spartacus

yalnız dizinin bu sezonun tüm bölümlerini izleyen biri olarak şu yorumu yapmak istiyorum dizi geneli en çok çıplak kalan heryeri ortada olan circus

Circus kimdi yav. :26:

O kadar çok us- is- varki dizide manyağa döndüm he. Batiatusmu yoğusa

Süper bir sezon finaliydi. Ağladım ya la

Yeni bölümleri 25 gözle bekliyorum. Hasta oldum bu diziye.:82:

Aslında hiç sevmem böyle kanlı dövüşlü filmleri ama bu başka yaa. Dram resmen.

Nasıl bir zihniyettir zevk uğruna insan öldürülüyor ve millet manyak gibi zevkten çıldırıyor, sapkınlık, iğrençlik.

Yeni sezon fragmanını izledim. Batiatusun gençliği, toyluğu gösterilecek. Crixus, Ashur ve Barca'nın nasıl O ludusa düştüğü nasıl köle olduğu filan. Yihuuuuuu, züpppeeerrrr
he birde yeni bir kahramanımız var Gannicus mu ne, Spartacus ten önceki şampiyon. Kesin Lukreşya ona da göz dikmiştir.
Ay Crixus Naveia'yı bulabilecekmi acaba, yoksa bulamadan ölecekmi savaşta.

Son düzenleme:
Bu da kamera arkası

Batiatus çok şirin:82:

[video=youtube;X8dTOGlKZtI]http://www.youtube.com/watch?v=X8dTOGlKZtI[/video]

Son düzenleme:

yanlış yazmışım kuzum ya crixus işte her yer ortada

spartacus olmadan yavan gibi
ama gördüğüm kadarı yine açık saçıklık ve tuhaf ilişkiler, kanlı sahneler izleyicileri diziye kilitleyecek :82:
merakla bekliyorum ve netten izlicem tvde çok kesiyorlar ve dizide kopukluklar yaratıyor,
hatta isimlerini şimdi yazamicam 2 erkek vardı arasında cinsel ilişki olan ve batitus birini öldürdü ihanet iddiasıyla işte tvde izlerken sahneler kesildiği için bu ikisinin ne halt olduğunu çözememiştim ya bunlar ne ayak dedim durdum sonra nette izleyince aralarında aşk olduğunu gördüm haaa dedim

ha sen Barca'yla şu kendini asan çocuğu diyorsun.

Tv'den 1-2 bölüm izledim günlerini bilmediğim için rastgele oldu yani. Baktım hoşuma gitti intenetten izlemeye başladım. Lost gibi kısa da değil he.1 saat filan sürüyor sanırım bir bölüm.

Gel Ocak 21, gel:84:

ay sansürleyen tv ler için farklı sahne, sansürlemeyenler için farklı sahne çekiyolarmııış, dizi kesilmiyo yani, ceton yeni düştü

ay sansürleyen tv ler için farklı sahne, sansürlemeyenler için farklı sahne çekiyolarmııış, dizi kesilmiyo yani, ceton yeni düştü

Yok artık Chess. Cidden mi

yeminle dün E2'de sezon finalinin tekrarına rastladım, eşim TV için başka İnt. için başka çekiyorlar dedi. Bende asla kabul etmedim böyle birşeyi, saçma geldi. Cidden öylemi kız. İnanamıyorum :bayılan smil:

Bir diziyi iki keremi çekiyorlar yani:92:, ahahahaha

Durun size bir fidyo koyayımda bayıla bayıla izleyin.

[video=youtube;H1NClmbml6s]http://www.youtube.com/watch?v=H1NClmbml6s&feature=channel[/video]

şekerim neden asla kabul etmiyon, nette ki bölüm daha etkileyiciydi valla uçan kelleler, şu uyuz ergenin kıyma oluşu falan daha hoştu

yanlız video hayallerimi yıktı, ben onları dizideki egzantrik donlarıyla sevmiştim

bende bu diziyi bayılarak izlemiştim ama şansıma bittikten sonra eşime bir arkadaşı tavsiye etmiş ve tüm sezonu bi haftada izledik. gerçekten çok hoş bir diziydi. bu arada internette dolaşan dedikodulara göre spartaküs dizinin son bölümlerinde yakalandığı kansere yenik düştü fakat yerine başkası geçirilerek devam ettirileceği söyleniyor. ayrıca 2. sezonun zaten spartaküsün çocukluğu üzerine olacağına dairde dedikodular var.

Starz kanalının sitesine göre 21 ocakta 6 bölümlük ara sezon başlayacak...
Batiatusun evinin Spartacus öncesi dönemini anlatacak...

2.sezon yok ama en azından 6 bölümlük bir ara sezon var...

canım yalancı spartaküs olur, yalancı mantı gibi

diğerleri tam kadro o dizide olcak mı acaba:26:

canım yalancı spartaküs olur, yalancı mantı gibi

diğerleri tam kadro o dizide olcak mı acaba:26:

kesinlikle öyle olur ; yalancı mantı bile daha lezzetlidir bence...

hepsi olmayabilir çünkü belli dönem öncesini göstereceği için bizim gördüğümüz gladyatörlerin hepsi yoktur sanırım... yalnız nette gezinirken bir sitede okudum ama emin olamadım ; bu ara sezon olmayacamış direkt 2.sezon olacakmış...

neyse ocak sonu göreceğiz artık az kaldı

Bu haftasonu Spartacus var

Crixus, Ashur, Barca, Ve Doctore var. Onların Ludus'a nasıl geldiklerini, Spartacus öncesi hayatlarını konu alıyorlar.:97::82:
Ve yeni bir kahramanımız var arkadaşlar. Adını unuttum ya la şimdi:26: Crixus'tan önceki Capua şampiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…