merhaba bernur, selcansin nasilsiniz?sizlerin kac cocugunuz var canim??benim 2 kizlarim var.Allaha sükür.1 de oglum olmasini isterdim ama??
günaydın süper anneler valla bernur sende yazmasan kimse yazmıcak nazara geldi topiğimiz:)) sen ne zaman düşünüyorsun 3. yü o cesaretnden banada yolla biraz.:)))msn e girmiyorsun sohbet edelim.gerçi oğlan rahat vermiyor sana ama.olsun benim kızda bana rahat vermiyo.idare ederiz.benim kızda bire başlamayı bekliyo sabırsızlıkla bana bi köpek istiyom kardeş istemiyom diyo sonrada aman napcam köpeği evi kirletir kardeşim olsun diyo.şaşırdık valla ne yapacağımızı.
maşallah bernurcumbenim o kadar büyük hedeflerim yok 4 çocuğu yetiştirmek zor olurinşallah isteğine kavuşursunbenim gönlümden geçen 1 kızım 1 oğlum olsun ama kısmet eşim 3. bebeği isterse diye bile korkuyorum
:hoş daha 2.yi yapamadık ama
ama 4 çocukta büyüyünce güzel olur.torunlarının hala amca teyze dayıları olur....
bak bunlarda torunların ee 4 çocuk en az 8 torun getirir..:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyyt
inşallah hamilesindir cnm.
sezeryandan hiç korkma.zaten sen hastaneye adımını atınca olaylar ardı ardına geliyo.sen bişey yapmıyosun.ilk ayılınca gazını çıkarana kadar zahmetin oluyo.sonrası kolay.hem ben acı çekmemek için sezeryan istedim.keyfimden yani.memnunum.
ne ağrı ne sızı.
halecim canim ya uzulucek ne varki ben kolay kolay alinmam
hep burdaki herkesi cok seviyorum ben drum istedi diye bir sure hep uzanmam lazim birde arkadaslar bizde bayram geciricekler diye pek giremiyorum zaten sana yazdim canim ozelden
son gunlerde kasilmalarim cok fazla artti bebegin hareketleriyle rahatsizlaniyorum sanki cikicak gibi agri yapiyor bir seyler yemeye bile korkar oldum yedigim anda tekmeler ardarda geliyor ve beni cok rahatsiz ediyor bebek cok asagidaymis yani malesef benim bundan sonra artarak devam edicekmis drum zaten hamilelik oncesi demisti son aylarda rahatsizlik verebilir diye gecirdigim ameliyattan dolayi saniyorum
neyse yinede iyi sayilirim cok sukur ben zaten biraz arsizim cokta dinlenemiyorum daraliyorum alismisim hep ayakta olmaya dolasmaya nasil bu aylar gecicek bilemiyorum
herkese iyi aksamlar canlarim
hepinizinde bayramini kutluyorum
yeni topigimiz hayirli olsun insallah yeni bilgilerle donatiriz burayi
ben bir sure daha belki giremiycem kizlar merak etmeyin zaten su siralar bayram diye pek kimsede yok topikte orkidem ve serdal da bir sure olmayacaklar ama sonrasinda yine hep beraberiz insallah
hepinizi opuyorum guzel bir bayram gecirmenizi diliyorum
herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle.gülnisa canım az kaldı sabret allahım biran önce kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla.nerelerdesin sen hem ya özledim sohbetini.kızlar nasıl bu arada.
bernur canım msn e bende pek girmiyorum benim kız giriyor benim msn den otomatik açılıyor hemen ya bir bakıyorum açmış sanada yazmış mı birşeyler.canım sen kal 3. ye hamile bende sonra kalıcam sözzz:)))belki cesaret gelir banada.
orkidem sen nasılsın nasıl gidiyor canım arayı çok açmayın küserim valla.
samira serdal ve diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir.hepinize tekrardan iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?