Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
helenx cimmmmmmm
kendini bu kadar üzme benceeeee
bebeğin doğunca inan herkesin dediklerini umursamıycaksın bile
bekle kızın büyüsün iftahar edeceğin çocuklar yetiştir o zaman eşinede yakınlarınada tokat gibi vurursun
benimde kızm olana kadar herkes erkek diye üstüme titredi kızım olunca herkes bbıyık altında güldü
neye güldüklerini hala anlamış değilimmmmmmmmmmmmm bence ......... anladın sen onuuuuuuuu gülmeleri lazımdı
eşine gelince bu kadar erkek bebek istiyorsa bunun yöntemleri varrrr tüp bebek yaptırabilirsinizz
yada bazı merkezler varmış aşılamada bile belirleye biliyolarmış
beni sorarsan bir kızım var
ikinci için uğraşıyorum
eşimde inan oğlu olsun çok istiyo şimdi önemli değil diyo ama kız olsa oda aynı senin eşinin yaptığını yapardı
ama ben kızımı şimdiden yetiştirmeye çalışıyorum
eşimin arkadaşlarının hepsinin oğlu var
burunları kaf dağında ama biliyorum gün gelecek benim minik prensesim
iyi bir tahsil alıp çok güzel bir genç kız olacak bana ve babasına çok düşkün olacak
ama arkadaşlarımızın oğulları bir kız buluppppppppppppppppppp
analarının suratına bakmayacakkkkkkk
en azından bunun için çaba sarfedeceğim
herşey kızım içinnnnnnnnnnnnnn

Cinsiyetini öğrenince işim var hafta sonu olsa gelirdim yok bilmem ne diyen baba adaylarına başta kendi kocama çoooook kızıyorum.

ne kadar hassas zamanlarımızdayız. Kimse özenmiyor hareketlerine oysa..

Kız da Allahtan erkek de Allahtan. olmuyorsa olmuyordur suçlu aramak çok aptalca

gülnisacım sağol canım
içimden gelenleri yazdım
senin kızına olan aşkını gördükten sonra dahada farklı düşünmeye başladım
dünyanın en güzel şeyi bebekkkkkkk
helede onu karnında taşımakkkkkkk
işte bu muhteşem bir mucizeeeeeeeee
bunun tadına varmalııııı
sende bana katılıyosun
umarım tüm arkadaşlarımız bunu düşünür ve kendilerini yıpratmazlar
elimizden geleni yapıyoruz erkek olsun diye olmuyosa
vardır bi sebebiiiiiiiiiiii

ah ya. bu kadar baski ne fena. ne olmus anlamiyorum bacak arasinda pipi yok diye bu nasil hava ya . ama gorurum ben o kocalarinizi kizlari dogunca kafayi yerler alir tepelerine cikarirlar. o zman vurun yuzlerine kizlar istememistin kiz diye buyuyunce anlaticam diye korkutun!
ya cocuk dogana kadar uzulmek suzulmek anne icin de baba icin de normal . dogduktan sonra sevmemek zaten mumkun degil. o zman hala sevmeyen varsa timarhaneye kaatmak lazim zaten anne olsun baba olsun
geceeeeeeeeerrr hele bi dogurun da. guzel gunler cok yakin. kucagina alir almaz ilk lafiniz " nooldu ultrasonda gormeye tenezzul etmiyodun disari cikinca mi merak dusurdun olsun ! catlatin sipalari

canim tabiki abla diyebilirsin biray sonra 35 oluyorum benim uc kisim var canim 16-13 vede 9.5 aylik
son bir bebek dusunuyorum sanirim 36 inin sonlarina dogru yapicam

