spartacus

anaa brian ikizi gibiii.wentworth gitmez bence bu role onu wahşi bi şeklde düşünemedm şmdikk:lepi:

tudors merlin gibi dizilerde rol alacak oyuncularda ingiliz aksanı aranması normal :) ama neredeyse her bölümde trakyalı olduğu vurgulanan bir karakterde ingiliz aksanı aranmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum :1rolleyes:

went gay olması sebebiyle itici duracaktır bu rolde ama yok yapımcılar barca gitti went geldi derse eyw :teytey:

ya süper bi dizi diziyi izlerken orada yaşamak istiyorum ben diorum aklinialirimsmile spartacusun askı ve onun için savaşması karizması allahım yaaaa zaten bu yakısıklılar hep iskoçya galler tarafndan cıkıoo aklinialirimsmile

Merlin'i bilmiyorum ama Tudors zaten İngiliz Hanedanlığını anlamtıyor muydu, 8.Hneri'den esinlenilerek yapılmıştı sanırım. Bu dizi Roma İmparatorluğunda geçiyor ve o Capua Roma'nın en razalet yeriymiş. Hepsi Romalı olduğu halde bu dizideki oyuncular da İngiliz aksanlı konuşuyor. O zaman bunların eski Yunanca veya Latince konuşmaları gerekirdi. Tüm youncular İngiliz aksanlı olunca e eskisi de İngiliz aksanlı olunca :))

Neyse :))

Bu arada Went gay miymiş, yazık olmuş çocuğa

Özel hayatlar beni ilgilendirmez ama bu rolde önemli. Brianın dövmelerini her sahnede silmek zorunda kalacaklar . sempatiksalakcinni

En cıbıl bu fotosunu buldum sempatiksalakcinni

Bunu Gladyatör kampına sokarlar sempatiksalakcinni adamakaıllı bir şişirirler. Hızlandırılmış kas kursu görür sırnaşık şey

LOLİTA hoş geldin. Spartacus tarihte özgürlük için, köleliğe başkaldırmış, tüm köleleri ayaklandırmış ama malesef öldürülmüş efsane bir karakter. Ama dizide, diziyi sattırmak, izlettirmek için hikaye saptırılmış biraz, aşkı için savaşıyormuş gibi lanse ettiler, özgürlük savaşını ikinci plana attılarkötükedihüso

Son düzenleme:
spartacus hayranları çoğalmış ; ne güzel :)
ne zamandır uğrayamıyordum ; çalışmaktan başka birşey yapamadığımdan yoksa spartacus hayranlığım bir nebze azalmış değil...

hele Andy'e olan özlemim aah ahhh opuyorumnanaktan

ya bu adam şey değil mi ya, kimdi o...
eskiden bi gençlik dizisi vardı beverlyhills...
orda oynuyodu, tabe sizin yaşınız tutmayabilir diziyi hatırlamanıza
sempatiksalakcinni

Bede netten ızledım ...

Rabbıme bılerce kez sukrettım Atalarım ıyıkı romalı degıl..

Ne pıs ne kodoş ne rezıl ınsanlar...

sempatiksalakcinni

ben hatırlıyorum valla ; yaşım tutuyor bilmiyorumkismile

ama bu çocuk o çocuk mu onu bilmiyorum ; hiç netten de araştırasım yok valla... ama benziyor...

ben hatırlıyorum valla ; yaşım tutuyor bilmiyorumkismile

ama bu çocuk o çocuk mu onu bilmiyorum ; hiç netten de araştırasım yok valla... ama benziyor...

sen yaşlıymışın kııısempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım o çocuk ya, bence yakışır bu role, gerçi abdominalleri ne durumda bilmiyorum, görmedimbilmiyorumkismile

sempatiksalakcinni

Gençlik dizilerini hiç izlemediğim için bilemiycem

Adam 73lü(yaşlı da değil bikerem ) bu dizide kaç yaşındaymış ki 17 falan sanki :)
Ona abdominalin, bisepsin, tricepsin, baldırların, kanatların kralını yaptırırlar Bir ayda adamları bu hale getirmişler :)

Son düzenleme:
sen yaşlıymışın kııısempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım o çocuk ya, bence yakışır bu role, gerçi abdominalleri ne durumda bilmiyorum, görmedimbilmiyorumkismile

O arkadaş şu an Desperate Housewives dizisinde, Bree'nin aklını başından alan kişi olarak boy göstermekte aynı zamanda. Ben gördüm, o şartı sağlıyor yani aklinialirimsmile

şikerim o zamanlar dizi starda çıkarken bizde 15-16 larda olduğumuz için cazip geliyodu gençlik dizileri:hulya:
hormonu basarlar tavık gibi şişer kasları diyosun

O arkadaş şu an Desperate Housewives dizisinde, Bree'nin aklını başından alan kişi olarak boy göstermekte aynı zamanda. Ben gördüm, o şartı sağlıyor yani aklinialirimsmile

hala oynuyo mu orda, ben çünkü netten takip etmiyorum umutsuz ev kadınların, cnbce de görürsem bi 10-15 dk bakıyorum, dün cnbce de vardı umutsuz ev kadınları, bree adamı eve getirmek için ne dolaplar ne dolaplar....kafamçokkarıştı
ay bu umutsuz ev kadınlarınında ne bu tesisatçı merakı yaw, işe yarar adamlar oldukları için herhalde...

Son düzenleme:

Ben öyle aklıma geldikçe netten bakıp birkaç bölüm üst üste izlerim ne kadar birikmişse. Televizyonda en son kaçıncı bölümü gösterdiler bilmiyorum, ben en son beşinci bölümü izledim sanırım, ama gerisi gelecek gibi bir halleri vardı.

Bu Wisteria Lane ne menem bir yerse tamirat ustalarını modellik yarışmasıyla seçip öyle görevlendiriyorlar herhalde

Hatunlardaki tesisatçı merakını bilemeyeceğim ama, mesleği ne olursa olsun işini yapan insana saygı duymaları çok güzel. Mike olayında mesela. Kimse Susan'a çıkıp "kızım deli misin, tesisatçı adamı ne yapacaksın, yakışıyor mu sana?" demedi. Bu etiket merakı sadece bize mi özgü acaba diye de düşünmüştüm.

Neyse, konuya dönmek gerekirse, Brian Austin Green kişisinden aslında on numara spartacus olabilirdi, ama Andy'i tanıdık bi kere...

iyide canım ben tesisatçılara bişey demedim ki, yanlış anladın herhalde sadece o mahallede kadınlar özellikle tesisatçılara ilgi duyuyor herhalde diye espiri yapmak istemiştim
zaten tr de de olsa kimse suzan a bişey demezdi, tesisatçıyla beraber diye eleştirmek kimsenin aklına gelmezdi bence, suzan sosyeteden değilse tabii:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…