Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selam kizlarr
canolar ben bayram iznimdeyimm ancakkk zor zar girebiliyorumm evimde degilim
sizi cook merak ediyorumm
moralim cok bozuk malum sebeplerr dokunsalar aglayacagimm hamileligimin tadini cikaramiyorum
gulnisa neden hic yazmadi buraya sasirdimmm
kendinize iyi bakinn benim icin bol bol dua edin gercekten ihtiyacim var
hepinizi optmmmmmm

gulnisa ablam yazmiissin goremedim kusura bakma
bu arada bayraminizi bile kutlamayi unuttum
dedim yamoral sifiirr
herkese hayirli bayramlarrr
gelince anlatirim herseyii canim coook sikkinn rabbim gonlume ferahlik versinn ne olur dua edin bana benn sizin icin bol bol ettim ediyorumda
kendinize iyi bkinn canlarimm sizi cooook ama cooook seviyemmmm

Merhaba kıslar,
Hepinizin bayramınızı kutlar, sağlıklı bebeklerinize kavuşmanızı dilerim.
öpüyorum hepinizi

Hayırlı Bayramlar canlar,,,,hepinizi çok özledim eski tadında diğil bizim topiğimiz umarım bu durgunluk bayram telaşesindendir,,,,ben biraz daha iyiyim çok şükür,,,,Alternatif tıpta benim rahatsızlığm için tavsiye edilen bir bitki vardı onu içiyorum bir kaç gündür sancım oldukça azaldı Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı,,,,bende fazla giremiyorum evimde değilim hepinizi sevgiyle öpüyorum,,,,kendinize ve bebişlerinize cici bakın,,,,

Sebep nedir bilmiyorum ama sıkma canını
Hele de hamişken. Kendini bilmezler için bebeğini üzmeye değmez canım
Çok az kaldı ve inşallah bebeğini kucağına alınca zaten bütün dünyan tekrar bebeğin üstüne kurulacak yaptığın herşey onun için olacak. Bir aile olacaksınız o yüzden sadece bebeğini düşün hayatım başka birşeyi kafana takma

canım hayırdır ne oldu size ya nazar değdi valla.inşallah çabuk toparlanırsın.desene bayramda zindan oldu.sağlık olsun canım ya allahım en kısa zamanda düzelmenizi nasip etsin.

öncelikle bayraminizi kutlarim canlarim...ay gülnisam canim insAllah hersey iyi gecer canim üzüldüm valla.dua edeyim sana benimde rahimim erken acildi ama birsey olmadi allaha sükür sirf sik sik kontrolle gitmisdim...ama sende normal erken acilmasi 3.bebisin canim...Allah sifa versin..kiz canim orkidem moralini bozma artik ne olduysa sonra icini dök bizlere canim bebisini düsün herseyi hisediyorlar canim.Allah hepinize kolaylik versin amin.
benurcugum saol canim insAllah....bir oglum olur..Allah sanada insAllah gönlündekini verir.senin 1 kiz bir oglun var Allah bagislasin canim.birseyler yapmismiydin degisik olsun diye....????öpüyorummm

selcancigimAllah sanada insAllah gönlündekini verir canim.ne zaman düsünüyorsun??Alah hemen hamis olmana nasip eder insAllah.öpt

arkadaşlar herkesin bayramını kutluyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben fena halde grip oldumtamda bayrama rastladı.ama olsun:dilcikar:

Gülnisa canım neoldu neyin var arkadaşım,
Çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin,
Bebekte sende iyi olun tez zamanda inşallah.:Saruboceq:

arkadaşlar herkesin bayramını kutluyoruzhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben fena halde grip oldumtamda bayrama rastladı.ama olsun:dilcikar:

Eyvah geçmiş olsun canım,:teselli:
bebeğine geçmese bari,
Allah acil şifalar versin arkadaşım.

