gülnisam yapariz kiz burdadaa takvim sanaaa valla sen iyi verdinnn kilolari bakalim ben ne etcem dikkat ediyorum dün pirinc lapasi yedim ama benim midede sorun var cok agri girdi.o yüzden ben az yiycem bol su iccem yoksa ac kalmak bana göre degil.
canim ben sana imza yapen senin aynisini özelden gönderen sen cigelgeyen yapistir ok
nasil oluyor kiz beyaz kirmizi ettt
ben bir cay bardagi yaptim cok zor olduuu bitiremedim zaten.
benim midem rahatsiz yaaa agri giriyor hemen.bugün ekmek kizartim birde kiprit kutusu peynir iki zeytin bir yumurta yedim bitti cayi ile.
ögle tabuk hasladim karnibahar hasladim ekmeksiz yedim yine pirinc lapasi yaptim.
aksamda meyve salatasi yaptim ama 5 bucuktu.bir daha bir sey sokmadim agzima.
benim de zoruma gidiyor kiz melessa demek baskasi gibim ben gülnisa derim yine.
simdi kullanici paneline gircem msj alinca orda profil düzenle var onun en alt tarafinda cizel ge yeri var kopyaladigini ora yapistir canim.
slm kizlar ne haber
Selam kızlar bende bakıyım dedim bizim süper annelerimiz burdamı diye,,,,,
Elif naz cım hoş geldin tekrardan aramıza ben seni hatırlıyorum ama ben hatırlanıyormuyum bilmiyorum canım,,,en kısa zamanda dileğine kavuşmanı canı gönülden istiyorum Allahtan,,,sevgiler,,,
diğer süper annelerimiz suenur cum,,,feyzam,,,orkidem,,,,Gülnisam,,,,sizlerde iyiki varsınız,,,,,
sende iyi ki varsin ebrucum senin yerin benim icin apayriiia.s.
cnm actim simdi kimse yok buraya bakayim dedim iyikide bakmisim
kizlarin odasiyla ugrasiyoruz bugün boyadik pazartesi alacagiz
zaten hic sorma sinir etti kaynanam bugün gelmis esime diyor ne geregi vardi cok abartiyorsunuzda bir sürü lafff sanki kendinden para istiyen var üfff üffff:mymeka::mymeka::mymeka:
suenurcum evet ebrulim cok ayri bir insan canim hepimiz icinde
oyle hassas oyle narin bir yapisi varki kimseyi incitmiyor kirmiyor
mesajlarindan nasil ince bir kalbi oldugu belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?