spartacus

Birde Manu Bennet yani Crixus bu dizi için kas yapmıştır diyordum ama adam hep fitmiş.

Daha önce oynadığı bir filmden:

Ayrıca 40 yaşında olmasına rağmen hala taş gibi :))

Birde Manu Bennet yani Crixus bu dizi için kas yapmıştır diyordum ama adam hep fitmiş.

Daha önce oynadığı bir filmden:

Ayrıca 40 yaşında olmasına rağmen hala taş gibi :))

evet canım ya bir alt yapısı olması lazım ; yoksa öyle hemen yapılmaz o kaslar...
yaaa demek 40 yaşındaymış... gayet iyi görünüyor...

bu arada avatarımı değiştirip Andy yapmayı düşünmüştüm ama vazgeçmiştim...
sen hemen Crixus abimizi koymuşsun ; köşeden sırıtıyor bize -tatlicadiarzu-
ben de yapsam mı ki CADIARZU

Adam üstüne birde botoks yaptırmışsempatiksalakcinni Özellikle göz çevresine..

Ben özellikle Crixus halini değil de kendi halinin fotoğrafını koydum.

Sen spratcusu koy ne var ki.

Hep gözünün önünde olur sevdiceğin kaydirigubbakcemile3

Bu rada Hugh Jackman'e büyük ihanet ediyorum çünkü en büyük aşkım o (idi) sempatiksalakcinni

Manu Bennet veya Hugh Jackman'a az benzeyen birini bulayım hemen evlenicem ama Türkiye'de nerdeee böyle bakımlı, fit adamlar...

Olsa ile evlendikten sonra salar kendini..

Flood için çok özür, düzelt butonu olmayınca sonradna aklıma gelenleri ayrı mesajda yazmak durumund akalıyorum :/

Manu Bennet veya Hugh Jackman'a az benzeyen birini bulayım hemen evlenicem ama Türkiye'de nerdeee böyle bakımlı, fit adamlar...

yaaa ben de Andy gibi bir sevgili istiyorum ; kocam olmasa da olur :)

ama yok yaa salmasınlar... ben erkekte göbeği hiç sevmiyorum... bol bol spor yaptırırım ben... acımak yok valla ; bak güzelim adamlar günde kaç saat çalışıp bir de aç kalıyorlarmış... hem ben zaten zayıfım yanıma göbekli bir erkek yakışmaz

az önce final bölümünü izledim ; nasıl bir bölümdü o yaaa... şok üstüne şok...
ağzım açık izledim :1shok:
crixusun kalkanı ile işaret verdiği sahne ve sonrası ; sonra herkese seslendiği sahne süper ötesiydi... Spartacus delisi olduğum halde Crixus bitirdi bu bölüm beni...

offf yaaa ... daha çok şey yazmak istiyorum ama izlemek isteyen olursa diye yazmayacağım...

Andy lütfen iyileşsin yaaa... :Saruboceq:

Son bölüm muhteşemdi canım.. İnsna tekrar tekrar izlemek istiyor.

SPOİLER ALERT
sempatiksalakcinni

Hele ben glayatörlerin soylulaır kılıştan geçirdiği, o şerefsiz Batiatus ile yılan karısı Lucreatia'nın geberdiği sahnelere bittim, içimin yağları eridi resmen.

Hele Crixus'un senin sütünü emceğine gebersin deyip haşıırt diye kılıcı saplaması, yavrum benim

ya her sahneyi şaşkınlıkla izledim... tekrar izlemem lazım eminim şaşkınlıktan kaçırdığım şeyler vardır...

Spoiler ;

varronun karısının yargıcın çocuğunu öldürmesi ; Doctorenin kırbacıyla spartacusu durdurduğu ama kardeşlerden birinin kırbacı kesmesi ; Lythianın kapıları kilitlettirmesi...
ne kadar iğrenç bir kadın o yaaa... Ashurun ölmemesi haksızlık ama yaaa...

Crixus'a başta kıl olmuştum ama zamanla geçti. Hele o son bölümde gözümde çok yüceldi.

aynen valla... son bölüm Crixus süperdi kafamçokkarıştı

O ne be

Ezelus diye bir karakter var mıydı hatırlamıyorum. Kaçıncı bölümdeydi

Bir zamanlarda da Lostta Türk oynayacak demişti bu imdb Sapıtıyor arada...

Hem de en tepede, başrol oyuncusunun bile üstünde. ahahahaha

O sayfa ya fake ya birisi imdb'yi hackledi

Kenan İmirzalioğlu haa

:roflol:Ezelus :roflol::roflol:

Jeton şimdi düştü. Hangi fırlama yapmış bunu yaa. Ezel-us :roflol::roflol:

ayy evet o jeton bende de sonradan düştü... tamam belki çok uç ama oynayabilir belki desem de ezelus biraz fazla olur değil mi ... sabah sabah daha ayılamamıştım sanırım sempatiksalakcinni

aslında belki yakışırdı diziye; onu da çıplak görmüş olurduk kaydirigubbakcemile3

Yok ya hack işi o. IMDB'yi hacklemişler, adamlar da şok olmuştur bu ne diye :roflol::roflol:

Bazıları diyor inci sözlük saldırmış diye. Şaşırmadım onlar böyle siteleri hackleyip absürtlükler yapıyorlar, daha önce facebook'a da saldırmışlardı küfürlü şeyler yazmışlardı.

Hatta benim profilimi de hacklemişler, iğrenç küfürler yazmışlardı...

Ezelus:roflol::roflol:

Amaan yok o tüy siklet vucüdu çıplak görmek istemiyorum, kas yapıp irileşirse belkisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ayyy çok komik bir rüya gördüm... rüyamda da diyordum ki "hemen Brsnz'yi aramam lazım" kaydirigubbakcemile3

rüyamda en yakın arkadaşımın çalıştığı firmadayım... bir arkadaş daha var hepimiz konuşuyoruz ; yan odada da müdürler toplantıda ama hepsinin kulağı biz de... biz de 3 hatun diğer 2sinin sevgililerinden filan bahsediyor ; gülüp eğleniyoruz... derken içerden biri çıkıyor... ama kim görmen lazım Brsnz sempatiksalakcinni

bizim Crixus senin Manu Bennett boshayallersmile
beyaz bir gömlek; elinde de bir bardak su aynı viski içer edasıyla yanımıza geliyor...
ayy muhabbete girmeye çalışıyor filan... çok komik... ben de ordaki tek müzmin bekar olarak atlıyorum tabii muhabbete... neyse sonra arkadaşım kaş gözle uyarıyor beni... biraz sessiz kal ; gizemli ol filan diye :roflol:

neyse gidiyor yanımızdan ama ben arkadaşıma derdimi anlatmaya çalışıyorum;
"saçmala ben Andy'i istiyorum napıyım onu ; sadece muhabbet ettim" diye ...

çok eğlenceli bir rüyaydı yaaa boshayallersmile

Son düzenleme:
Bir tarafın açıkta kalmış sırnaşık şey Yanlış kişiyi görmüşün çünkü sempatiksalakcinni

Adam adamki her genç kızın rüyasında sempatiksalakcinni

Ben de çok gördüm Manu'cuğumu, hem de ne rüyalar :roflol::roflol:

valla benim ki çok masumdu; sadece etkileyici bakışlar vardı sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…