gülnisa canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa sakin ol stres yapma canım hayırlısıyla atlatıcaksın inşallah allaha emanet ol

selam kizlarr gulnisa ablamm kiyammm sanaa gecmis olsunn kendinee dikkat ett
inanin kizlar oyle doluyumki dokunsalar nehir gibi gozyazsi dokecegimm herseyi anlaticammm
birde bisey sorucam sizee bana bilgil verinn su beta hcg ve cinsiyet oalayi besinci haftada cikan beta hcg degeri 21 kusuratli sizce buna gore cinsiyetle ilgili yorum yapilabilirmiss birisi iciin bakicam merak ettidee
cok moralim bozuukk cook
kayinvlidem degil kizlar digerii canimi cook sikiyorr deliricemmm takmamaya calisiyorum olmuyorrr ne olur dua edin banaa
sinirimdenn uzuntumdenn iki kilo vermisim kendinize iyi bakin yin firsat bulursam girerimm
sizii cok seviyorummmm

slm kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun iyi bayramlar gülnisa gecmis olsun canim takma kafana hersey düzelir fazla kendini yorma insallah hastanede yatmana gerek kalmaz orkidem sana ne oldu canim morelini hic bozma inan kimse icin degmez hele de hakketmiyen insanlar icin üzülmeye hic degmez insallah sende en yakin zaman da toparlanirsin diger kizlar sizden ne haber neler yapiyorsunuz:CüvCüv:

kizlar gec oldu ama hayirli bayramlar bende evi degistirdim onla ugrastim bayram bayram.sayfalar temizlenmis galiba??? sayfalar eksilmis.orkidem niye morolini bozdun canim???
gülnisam sana ne oldu gecmis olsun.

kızlar belki zamanı değil ama bidaha giremem diye yazayım dedim dün arkadaşıma gittim 5 aylık hamile ve oğlu olcakmış ve adetine 10 gün kala hamile kalmış bende eminmisin dedim tam zamanını bildiğinden dedim oda eşi yurt dışındaymış ve 3 günlüğüne gelmiş ve tek ilişkiyle hamile kalmış
herkese hayırlı cumalar ve
çok mutlu hafta sonu geçirmenizi diliyorumm

evet cicimini sanırım yum.zamanı hamile kalmış oğlan olmuş.
ama dayımın kızı hamileydi oda öğrenmiş erkek bende ona sordum oda nerdeyse adetten sonra hergün olmuş.e nişte çok istiyormuş bebek daha yeni evliler ikinci ayıydı hamile kalmıştı. 15 haftalık erkek demiş dr.ben bu işe akıl sır erdiremedim:uhm::1no2:
kızlar özlembayın profiline baktım 22 eylülde girmiş ama hiç bişi yazmamışCADIARZU.en son yazdığından bu yana bayağı zaman geçmiş. galiba o ikinci kızı buldu yazmıyoooo:ecrin_bebek:

Gülnisa cım geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tut inşallah herşey tekrar yoluna girecektir. Allah a sığın kimseyi darda koymaz rabbim helede hamile isen.

Orkidem canım ya üzülme takmamaya çalış lütfen
Bende stres yaptım bişeyi ve ogünden beri kalbimin üstü ağrıyor kimin umrunda ki
olan yine bize oluyor.

gülnisa canım arkadaşım çok geçmiş olsun
rahimde açılma varsa nie haftayı bekliyorlar ben onu anlamadım hemen yatman gerekmez mi?
kendine dikkat et yatak istirahati yap duşunu bile oturarak al
bizleride haberdar et canım
korkma ama tokoliz denilen bir tedavi var sana muhtemelen onu uygularlar gözlem altında kalırsın inşallah hemen atlatırsın

asyacım seni kimler üzüyor böyle kıyamam ben sana....
hamile kadınsın ne gerek var anlamıyorum ben bu insanları valla...
üzülme canım bebeğinin sağlığını da etkileme...herkez hakettiğini bulur merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…