Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne oldu canlarım ya valla nasıl üzüldüm gülnisa orkidem gülnisa canım nasıl oldun sen toparlandınmı biraz merakta bırakma bizi.orkidem canım moralin nasıl oldu takma bişeyi kafana hepsi unutulur gider üzüldüğünle kalırsın canım benim.dünyaya bir kere geliyoruz.
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
bernur sen nerelerdesin canım.kız ufaklık iyiler demi.benim kızda nezle oldu canım sıkkın biraz.öptüm hepinizi.kendinize iyi bakın.

gülnisacım çok geçmiş olsun bütün dualarımız senınle allah yardım etsin, sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah :1hug:

gülnisa çok geçmiş olsun canım ya.allahım sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bir an önce.yat dinlen sende yorma kendini.

ya herzaman bakamıyom ama hep aklımdasınız. çok üzüldüm :a015:arkadaşım geçmiş olsun :Saruboceq:dualarım seninle

Geçmiş olsun canım, ama ben anlamadım yaaa , muayane sırasında nasıl anlıyorlar açılmayı, alttan mı kontrol bu yoksa, burda sancı için NST ye bağlıyorlar , bu arada benim kız halen makat gelişinde, dönmesi için ne yapsam acaba , bir yerde emekleyin diyorlardı, uydurma mıydı hiç hatırlamıyorum :bbo:

birde diyabet mi çıktı?valla annem sen nazara geldin
diyabetten korkma diyetine harfi harfine uyarsan 2500 calori yağsız bol proteinli diyet verirler sana...hiç birşey olmaz internettende gestasyonel diyabet diye bakabilirsin sadece çok dikkat etmelisin senin gibi bir sürü diyabetli gebem var benim bir tane daha sorun yaşayan görmedim insülin bile başlasalar korkma önemli olan kontrol altına alınması....
bence sen hastaneye yat canım kontrol altında olmak iyidir....
tekrar geçmiş olsun canım benim.....

kizlar ne zamandir eda yok yazmamis
orkidem bu hafta gelir sanirim
bolbol yazisiriz diycem ama haftaya ben yokum
elifnazda bilgisayar problemi demekki cozulmemis daha
sonra yine insallah biraraya toplanip guzel sohbetler edicez

Nisacım iyi insan lafının üstüne gelirmiş derler ya canım ,benimki o hesap bende tam senin mesajının üzerine geldim çok iyi oldu
Bayram nedeniyle kayınvalimdelemlere gitmiştim 1 haftadır ordaydım yeni geldimm bu sayfaya neler olmuş böylee,yeni sayfalar açılmışş konuya uzak olduğum için anlıyamadım sonra buldum burayı sevindimm
Buraya geldiğimden beri fazla giremediğimden yeni arkadaşlarlada kaynaşamadıkkk hepiniz hoşgeldinizzz
Nisacımm sanada çok geçmiş olsun canımmm daha yeni öğrendim inşallah biran evvel atlatırsınız ,biran evvel bebeklerinizi kucaklarınıza alında annesi bebek sevelim birazzz
Hım bu arada nisacımmm yazmasamdaa sessiz sessiz takipteyim bennn sizlerden kopamıyorummm

Gülnisa cım canım çok geçmiş olsun umarım seni üzücü bişey yoktur,,,,bende ilk çocuğuma hamileliğimde sürekli benden su gelirdi vajinadan doktorumda rakmimde bir miktar açıklık olduğunu o yüzden geldiğini söylemişti sürekli yatarak ve serumla bir hamilelik geçirmiştim çok şükür bebeğime bişey olmamıştı,,,,inşallah seninkinede bişey olmaz Allahım korusun,,,,, moralini yüksek tut,,,,

Ayy ne bileyim Gülnisa ablam okumuştum bir yerlerde-tatlicadiarzu- , bana halen doğumuma çok zaman varmış gibi geliyor, halbuki ilk hamileliğimde 30 dan sonra her ana doğurabilirim gibi bir his vardı içimde, acemilik sanırım, 41. haftada doğum yaptım ben , bu hamişliğimde de 40 doldururum gibi geliyor, gerçi herhangi bir sorun olursa 38. haftada alırız dedi bebeğini , bir de kasılma olmaması için maydonoz dan uzak dur derim ablam, ben ne zaman fazla yesem hemen kasılmalarım olur, son haftalarda bol bol yemeyi düşünüyorum ama hurma ile birlikte kaydirigubbakcemile3

