Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende merak ettim neden kapandı ki konu???????

Bugün bayram alışverişine çıktım kızlar.
Çok yoruldummmmmm tam 7 saat sürmüş
Ucuzluk diyorlar hep ama ben görmedimmmm herşey ateş pahası
Dünyanın parası gitti ama aldığım 3-5 parça eşya

Hepinizin geçmiş kadir gecesini kutlarım
Ve bayramıda şimdiden mutlu sağlıklı geçirmenizi diliyoırum kızlar

Orkidemmmmmmmmmm kız özledim seni valla
Msn dede görüşemiyoruz. Nasılsın? Doktora gittin mi?
Bebiş nasıl? anlatsana bacım yaaaa

nureren canim masallah eni topi baslatmisin.bende üzülmüsdüm canim.arkadaslar merhaba bende buldum sizi.zaten fazla giremiyorum ama zaman buldukca okuyorum bari merhaba diyorum canlarim...gulnisa nerde canim .

günaydın kızlaaaaaaaaaarrr
nerdesiniz ya kimse yok mu kızım uyurken gelin uyandımı yazamam rahat cimcimem:))

Merhaba kızlar

Forum neden bu kadar sessizleşti kızlar. Maşallahınız vardı önceleri
Acaba bayram telaşından mı?

Orkidem,Serdal,Ebruli,Gülnisa,Samira nerdesiniz kızlar
Merak etmeye başladım. Umarım iyisinizdir.

Civcivim senin kızda rahat bırakmıyor sanırım. Oğlum olduktan sonra Berfin sanki büyüdü
artık. Öyle şımarıklıkları kalmadı. Abla olduğunun farkında sanırım :))))
Ama bu kezde oğlum yüzünden yazamıyorum. Kucağımdan dakka inmiyor
Sürekli ilgi istiyor olmayınca ağlıyor. Bu günlerinin tadını çıkar inşallah bebeğini kucağına alınca
sende anlayacaksın ne demek istediğimi :)))))))

merhaba bernur, selcansin nasilsiniz?sizlerin kac cocugunuz var canim??benim 2 kizlarim var.Allaha sükür.1 de oglum olmasini isterdim ama??

Ezgin merhaba canım

Benim bir kızım var 7 yaşında.
8 aylık oğlum var.

ama ben rabbim nasip ederse
1 kız 1 erkek daha istiyorum:roflol:sırnaşık şey

merhaba bernur, selcansin nasilsiniz?sizlerin kac cocugunuz var canim??benim 2 kizlarim var.Allaha sükür.1 de oglum olmasini isterdim ama??

Olur inşallah canım. Hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlar versin rabbim sana.

Bilgileri paylaşır, yöntemleri deneriz
Elimizden geleni yaparız gerisini Allah ın bileceği. "O"nasıl isterse öyle olur zaten

Şu mübarek günlerde inşallah rabbim tüm kız isteyenlere sağlıklı hayırlı kız evlat
tüm erkek isteyenelere de sağlıklı hayırlı erkek evlat verir inşallahhhhhhhhhhh(amin)
Bana da her ikisinden de inşallahhhhhhhhhhhhhhh

günaydın süper anneler valla bernur sende yazmasan kimse yazmıcak nazara geldi topiğimiz:)) sen ne zaman düşünüyorsun 3. yü o cesaretnden banada yolla biraz.:)))msn e girmiyorsun sohbet edelim.gerçi oğlan rahat vermiyor sana ama.olsun benim kızda bana rahat vermiyo.idare ederiz.benim kızda bire başlamayı bekliyo sabırsızlıkla bana bi köpek istiyom kardeş istemiyom diyo sonrada aman napcam köpeği evi kirletir kardeşim olsun diyo.şaşırdık valla ne yapacağımızı.

