaya kadar durumun ne olacağını açıklayacakmış.
küçük böcük seni bi an Sura olarak hayal ettim kaydirigubbakcemile3
Ben de Navia :kedi:, hafiften benziyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?