Ben de o jeli duydum ama doktoruma hiç sormadım, hafta içi kontrolüm var bir sorayım ablam, benim sancılarım uzun sürdü ama sonrası kolay oldu, ben de sezeryandan korkuyorum, uyandığımda ne kadar acı hissedilir, dikişlerin acısı ne kadar sürer,ayağa kalkmakta zolanırsam falanda filan, sanki normal doğumda hiç dikiş yokmuş gibi, ama sanırım ben narkozdan da korkuyorum, epidural konusunda ise henüz yeterince uzmanlaşmış kişiler yok şehrimizde, kolayı ve hayırlısı nasılsa öyle olsun diyelim, stres yapmayayım şimdiden :bbo:

gülnisacım
normal doğum bile olsa bu 3.doğumun eminim daha çaabuk olacaktır
öyle doğuma gidiyor gibiyim deme hayırlısı dur bakalım
nst dediğiniz cihaz non stres test bebeğin iyilik halini gösterir üstteki çizgili olan yerde bebeğin kalp atımları altta ise rahimdeki kasılmalar görülür birde kasılma olduğunda rahmin top gibi eline gelir kasılmada önemli olan kaç dakika arayla geldiği ve ne kadar sürdüğüdür eğer o kadar çok değilse soluna yatmayla hızlı mayi serum yani verilmesiyle atlatılabilir sende bol bol su iç canım benim
inşallah herşey çok iyi olacak dualarımız seninle......

Günaydın

Gülnisa cım inşallah hayırlı haberler döneceksin. Bazen öyle sıkıntılar olabiliyor hamilelikte ama tekrardan düzeliyor tedaviyle. Bebişin zamanında doğacak merak etme

Aregon stres yapma canım. Dönecektir bebeğin zamanla.

gülnisacim tekrar gecmis olsun canim insallah hersey yolundadir doktorlarin gözetimi altindasin hic korkma onlar herseyin önlemini aliyor kizlar hic kimse yokmu bakiyorum sayfalar hic ilerlemiyor

Selam arkadaşlar,
Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.İnşallah daha nice bayramları sağlık ve mutlulukla karşılarız.

kızlar, ne olmuş böyle topik kapatılmış açılmış tekrar çok şaşırdım neden böyle olduğunu bilen varmı,

Gülnisam bitanem ne oldu sana canım, geçmiş olsun çok üzüldüm.Ama sen çok koşturdun çocukların okuluna ev iş yemek derken çok yordun kendini , hastanede yatarsan bişeyin kalmaz bence, hem orada takipte olursan çok iyi olur kendine çok iyi bak canım iyi haberlerini bekliyorum dua edicem sana çabucak iyileş aramıza dön tamammı.

Orkidem, minik annecik kimler üzmüş seni canım, biz oraya gelirsek döveriz onları. Canım şaka bitarafa butür şeyler hepimizin başına geldi, yapman gereken tek şey umursamaz ol bitanem bak çok kafaya takınca hasta oluyor insan,canından daha önemli değil, sen doğacak güzel prensesini düşün eşini düşün kendini düşün gerisi vız gelir.

selam kizlar nasilsiniz
hepinizi coook ozledim gelecek hafta bugun rahat rahat konusuruzzz
henuz bitmedi suenurcumm
moralim cok bozukk malum nedenler
acil cikmamm lazimm optmmmm

liza canim bende bilmiyorumm neden kapatildi diye sen neler yapiyorsun canim

Suenurcum iyiyim canım bayram yorgunluğunu atmaya çalışıyorum a.s.

bayramlar iyide birazda yorucu geçiyor .birde kaynana görümce elti lerle karşılaşıp baya soğuk şeyler yaşanıyor oda yoruyor insanı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar ya ben de aranıza yeni katılmıştım bayram öncesi eski topikte ama kapatılmış ya. daha doğru dürüst bilgileri bile alamamıştım ki çok sayfa vardı malum
bu arada çin takvimi de çok dikkatimi çekiyor arkadaşlar. doğru bakılınca ciddi anlamda tutturuyor. ben 30 yaşımda 2.yi denicem bakalım orada hep erkek gösteriyo nerdeyse 31 yaşına kadar.
peki başka neler uygulamam lazım bilgileri eski topikten arkadaşlar özetlerse cok sevinirim erkek için ne yapmak gerekiyor. sanırım bu takvim yöntemi tutmadı kimsede.

bu arada gulnisa arkadaşımıza bende çokkkkkkk geçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer ve saglıkla bebeğini kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…