helenxcim senin yazilarina cok etkileniyorum
ama inan dogum sonrasi farkli dusunuceksin ablacim hereye baska bir gozle bakicaksin
bizde esimle kis diye cok uzulduk hamilyken hep mutsuzdum kim bebegin cinsiyeti ne diye sorsa bozulurdum gunlerim hep aglamakla gecti doguma kadar
kendimi cok kaptirmistim erkek olucak diye ne de olsa her seyi denemistim
dogum gunu geldi ve istemedigim bebegim dogdu minicik masum bir bebek
hatta hemsire bana ilk uzattiginda opun diye valla hic opesim yoktu mecburen optum iste
hastanedeyken bebegimi kucagima alip oylece bakardim bana emanet edilmis minicik bir candi o bana muhtac oyle masum oyle sevimliydiki
simdi buyudu artik koca kis oldu bir yaramaz bir simarik hangi birini anlatsam
aglamayi bilmiyor cunki aglamasin diye gozunun icine bakiyoruz yere bastirmiyoruz
geceleri kucagimda uyuyor uzeri acik kalmasin diye
tum gun pesindeyiz dusup incinmesin diye Allah oyle bir sevgi verdiki valla anlaticak kelime bulamiyorum o bize emanet edilmis cok degerli bir mucevher sanki
esimde bende oyle seviyoruzki evimizin isigi rengi herseyi oldu
hamilyken bosuna uzuldum yikildim hepsi geciyor
sende uzulme canim bak hersey nasil tersine donucek
kimsenin seni uzmesine izin verme yok kis yok erkek hersey Allah tan
sen kimseye kisim olucak diye uzuluyorum deme sonra basina kalkilir ben bu hatayi yaptim keske kimseye uzuldugumu demeseydim ama o zaman boyle dusunemedim iste
ahh yazicak cok sey var nerden baslasam bilmiyorum karmakarisik oldu

tombilibu bende melissanin dogumundan sonra degistim
bir dahaki bebek icin takinti yapmiycam evlat sevgisi oye bir duyguki kis erkek hepsi yalanmis bunu ogrendim erkek olsa daha fazla sevmiycektim ayni olucakti
Allah herseyin hayirlisini versin artik boyle dusunuyorum ve benim icinde en guselini verdigine inaniyorum
biz sanki yillarca cocugu olmayipta bunun ozlemiyle yanip tutusan birini dusun
iste suan melissa bizim icin oyle bir cocuk cok ozel cok farkli bir sevgi
hala kendimi sucluyorum hamilyken uzuldum diye
kislar neolur hic birinizde uzulmeyin gercekten samimi soyluyorum sonra uzuldugunuze uzuluceksiniz
birakin kim ne derse desin
eslerinizde sonra ilgisizligine pisman olucaklar emin olun

cenem dustukendi kendime yazp duruyorum
eskiden bu sayfalarda yaz yaz cevap yetistiremiyorduk
orkidem nerdesin elifnaz canim merak diyorum esin nasil oldu
ya kislar gelin yazin yaa

ya hayatim ben ne zman gelsem sen kapatmis oluyosun bi karsilaasamadik ya

searrp benmii
canim ben hergun mutlaka ouyorum mesaj vrmi diye
karsilasamasakta okuyorum yani
bebegim varya ona ayak uydurmaliyim
uyku saatleri oluncaodaya giremiyorum pc ayni odada
uyanik oluncada cok cadi ya her yeri karistiriyo durmuyo pesinde kosmaktan yazamiyorum arada ablalrina birakinca firsat bu firsat yaziyorum iste
senin kisin nasil ikinciyi ne zaman dusunuyorsun

canım ilk kızımda hiç kimsede bi beklenti yoktu.kız dedigimizde kimse bine üzmedi.
evet taa ilk kızımda yine erkek istemiştim.ilkinin erkek olmasını istedimki üzerimdeki yükü biranönce atmak istedim.ama kız oldugunu ögrenince eşim önemli degil nede olsa ilk çocuk farketmez önemli olan ikincinin farklı olması dedi.ve mutlu bir hamilelik geçirdim..eşimin aileside önemli degil dedi.ikinciye erkek olur ümidi vardı herkeste çünkü..
bende kendimi öyle hazırladım ikincisi erkek olur diye..kızım dogunca aşık oldum resmen on uçok sevdik,eşimde çok seviyo...
ama ikincinin kız olması herkesi hayal kırıklıgına ugrattı benide tabi...
beklentiler boşa çıktı herkez mutsuz kız olacagı için.eşim ailesi herkes yani...
buda beni çok ama çok etkiliyo...dogunca elbet bazı şeyler degişecek öncelikle bende.başkalını bilemem ama.yinede demeden edemiyorum keşke erkek osaydı diye..içimde hep heves olarak kalacak yani...

