gülnisa abla abla dedim kusura bakma.yaşını bilmedigim için.ilk topikte okudugum kadaryla sana abla diyorlardı degilmi....ben sende bazı şeyleri merak ediyorum..üç kızın vardı degilmi...
tekrar çocuk düşünüyormusun.....
bide yaşını merak ediyorum.ben üçüncüyü yapsam aceba geçmi olacak diyorum.eşimen yaşı 37 ben istemem diyo.kırkımda bi çocukla daha ugraşamam diyo.bende ikinci çocuk dodugunda 29,5 olacagım ücüncüyü düşünsem yaşım 30u geçmiş olacak.yani bilyiorum..bide eşime ikna etme var üçncü bir kız istemiyorum diyo..iki tane yeter diyo.....
inanç desen çok şükür inançlı bir insanım.bu yüzden hep kendimi tesilli etmey çalışıyorum hayırlısı budar inşallah diye...
arkaaşım inançlıdır ama ne oruç tutar.çokta açık birisidir.neyse kimseni yaşayış biçimini sorgulayamama elbette.kimse kimsenin içini bilemez.ama neyim eksik diye üzülüyorum.eşimde arkadaşımın çocugunun erke olacagını duyunca bozuldu bana diyoku..eeeee eller doguruyo işte.....
hımm ozaman bende bi eksiklik var öylemi diyorum erkek doguramıyorum yaa...artık kompleks yapmaya başladım anlayacagınız...üçüncüyü yapalı diyorum.istemiyorum diyo.neden diyorum oda kız olur diyo..yani üçüncünün erkek olacagını bilse yapacak ama demekki bana güvenemiyo.hem masrafımız artar bi çocuga daha bakamayız diyo.bende ne yapacagımı şaşırdım.şimdi söyleyin ben nasıl düzelecegim.hp mutsuzum.iyi hissetmiyorum kendmi..belkide başkaları yüzünden mutsuzum.çevremden güzel şeler duysaydımbelki bu bunun kız olmasını umursamyacaktım ama çevre beni hep eziyo....
eşime soruyorum iş arkadaşların ikinci bir kızın olacagı için ne diyorlar diyorum..ne diyeckler üzülme diyolar bana diyor....bazı uzukta olan arkadaşları hala benim hamile oldugumu bile bilmiyorlar.dogurunca söyleyecek sanırım.ama erkek olsaydı söylemedigi kimse kalmazdı....
gülnisacım sağol canım
içimden gelenleri yazdım
senin kızına olan aşkını gördükten sonra dahada farklı düşünmeye başladım
dünyanın en güzel şeyi bebekkkkkkk
helede onu karnında taşımakkkkkkk
işte bu muhteşem bir mucizeeeeeeeee
bunun tadına varmalııııı
sende bana katılıyosun
umarım tüm arkadaşlarımız bunu düşünür ve kendilerini yıpratmazlar
elimizden geleni yapıyoruz erkek olsun diye olmuyosa
vardır bi sebebiiiiiiiiiiii
ya hayatim ben ne zman gelsem sen kapatmis oluyosun bi karsilaasamadik ya
helenx cimmmmmmm
kendini bu kadar üzme benceeeee
bebeğin doğunca inan herkesin dediklerini umursamıycaksın bile
bekle kızın büyüsün iftahar edeceğin çocuklar yetiştir o zaman eşinede yakınlarınada tokat gibi vurursun
benimde kızm olana kadar herkes erkek diye üstüme titredi kızım olunca herkes bbıyık altında güldü
neye güldüklerini hala anlamış değilimmmmmmmmmmmmm bence ......... anladın sen onuuuuuuuu gülmeleri lazımdı
eşine gelince bu kadar erkek bebek istiyorsa bunun yöntemleri varrrr tüp bebek yaptırabilirsinizz
yada bazı merkezler varmış aşılamada bile belirleye biliyolarmış
beni sorarsan bir kızım var
ikinci için uğraşıyorum
eşimde inan oğlu olsun çok istiyo şimdi önemli değil diyo ama kız olsa oda aynı senin eşinin yaptığını yapardı
ama ben kızımı şimdiden yetiştirmeye çalışıyorum
eşimin arkadaşlarının hepsinin oğlu var
burunları kaf dağında ama biliyorum gün gelecek benim minik prensesim
iyi bir tahsil alıp çok güzel bir genç kız olacak bana ve babasına çok düşkün olacak
ama arkadaşlarımızın oğulları bir kız buluppppppppppppppppppp
analarının suratına bakmayacakkkkkkk
en azından bunun için çaba sarfedeceğim
herşey kızım içinnnnnnnnnnnnnn
Cinsiyetini öğrenince işim var hafta sonu olsa gelirdim yok bilmem ne diyen baba adaylarına başta kendi kocama çoooook kızıyorum.