Kız aynı şeyi bende sana yazdım. Msn açık değil seninki daha dün sana bişeyler yazdım
genelde çevrimdışı gözüküyorsun ya çevrimiçi ol diye yazdım bişeyler daha yazdım ama
aboooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv yoksam başkasınamı yazdım kız

4 tane bana göre en ideali tabiiiiiii 2 kız 2 erkek olursa
Aslında bazen 3 tane olsun diyorum 2 kız 1 erkek ama sonra oğlum dermi acaba neden benimde erkek kardeşim yok diye. Rabbim bilir tabiki ama benim isteğim bu yönde. İnşallahta olur.

ama elimi çabuk tutmam gerekiyor. Yaş 29 oldu ve daha ben 2 tane daha doğuracam
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh şu sezeryan olmasaydı keşke
Normal doğursaydım yine kızımda olduğu gibi bu kez arayı hiç açmıycaktım
belkide hamileydim şuan. Ama sezeryan mecburiyeti var işte.

kızlar nerdesiniz ya...
valla birşeyler var herhalde hergün olan gülnisa,orkidem kayıp...
merak ediyorum sizi kızlar diğerlerini gördüm yine yazmışlar hele gülnisacım hiç yok üzdüler mi seni arkadaşım?

Herkese hayirli bayramlar

herşey gönlünüzce , gözlümüzce olsun

Canım benim. Hamileliği çok istiyorum ama sezeryanla doğum yaptığım için henüz çok erken malesef. Oğlum 8 aylık ve en az iki yıl açmam gerek arayı.

Hem normal hemde sezeryanla doğum yapmış biri olarak kesinlikle normal doğum
yapın derim. Sezeryandan çok çektim. İyileşmem çok uzun sürdü bebeğimi doğru dürüst emziremedim. Hala sıkıntılarını yaşıyorum daha. Normal doğumun öncesi biraz zor tabii sancı çekmek vs.. ama sonrasonda hiçbirşeyin kalmıyor. Eski yaşamına dönmen çok kısa sürüyor. Bence hiçbir sağlık sorunu yoksa normal doğum en ideali canım.

Ama sezeryandan gerçekten korktum ve 3. yü mümkünse yine normal istiyorum
SSVD yi araştırıyorum ve inşallah benim zamanıma kadar doktorlarda teşvik ederler

Geçer Gülnisa cım. Birde bakmışsın ki kollarında prensesin.:ecrin_bebek:
Ve birde bakmışsınki kocaman kız olmuş a.sa.s

herkese iyi bayramlar ...
rabbim bu mübarek günde tümm dualarımızı kabul edr inşallahh

herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle.gülnisa canım az kaldı sabret allahım biran önce kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla.nerelerdesin sen hem ya özledim sohbetini.kızlar nasıl bu arada.
bernur canım msn e bende pek girmiyorum benim kız giriyor benim msn den otomatik açılıyor hemen ya bir bakıyorum açmış sanada yazmış mı birşeyler.canım sen kal 3. ye hamile bende sonra kalıcam sözzz:)))belki cesaret gelir banada.
orkidem sen nasılsın nasıl gidiyor canım arayı çok açmayın küserim valla.
samira serdal ve diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir.hepinize tekrardan iyi bayramlar.

ay vallahi bir seyler olmus ama hala anlamadim, okuyacak ortamda da degilim
sadece hepinizin bayramini kutlamak icin geldim. yani bunu bile yazmasam catlayacaktim artik...
insallah herkesin keyfi ve sihhati yerindedir.
sevgiyle kalin...

GulNisa'm ne oldu yaw. mesajimi okuyunca anlat ne olur neden boyle ben alinmam laflari falan??? Kim uzdu seni...neden uzdu??? Yani su forumda herkesin gonlunu hos tutacam diye en cok ugrasanlardan birisin...Yani seni de uzduysek yazik be.
Neyse bu arada yatak istirahati de verilmis sana anladigim kadariyla. Cok hizli yaziyorum kusura baklma yanlislarim cok olabilir. Bebek nasil, sagligin nasil...Insallah iyi haberlerini alirim bir dahaki girtdigimde.
Ben seni neseli gormeye alismisim boyle simdi birazcik uzgun, kirilmis gibi hisettim. Her ne olduysa takam kafana, bosver.

Çevrimiçi olduğunu hiç görmedim uzun süredir
Acaba beni engellemiş olabilir misin?
Bende hiç açık görünmüyor MSN
Uzun zamandır herhangi bir iletide almadım senden

herkes bayram sebebiyle yok gelicekler öyle demişlerdi.
bernur ne engellemesi canım msn e giremiyorum hiç.nete girdiğimde hep burdayım birde kızı izliyom okuldan.o kadar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…