evet ama bekliyorlar işte..başkaları nasıl erkek doguruyoda bizlere denk gelmiyormuş güyaaa...ne bileyim bilsem zaten baştan erkek çocugu yapar kurtulurdum...

canım ne güzel senin daha kızsa tabi ..ilk bebegin...ama ikincide farklı oluyormuş bunu gördüm.beklentiler ne kadar büyükmüş meger benden....taşıyamıyorum.....

umarım senin dedigin gibi olurda çok severler...ama bu yaşadıklarım ne olacak hep üzüntü.....

canim tabiki abla diyebilirsin biray sonra 35 oluyorum benim uc kisim var canim 16-13 vede 9.5 aylik
son bir bebek dusunuyorum sanirim 36 inin sonlarina dogru yapicam

allahım harikaaa..demek o enerjiyi hala kendinde bulabiliyorsun ne kadar güzel ya...ben 29 yaşındayım üçüncüyü yapmak için aceba diyorum.o enerjim yerinde olacakmı diyorum..ama bende son kez yani üçüncü bir çocuk istiyorum.ama eşim istemiyor o zamana kadar 40 olacagım bu yaşta çocuk sesi çekeme diyor...bilmiyorum iki kızdada kalma ihtimalim var.hem korkuyorumda buda kız olursa halimi düşünemiyorum....

ablacım asla...kimseye üzüldügümü ne söyledimm.ned belli ettim daha...
herkes beni mutlu bir hamilelik geçiriyo sanıyo.ikinci bir kızım oldugu için hiç önemsemiyo sanıyo...öyle gösteriyorum aile içinde ezilip duruyorum bari başkaları bilmisin diyorum.....
ama evet içimdeki kopan fırtınaları bi ben biliyorum yani......

Bak sen zillimeee! dogmus ta ortalık karıstırmaya da baslamıs !
Benim kızım iyi cok sukur hayatim. o da yaramazin teki yasi sebebiyle. bana da asiri duskun tuvalete gitsem aglamaya basliyo / Deli bir ask yasiyoruz karsilikli cok sukur rabbime
Valla ikinciye niyetim yok simdilik. Belki bi 6 7 sene sonra hazir olurum o zaman da artik benim cocugum olmaz herhaldealkisalkisalkis bende cok cocuk kaldiracak kafa kalmadi helinle zor basa cikiyorum
Sen nasilsin ? Kibris yerine Urdun dusunur musun ? Bizim amerikalilar akn akin urdune gidiyo kiz en iyisi ordaymis

1)Allah kalbinin temizliğini biliyor niyetinin kötü olmadığını biliyor vardır bir hayır ama şu an göremiyoruzdur emin ol içini ferah tut

2)Kaderinde var ise o erkek bebek gelip sizin ailenizi bulacak İçini ferah tut

3)Allaha inancın tam imanın tam İçini ferah tut

4)belki oğlunun kısmetinde iki ablası olması vardır bilemezsin sen hep içini ferah tut

5)Belki 3 yıl sonra eşin deli gibi isteyecek yeni bir bebek. kız yada erkek farketmez yeni bir bebek kokusu sesi isteyecek evde bilemezsin bunu şimdiden içini ferah tut

6)Belki 4 yıl sonra beklenmedik bir şekilde hamile kalacaksın ve bu bebek sana oğlan annesi olmayı tattıracak. Peşinen bilemeyiz bunu ama içini ferah tut

