suenur valla kaynana ya illaki konuscak ceza falan yazarlar kizzz laf demesee
anammm kimler varrr burdaaa
kızlarrr nirde arıyoz nirde buluyozz
anca beraber kanca beraber...
ayy cok sagol feyzacim
ben yapistirmayi bile beceremm ya
yinede deniycem
ya feyza bana melissa deyince bir garip oluyorum yaa
ben nickimi degissem yine gilnisa olsam ya
ben eski nickimi daha cok seviyorum
kiz aslinda anlatacak o kadar sey var hic sorma
belkide normal sartlarda olsa o kadar takmam amaa
evlendim dogru düzgün ev dizmediler esim hepsini kendi yapti
yavas yavas herseyimizi yaptik bari karisma sus yerinde senden birsey istiyen mi var kadin cekemiyor evimize birsey aldikmi yaaa bunu anladimmm:dilcikar:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
degistir be bitanem
bende sana gulnisa diye alistim
melissa degisik geliyor simdi
sanki sen degilmissin gibi
kiz gülnisamm olmazsa sifreni ver kiz yapistiriveren istersen tabiki sonra sen yine degistir güvenmezsen sifreni
suenur sana bişey diyim..senin kaynana demiş..ben yeni eve taşındım eltim dedi biliyomusun..eski perdelerini kestirde takdır diye....kendiside evine her odaya ayrı ayrı diktirdi...yarılasıca...derler kuzum..boşver...sen onlara şöyle bi bakış at.....siz sallyın başınızı ben bilirim işimii diye...
kuşlarımm ben kaçarr....bayılacam yorgunlukdann...gülnisaaa..ehliyeti aldım bacımmm....:lepi:
yaaa değiştir şu adını...başka biriyle yazışıyomuşum gibi....hemm sen nirdesinn..bak ben hem ordaıyım hem burda ne iş...kızz burdaa dedikodu yapıp orda ilmii vee ulvii işler hakkındamı konuşucazz..
Selam kızlar bende bakıyım dedim bizim süper annelerimiz burdamı diye,,,,,
Elif naz cım hoş geldin tekrardan aramıza ben seni hatırlıyorum ama ben hatırlanıyormuyum bilmiyorum canım,,,en kısa zamanda dileğine kavuşmanı canı gönülden istiyorum Allahtan,,,sevgiler,,,
diğer süper annelerimiz suenur cum,,,feyzam,,,orkidem,,,,Gülnisam,,,,sizlerde iyiki varsınız,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?