- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
anaa brian ikizi gibiii.wentworth gitmez bence bu role onu wahşi bi şeklde düşünemedm şmdikk:lepi:Ay ben adamın hastalığını unuttuuum, arada böyle akıl fukaralığı yaşıyorum iştee
Ama paragöz yapımcılar adamın yeri dolsun paraları cukkalayalım derdinde..
En son önerilen isim Brian Austin Green(bence kesin bu olsun) Yaşı da uygun 73 doğumluymuş, kalıp var daha da şişer,sarışınlığı, yüz yapısı da benziyor, hem kemikli yüzüyle gladyatör rolüne iyi uyuyor..
(Megan Fox'u da kapmış herfi sempatiksalakcinni)
Ve bu role Wentworth Miller yani Prison Break'in Micheal Scofield'i talibmiş
anaa brian ikizi gibiii.wentworth gitmez bence bu role onu wahşi bi şeklde düşünemedm şmdikk:lepi:
Roma'nın da dili İngilizce miydi ki :))
Tüm oyuncular İngiliz aksanlı ve eski İngilizce kullanıyorlar yani ordaki dil izlediğim dizi ve filmlerdeki İngilizce'den çok farklı geliyor bana..
Eskisi de İngiliz aksanlıydı şimdiki de öyle olacak elbet hatta sarışın mavi gözlü az biraz Andy'e benzeyen birisi olmasına dikkat ederler...
çıplak da görmek lazım bence
ama evet brian benziyor da yine de Andynin çekik mavi gözleri gibi olamaz yaa... opuyorumnanaktan
hastayım bu diziyeaklinialirimsmile
tudors merlin gibi dizilerde rol alacak oyuncularda ingiliz aksanı aranması normal :) ama neredeyse her bölümde trakyalı olduğu vurgulanan bir karakterde ingiliz aksanı aranmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum :1rolleyes:
went gay olması sebebiyle itici duracaktır bu rolde ama yok yapımcılar barca gitti went geldi derse eyw :teytey:
Ay ben adamın hastalığını unuttuuum, arada böyle akıl fukaralığı yaşıyorum iştee
Ama paragöz yapımcılar adamın yeri dolsun paraları cukkalayalım derdinde..
En son önerilen isim Brian Austin Green(bence kesin bu olsun) Yaşı da uygun 73 doğumluymuş, kalıp var daha da şişer,sarışınlığı, yüz yapısı da benziyor, hem kemikli yüzüyle gladyatör rolüne iyi uyuyor..
ya bu adam şey değil mi ya, kimdi o...
eskiden bi gençlik dizisi vardı beverlyhills...
orda oynuyodu, tabe sizin yaşınız tutmayabilir diziyi hatırlamanızasempatiksalakcinni
ben hatırlıyorum valla ; yaşım tutuyor bilmiyorumkismile
ama bu çocuk o çocuk mu onu bilmiyorum ; hiç netten de araştırasım yok valla... ama benziyor...
ya bu adam şey değil mi ya, kimdi o...
eskiden bi gençlik dizisi vardı beverlyhills...
orda oynuyodu, tabe sizin yaşınız tutmayabilir diziyi hatırlamanızasempatiksalakcinni
sen yaşlıymışın kııısempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım o çocuk ya, bence yakışır bu role, gerçi abdominalleri ne durumda bilmiyorum, görmedimbilmiyorumkismile
Gençlik dizilerini hiç izlemediğim için bilemiycem
Adam 73lü(yaşlı da değil bikerem) bu dizide kaç yaşındaymış ki 17 falan sanki :)
Ona abdominalin, bisepsin, tricepsin, baldırların, kanatların kralını yaptırırlarBir ayda adamları bu hale getirmişler :)
O arkadaş şu an Desperate Housewives dizisinde, Bree'nin aklını başından alan kişi olarak boy göstermekte aynı zamanda. Ben gördüm, o şartı sağlıyor yani aklinialirimsmile
hala oynuyo mu orda, ben çünkü netten takip etmiyorum umutsuz ev kadınların, cnbce de görürsem bi 10-15 dk bakıyorum, dün cnbce de vardı umutsuz ev kadınları, bree adamı eve getirmek için ne dolaplar ne dolaplar....kafamçokkarıştı
ay bu umutsuz ev kadınlarınında ne bu tesisatçı merakı yaw, işe yarar adamlar oldukları için herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?