7)Allah esirgesin öyle dertlerin olacak ki bin defa Allah esirgesin tek derdin kızlarının eşinin ve kendi sağlığın olacak. Erkek bebek nedir aklına bile gelmeyecek. İçini ferah tut sen

8)bunları sana yazarken kendime de yazıyorum belki 2. si kız sonra yeniden cesaretlenip 3.yü yapacagım o da kız olacak elimizden bişey gelmiyor. Çaresiz bir şekilde bunu kabul ettim Allaha sığındım herşeyin hayırlısından. İçimizi ferah tutalım

9)2. bebeğimde kız olsa senin kadar sağlam duramayabilirdim. sen çok güçlüsün Alllah insana herşeyin üstesinden gelme gücü veriyor. yeter ki herkes gönlünü ferah tutsun

10)Sen kendini biraz daha iyi hisset başka bir açıdan da görebil istedim yaşadıklarını. Bunlar biliyorum zaten senin bilip düşündüğün şeyler. Ahkam kesmek gibi algılama ne olur. dedim ya içini azıcık ferahlatabildiysem mutlu olurum.

hayatın ne getireceğini bilemeyiz.. Hayırlı güzel şeyler getirsin yüzün, yüzümüz gülsün inşallah..

Annesin sen ikinci kez anne oluyosun. Bundan daha süper bişey olabilirmi?

Çocuğun olmaz bişey derler kızın olur 2 tane bişey derler benim daha ilk bebeğimde kız diye ne imalarda bulunuyorlar.. 1 bebek yaparsın laf olur 3 bebek yaparsın laf olur.
Herkesi aynı anda mutlu etmek imkansız
sen bu durumda bir de oğlan annesi olmak istedin bir çok anne gibi. üzülürsen eğer erkek evlat sahibi olamadım diye bir beklentinin gerçekleşmeyişi gibi düşün. Başkasının düşüncesine üzülme yani

Allah herşeyin hayırlısını versin dileklerin duaların kabul olsun.
Sana hayırlısıyla prensesini kucağına almayı nasip etsin
Sonra da hayırlısıyla Sağlıklı hayırlı yakışıklı bir oğlan nasip etsin..
Rabbim duanı geri çevirmesin

Melisaanilcim snein 3 kızınmı var ? inanmıyorum şimdi duydum daha ve şok oldum ben snein 1 tane küçük kızın var snaıyordum aaaaaa çok şaşırttın beniiiiiiiii

Allah bağışlasın sen cennetliksin bak gör

gulyhassss
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
gülnisaaaaaaaaaaaa çoktan cennetlik olduuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güldüm kıssssssss
heralde gulnisa duyunca daha çok gülecekkkkkkkkk

canım ne kadar güzel anlatmışsın.bazen bende böyle düşünüyorum.üzülme helen .rabbim belki sei sevdigi için bir kız daha veriyo.belkki hayırlı olmayan bi oglan verecektide allahım beş kız verseydinde böyle oglan vermesydim dememden kurtardı.orasını bilmiyorum ama iyi olacak umuduyla bakıyorum.benim babam üç kızım var beş oglan verseler sizleri degişmem diyo.yani bizden okadar memnunki anlatamam.bize allah sizden razı olsun hepiniz hayırlı evlat çıktınız derler hem annem hem babam ..bu lafları onlardan duymak bana gurur veriyo..bende iki kızıma umarım bunları söylerim...
dedgim gibi ilki ızımda bu kadar üzülmedim.hattta hiç üzülmedim.ama ikinci biraz şok etkisi yarattı.beni ve herkesi.kimse bu şoktan kurtulmuyo.hala isteksiz olmaları benide isteksiz hale sokunca bu duruma geldim diyebilirim...belkide iki kızda kalacagım bemkide üçüncüyü yapacagım oda kız olacak.artık herşeyin hayırlısı....ve yeniden denersem eminim asla yumrtlama günü,yok şu günüdiye bir hesaba girmemeye karar verdim..senin ilk kızın umarım ikincisi erkek olur sen tadarsın erkek evlat sahibi olmayı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…