kizlar ya gelinde azcik konusalim cok oturmamam lazim
arada yine bakarim yazmaya calisirim sizleri cok seviyorum dua edinde su sorunlarim gecsinya eskisi gibi buraya yazmayi ozledim
bilgisayar basinda hem yazar hem atistirirdimcokacimcoook oda yasak meyve bile cok sinirli simdi :çok üzgünüm:
yine gorusuruz canlarimŞeniz
oturmam yasak bir saati gecmiycek uzanicam
:a015::a015:beni unutmayin yine yazicam
arada yine bakarim yazmaya calisirim sizleri cok seviyorum dua edinde su sorunlarim gecsinya eskisi gibi buraya yazmayi ozledim
bilgisayar basinda hem yazar hem atistirirdimcokacimcoook oda yasak meyve bile cok sinirli simdi :çok üzgünüm:
birde diyabet mi çıktı?valla annem sen nazara geldingunaydin canlarim
halecim dr beni hemen yatirmak istedi ben evde surekli uzanicam deyince israr etmedi butun gun uzanmak zorundayim yarim cm lik acilma olmus dr devam edebilir dedi o zamam beni dinlemedn yatiricaklar tabi
ama haftayi beklemelerinin sebebi ise seker yuklemem yapildi ilk test cok kotu cikmis sonra 3 saat kadar laborotuarda kaldim yine yapildi ve sonuclar geldi oda seker cok yuksek cikinca mecburen pazartesiye gidicem kontrol altina almalari gerekiyormus
bugun yatmam gerekiyordu ama haftasonu evimde kalmal istedim diyet listesine uymam gerekiyor ve arada bir hemsire eve geliyor ama sekerin bu kadar onemli oldugunbu bilmiyordum dr tehlikeli devam ederse tehlikeli dedi
of neyse hep ic acici haberlerim var canim insallah sizlerde iyisiniz iki gunde epey yazabilirim artik
kizlar ne zamandir eda yok yazmamis
orkidem bu hafta gelir sanirim
bolbol yazisiriz diycem ama haftaya ben yokum
elifnazda bilgisayar problemi demekki cozulmemis daha
sonra yine insallah biraraya toplanip guzel sohbetler edicez
aregoncum canim valla bugun aklimdan geciyordun dogumun cok yakin diye
canim acilmayi dr asagidan kontrol edince anladi birde hastenede kasilmalari kontrol eden cihaza baglamislardi belli oldu normal haftama gore kasilma cok mus herhalde nst dediginiz cihaz ayni sey
aregoncum ya bebeginin daha yaklasik 7 haftasi var heran donebilir ama su bebegin donmesi icin emekleme olayina guldum ya cok komik canim o halinle nasil becericeksin emeklemeyi kaydirigubbakcemile3hic duymadim boyle birsey ama ben yapamazdim herhalde zorlanirdim insallah dogum vaktin gelmeden bebegin normal haline doner canim :teselli:
aregoncum seninle ayni haftasi olan hamile bir arkadasim var onunda bebegi dogum pozisyonuna gelmemis ama dru son bir iki haftada bile donebilir endiseye gerek yok diyormus canim senin bebeciginde doner insallah birde sen normal dogum istiyorsun valla cesaretine hayranim keske bende bu kadar korkmasam dogumdan
canim maydonozu duymamistim dikkat ederim ama normal dogum isteyenler icin burda dogumdan bir kac hafta once rahimin esnekligini artirsin diye ilac veriyorlar ve birlikte kullanilan bir jel bunlar dogumu kolaylastiriyormus burda normal dogum isteyen arkadaslarim kullandi dogum daha rahat oluyormus ben yinede korkuyorum bu illa sezeryan olsun istiyorum benim dogumlarda rahim hep acilmadi problem oldu dikislerim coktu o yuzden korkuyorum
liza canim bende bilmiyorumm neden kapatildi diye sen neler yapiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?