ne kadar hassas zamanlarımızdayız. Kimse özenmiyor hareketlerine oysa..
Kız da Allahtan erkek de Allahtan. olmuyorsa olmuyordur suçlu aramak çok aptalca
ah ya. bu kadar baski ne fena. ne olmus anlamiyorum bacak arasinda pipi yok diye bu nasil hava ya . ama gorurum ben o kocalarinizi kizlari dogunca kafayi yerler alir tepelerine cikarirlar. o zman vurun yuzlerine kizlar istememistin kiz diye buyuyunce anlaticam diye korkutun!
ya cocuk dogana kadar uzulmek suzulmek anne icin de baba icin de normal . dogduktan sonra sevmemek zaten mumkun degil. o zman hala sevmeyen varsa timarhaneye kaatmak lazim zaten anne olsun baba olsun
geceeeeeeeeerrr hele bi dogurun da. guzel gunler cok yakin. kucagina alir almaz ilk lafiniz " nooldu ultrasonda gormeye tenezzul etmiyodun disari cikinca mi merak dusurdun olsun ! catlatin sipalari
canim tabiki abla diyebilirsin biray sonra 35 oluyorum benim uc kisim var canim 16-13 vede 9.5 aylik
son bir bebek dusunuyorum sanirim 36 inin sonlarina dogru yapicam
helenxcim senin yazilarina cok etkileniyorum
ama inan dogum sonrasi farkli dusunuceksin ablacim hereye baska bir gozle bakicaksin
bizde esimle kis diye cok uzulduk hamilyken hep mutsuzdum kim bebegin cinsiyeti ne diye sorsa bozulurdum gunlerim hep aglamakla gecti doguma kadar
kendimi cok kaptirmistim erkek olucak diye ne de olsa her seyi denemistim
dogum gunu geldi ve istemedigim bebegim dogdu minicik masum bir bebek
hatta hemsire bana ilk uzattiginda opun diye valla hic opesim yoktu mecburen optum iste
hastanedeyken bebegimi kucagima alip oylece bakardim bana emanet edilmis minicik bir candi o bana muhtac oyle masum oyle sevimliydiki
simdi buyudu artik koca kis oldu bir yaramaz bir simarik hangi birini anlatsam
aglamayi bilmiyor cunki aglamasin diye gozunun icine bakiyoruz yere bastirmiyoruz
geceleri kucagimda uyuyor uzeri acik kalmasin diye
tum gun pesindeyiz dusup incinmesin diye Allah oyle bir sevgi verdiki valla anlaticak kelime bulamiyorum o bize emanet edilmis cok degerli bir mucevher sanki
esimde bende oyle seviyoruzki evimizin isigi rengi herseyi oldu
hamilyken bosuna uzuldum yikildim hepsi geciyor
sende uzulme canim bak hersey nasil tersine donucek
kimsenin seni uzmesine izin verme yok kis yok erkek hersey Allah tan
sen kimseye kisim olucak diye uzuluyorum deme sonra basina kalkilir ben bu hatayi yaptim keske kimseye uzuldugumu demeseydim ama o zaman boyle dusunemedim iste
ahh yazicak cok sey var nerden baslasam bilmiyorum karmakarisik oldu
searrp benmii
canim ben hergun mutlaka ouyorum mesaj vrmi diye
karsilasamasakta okuyorum yani
bebegim varya ona ayak uydurmaliyim
uyku saatleri oluncaodaya giremiyorum pc ayni odada
uyanik oluncada cok cadi ya her yeri karistiriyo durmuyo pesinde kosmaktan yazamiyorum arada ablalrina birakinca firsat bu firsat yaziyorum iste
senin kisin nasil ikinciyi ne zaman dusunuyorsun
ablacım asla...kimseye üzüldügümü ne söyledimm.ned belli ettim daha...
