Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülnisacım valla heralde zamanla tekrar konuşulur cinsiyet konusu
ama bütün kızlar dost olduuuuuukkkkkk
eeeee tabi konuşucak konularda çoğaldı
sırf bebek konuşulmuyo ondan

merhabalar arkadaşlar.bende okuyup duruyorum sizleri...
gülnisayla konuşmuştum ama sizlerle bir fırsatım olmamıştı.bende msn adresi aldım gülnisadan.yakında girecegim inşallah..bende sizlerin aranıza katılmak istiyorum....
daha önce yazmıştım ama yine yazayım aytı aylık hamileyim ve ikinci kızımı bekiyorum.....

Helenxx hoŞ geldın dıyelım o zaman
hayırlı olsun heralde 2, kızın
allah saĞlıkla almayı nasıp etsın prensesını kollarına

selamm kizlar helen hos geldin canim saglicakla al bebegeini insallahhhh kollarinaa

gulyhas sen berceste degilmisin kuzumm
elif ablam belirli saatlerde giriosun neden acabaa
kizlar bu sene erkek senesi burda herkes hamis hepsi oglan miss

belli bir nedeni yok tatlim, ne zaman firsat bulursam o zaman
bu aralar uykuyla da aram pek iyi degil
cok takiyorum herhalde kafama, ya cok gec yatiyorum
ya da gecenin bir yarisi uyaniyorum

cinsiyet de hic aklimin ucundan bile gecmiyor artik orkidem
kiz olsun, erkek olsun hic fark etmez
yeterki saglikli hayirli olsun
diyordum ya kendimi sucluyorum diye
vallahi aklimdan gecmiyor degil ben boyle kiz kiz diye cok dovundum
sanki bi mok yapabilecekmis gibi
al iste dendi, gor bakalim ikisini de vermiyorum sana...yap yapabilirsen simdi

vallahi kizlar oyle kotu hissediyorum ki bazen, yolda cocuk gordum mu obek obek bakiyorum, sonra da basliyorum aglamaya
cok duygusalim bu aralar o konuda mafoldumben

ya gulum amacim kimseyi uzmek degil aslinda
bazen dusunuyorum da hic konusmayayim diye ama cikiyor iste genede
herhalde benim ilk cocugum hic ugrasmadan oldugu icin ben bunu da oyle olacak zannettim
ama isler oyle olmadi, hazirlikli degildim butun bu problemlere dolayisiyla hayal kirikligi oldu bende.
bak mesela su son iki gundur ben yine ziril ziril agliyorum
eminim bu ayda tutmadi cunku hic bir belirtim yok
persembe'ye dr. randevum var
gidince tup bebek olayini da konusacagim tekrar ama canim hic onu yapmak istemiyir
dogal olsun hersey diye dua ediyorum ama o kadar zamanim da yok artik bu saatten sonra
benim babaannemin son oglu (yani benim guccuk amcam) halamin oglundan yaklasik 1 yas kucuk. yani babaannemle halam ayni anda hamileymisler :bbo: ay ne komik
eee bende biraz daha beklersem oyle olcak yahu...naniknanik
ay tamam abarttim da amaaannnn ne bileyim yaa.
olmuyor iste, sirtimdan catliyorum, denemedigim ot cop kalmadi ama OL-MU-YOOOORRRR mafoldumben

Helenxx hoŞ geldİn dİyelİm o zaman
hayırlı olsun heralde 2, kızın
allah saĞlıkla almayı nasİp etsİn prensesİnİ kollarına

evet canım sagol ikinci kızım.bende ikinciyi baybchico yöntemine göre denedim erkek olsun diye ama ikinci kız yolda.ne yapalım hayırlısı artık..

selamm kizlar helen hos geldin canim saglicakla al bebegeini insallahhhh kollarinaa

hoşbulduk canım sagol.

helekx canim benim msni aldiysan yazarsin ordan
ama adini helenx diye yaz yoksa tanimayinca cevap vermem ben
sana adres vericektim canim orasi daha aktiff

elifnazcim canim
kis erkek zaten dogum sonrasi hic farketmiyor
ama elimizde olmadan istiyoruz iste
bazan bende kendimi sucluyorum nasil olduda hamileyken boyle uzuldum diyee
sanki erkek olsa dahami cok sevicektim
sonucta Allah in dedigi oluyor seninde vakti zamani gelince bak nasil olucak

yasini gec saniyorsun degil canim benim artik 40 tan sonra bile kadinlar cok saglikli bebek doguruyorlar hep bunu dusunerek kendini uzme hirpalama cok stres yapiyorsun kafana takiyorsun
biliyorsun bazi kadinlar sirf bu yuden hamile kalamiyor
biraz oluruna birak dra git muayeni ol elinden geleni yap gerisi Allah in takdirii:teselli:

ebrucum cnm zaten hissettiriyorsun öyle ince bir insan oldugunu insallah hep karsina senin gibi düsünceli ve iyi insanlar cikar kimseden kirilmassin :1hug:evet cnm net dünyasi sahte ama ben inaniyorum burdaki cogu dostluklar sahte degil a.s.

kislar nerdesiniz kactir kimse yazmiyor boyle issiz gorunce bende yazmiyorum ya kime yazayim
elifnazcim nerelerdesin canim ugra lutfen yaz bana msn ine yazdim aldinmi bilmiyorum canim

valla ben de hic vaktim yokkk kizda hastalandii dün karnim agriyor dedi tüm gün yataktan cikmadi.bugün ateslendi basim agriyor diye agladi.simdi ilacini verdim rahatladi ilacin etkisi gecsin yine baslar aglamaya

GEÇMıŞ OLSUN FEYZACIMMMMMMMM
haberimiz olmadı
inşalah iyileşir bir an önceeeeee

slm kizlar gercekten baya sesizlesmis gene burasi elifnaz cnm nerdesin

doktor randevum var yazmissin ne oldu insallah iyi haberlele gelirsin:1hug:

GEÇMİŞ OLSUN FEYZACIMMMMMMMM
haberimiz olmadı
inşalah iyileşir bir an önceeeeee
sagol canim benim ya
valla doktora gittik idrar falan aldi birsey cikmadii ama kiz haa karnim agriyor diyor bilmiyorum neden.okula can atardi gitmak icin oglan kalkmadan kiz kalkkardi simdi anne karnim agriyor arkadaslar özlemistir ama karnim agriyor gidemem ki diyor.yataktan cikmiyor valla korkuyorum.dün bir ishal oldu sabah iki dafe yapti ardi gelmedi.
karin agrisindan cok korkarim.uykum kaciyor valla.ilgi cekmek icinmi yapiyor gercek mi anlamadim ki:gitme:

Feyza cım çok geçmiş olsun canım,,,,Balı bir bardak sıcak suya katıp bir kaç damla limon sık ve kızına günde 3 bardak ver allahın izni ile ciddi bir sorunu yoksa bu çok iyi gelecektir canım,,,,Allah şifa versin,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…