spartacus

ikinci sezonu dört gözle beklıyoruumm.artı 18 ama olsun yaşım tutuyorrr.bu arada andye hastayımm evlı 2 cocugu varmış eşini bi görrr igrenc!!!

Valla ben de daha güzelmişim :)

Ama işte demekki herşey güzellik, bakım demek değilmiş. Yani Hugh Jackman, Josh Halloway(Lost'un Sawyer'i) ve Andy gibi yakışıklı ve ünlü adamların buldukları güzellikten başka birşeymiş, güzel, süper vücutlu ama hırçın, kompleksli, dırdır eden bir kadını erkek olsam ben de istemezdim, hele bir ömür aynı hayatı asla paylaşmak istemezdim..

Bununla ilgili ekşide çok güzel bir yazı vardı:
yessica kumal - ekşi sözlük

içi güzeldir diosunnnn :lepi:

ikinci sezonu dört gözle beklıyoruumm.artı 18 ama olsun yaşım tutuyorrr.bu arada andye hastayımm evlı 2 cocugu varmış eşini bi görrr igrenc!!!

yaaa ben amansız durumda hastayım -tatlicadiarzu-

ayy ben eşinden çok daha güzel sayılmam... acaba benim şansım varmı ki aklinialirimsmile

yaaa ben amansız durumda hastayım -tatlicadiarzu-

ayy ben eşinden çok daha güzel sayılmam... acaba benim şansım varmı ki aklinialirimsmile

Ondan güzelsindir, güzelsindir

Bu aradaManu Bennet Avustralya'da yaşıyormuş, yanlış değilse. Ben kesin Avustralya'ya taşınıyorum kızlar :roflol:.Hugh Jackman da Avustralya da yaşıyor bu da

Son düzenleme:
Ondan güzelsindir, güzelsindir

Bu aradaManu Bennet Avustralya'da yaşıyormuş, yanlış değilse. Ben kesin Avustralya'ya taşınıyorum kızlar :roflol:.Hugh Jackman da Avustralya da yaşıyor bu da

ayy bir taşla iki kuş yani :)
bu arada dün bir müşterimle toplantıdayken birkaç mail gördüm...
kimden : Manu

noluyoruz dedim bir an -tatlicadiarzu-
sonra anladım ki patronum yeni bir müşteriye paslamış bana...

doctoreeeee ,zencılerden hiç hoşlanmam ama seeeeeen :asigim:

en cok dizi sırasında reklamı cıkan dergı dıkkatımı cekıyor ,onlar başardı 1 ayda siz de onlar gibi olabılırsınız fılan zırvalıyor ya ,aklım oraya kayıyor dırekt ne bir ayda mı dıye ..

kı burada kı fotoda da gördük adamların alt yapı saglam guclubacismile

hangi dergi reklamı :uhm:
sen tvden mi izliyorsun?

ruyamda spartacus sevgilimdisempatiksalakcinni cok kıskanctı hemde ya anca ruya olur bu zatensempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…