herkes beni mutlu bir hamilelik geçiriyo sanıyo.ikinci bir kızım oldugu için hiç önemsemiyo sanıyo...öyle gösteriyorum aile içinde ezilip duruyorum bari başkaları bilmisin diyorum.....
ama evet içimdeki kopan fırtınaları bi ben biliyorum yani......
1)Allah kalbinin temizliğini biliyor niyetinin kötü olmadığını biliyor vardır bir hayır ama şu an göremiyoruzdur emin ol içini ferah tut
2)Kaderinde var ise o erkek bebek gelip sizin ailenizi bulacak İçini ferah tut
3)Allaha inancın tam imanın tam İçini ferah tut
4)belki oğlunun kısmetinde iki ablası olması vardır bilemezsin sen hep içini ferah tut
5)Belki 3 yıl sonra eşin deli gibi isteyecek yeni bir bebek. kız yada erkek farketmez yeni bir bebek kokusu sesi isteyecek evde bilemezsin bunu şimdiden içini ferah tut
6)Belki 4 yıl sonra beklenmedik bir şekilde hamile kalacaksın ve bu bebek sana oğlan annesi olmayı tattıracak. Peşinen bilemeyiz bunu ama içini ferah tut
7)Allah esirgesin öyle dertlerin olacak ki bin defa Allah esirgesin tek derdin kızlarının eşinin ve kendi sağlığın olacak. Erkek bebek nedir aklına bile gelmeyecek. İçini ferah tut sen
8)bunları sana yazarken kendime de yazıyorum belki 2. si kız sonra yeniden cesaretlenip 3.yü yapacagım o da kız olacak elimizden bişey gelmiyor. Çaresiz bir şekilde bunu kabul ettim Allaha sığındım herşeyin hayırlısından. İçimizi ferah tutalım
9)2. bebeğimde kız olsa senin kadar sağlam duramayabilirdim. sen çok güçlüsün Alllah insana herşeyin üstesinden gelme gücü veriyor. yeter ki herkes gönlünü ferah tutsun
10)Sen kendini biraz daha iyi hisset başka bir açıdan da görebil istedim yaşadıklarını. Bunlar biliyorum zaten senin bilip düşündüğün şeyler. Ahkam kesmek gibi algılama ne olur. dedim ya içini azıcık ferahlatabildiysem mutlu olurum.
hayatın ne getireceğini bilemeyiz.. Hayırlı güzel şeyler getirsin yüzün, yüzümüz gülsün inşallah..
Annesin sen ikinci kez anne oluyosun. Bundan daha süper bişey olabilirmi?
Çocuğun olmaz bişey derler kızın olur 2 tane bişey derler benim daha ilk bebeğimde kız diye ne imalarda bulunuyorlar.. 1 bebek yaparsın laf olur 3 bebek yaparsın laf olur.
Herkesi aynı anda mutlu etmek imkansız
sen bu durumda bir de oğlan annesi olmak istedin bir çok anne gibi. üzülürsen eğer erkek evlat sahibi olamadım diye bir beklentinin gerçekleşmeyişi gibi düşün. Başkasının düşüncesine üzülme yani
Allah herşeyin hayırlısını versin dileklerin duaların kabul olsun.
Sana hayırlısıyla prensesini kucağına almayı nasip etsin
Sonra da hayırlısıyla Sağlıklı hayırlı yakışıklı bir oğlan nasip etsin..
Rabbim duanı geri çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?