- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
Darısı Andy'nin başına o zaman
5.özellikle türkiye'deki pek çok kadının ezberini bozmuştur. burada zannediliyor ki "gencim, güzelim, bu bana yeter" elimi sallasam ellisi yaklaşımındaki eli tokat gibi bizim kızların suratına patlatmış bir hanım. aynaya bakıp bir şekilde kendisine sunulan müthiş yüz güzelliğinin, vücut ölçülerinin üstüne daha fazla bir şey koymanın gereksiz olduğuna inanan kızlar için matriks'te kayma yaratan bir abla. bir türlü algılayamıyorlar. "ulan adam bu kadar yakışıklı, peşinde açmış bekleyen binlerce hatun var, nasıl oluyor da oluyor bu kadınla evleniyor" kafaları basmıyor. neden? içi boş çünkü. biraz doldurmuş olsalar; aşkın göğüslerden daha büyük ve çok daha az rastlanır bir şey olduğunu anlayabilirlerdi.
Valla ben de daha güzelmişim :)
Ama işte demekki herşey güzellik, bakım demek değilmiş. Yani Hugh Jackman, Josh Halloway(Lost'un Sawyer'i) ve Andy gibi yakışıklı ve ünlü adamların buldukları güzellikten başka birşeymiş, güzel, süper vücutlu ama hırçın, kompleksli, dırdır eden bir kadını erkek olsam ben de istemezdim, hele bir ömür aynı hayatı asla paylaşmak istemezdim..
Bununla ilgili ekşide çok güzel bir yazı vardı:
yessica kumal - ekşi sözlük
ikinci sezonu dört gözle beklıyoruumm.artı 18 ama olsun yaşım tutuyorrr.bu arada andye hastayımm evlı 2 cocugu varmış eşini bi görrr igrenc!!!
Valla ben de daha güzelmişim :)
Ama işte demekki herşey güzellik, bakım demek değilmiş. Yani Hugh Jackman, Josh Halloway(Lost'un Sawyer'i) ve Andy gibi yakışıklı ve ünlü adamların buldukları güzellikten başka birşeymiş, güzel, süper vücutlu ama hırçın, kompleksli, dırdır eden bir kadını erkek olsam ben de istemezdim, hele bir ömür aynı hayatı asla paylaşmak istemezdim..
Bununla ilgili ekşide çok güzel bir yazı vardı:
yessica kumal - ekşi sözlük
yaaa ben amansız durumda hastayım -tatlicadiarzu-
ayy ben eşinden çok daha güzel sayılmam... acaba benim şansım varmı ki aklinialirimsmile
Ondan güzelsindir, güzelsindir
Bu aradaManu Bennet Avustralya'da yaşıyormuş, yanlış değilse. Ben kesin Avustralya'ya taşınıyorum kızlar :roflol:.Hugh Jackman da Avustralya da yaşıyor bu da
Ondan güzelsindir, güzelsindir
Bu aradaManu Bennet Avustralya'da yaşıyormuş, yanlış değilse. Ben kesin Avustralya'ya taşınıyorum kızlar :roflol:.Hugh Jackman da Avustralya da yaşıyor bu da
ayy bir taşla iki kuş yani :)
bu arada dün bir müşterimle toplantıdayken birkaç mail gördüm...
kimden : Manu
noluyoruz dedim bir an -tatlicadiarzu-
sonra anladım ki patronum yeni bir müşteriye paslamış bana...
hehe bnde geleyım sızınlen:sm_cool:
Müşterinin mi adıymış Manu, anlamadım ki :))
Gel kız gel cümbüş olur :))
Kızlar şuna baksanıza
"Spartacus: Blood and Sand" Kill Them All (2010)
Kadroya Selenus da katılmış:roflol:
Ama Ezerus Kanserus hiç hoş olmamış, pisliklerlmaz:alsanaalsanasmile
doctoreeeee ,zencılerden hiç hoşlanmam ama seeeeeen :asigim:
en cok dizi sırasında reklamı cıkan dergı dıkkatımı cekıyor ,onlar başardı 1 ayda siz de onlar gibi olabılırsınız fılan zırvalıyor ya ,aklım oraya kayıyor dırekt ne bir ayda mı dıye ..
kı burada kı fotoda da gördük adamların alt yapı saglam guclubacismile
evettttt :kedi:
hehe bnde geleyım sızınlen:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?