Sperm artirici macun

Blackwhite32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
11
12
3
36
Merhaba arkadaşlar biz bu macunu yaptık ama eşim yiyemiyo midesi bulanıyor başka yeme yolu varmi baska türlü deneyen sıcak suya katip icse nasıl olur bizde çocuk istiyoruz lütfen bize de dua edin

Merhaba arkadaşlar biz bu macunu yaptık ama eşim yiyemiyo midesi bulanıyor başka yeme yolu varmi baska türlü deneyen sıcak suya katip icse nasıl olur bizde çocuk istiyoruz lütfen bize de dua edin
Canim bende eşime çok denedim bu macunlari

Sıcak suda eritip icince daha kötü oluyor tadı hiç icemiyorsun
Direk cikartiyorsun

Eşim gözlerini kapatıp hiç ağzında bekletmeden direkt yutuyordu

Bu arada tüm dualarim seninle canım allah en kisa zaman da sana hiç arattirmadan Çifter Çifter evlatlar nasip etsin :dua:

Hızı az bide sperm sayısı az malesef benim de prolaktin yüksek ti onu düşürdük bu çıktı
Benimde prolaktinim yüksekti hatta benim göğüslermiden süt geliyordu 3 ay ilaç kullandım düzene girdi şimdi sorun yok

Allah yardımcınız olsun peki bu tüp bebek maliyeti ne kadar acaba sorun olmazsa
Ben devlet hastanesinden rapor çıkartıp özelde yaptırdım oyüzden uygun fiyat oldu
Hastaneye 3000 verdim ilaçlar 500 lira tuttu

Raporuz olursa
6000 bin hastane ilaçlarda 2000 lira civarı olurdu

Ben bişey daha sorsam aşılama nasıl oluyo doktor mu karar veriyo olmasına süreci biraz anlatirmisin
Ben 1 senelik evliydim doktora gittim bebeğimiz olmuyor dedim bizden bazı testler istedi
Hormon testleri
Hsg rahim filmi
Eşimden Sperm testi istedi

Hepsini yaptırdık eşimde sorun olduğunu öğrendik
doktor normal yolla hamile kalmamin çok düşük bi ihtimal olduğunu söyledi

Biz o ay hemen asilamaya başladık daha 19 yaşıma yeni girmiştim

Adetin 2.günü hastaneye gittim muane edildi
Baz ilaçlar verildi bana(5 sene geçti isimlerini hatırlamıyorum ) onları kullandım 2 günde bir kontrole gittim
Hazır olunca doktor ovitrel çatlatma iğnesi verdi bana onu vurdum kendime

2 gün sonrada aşılama için hastaneye gittik eşim o gun Sperm verdi
Eşimin örneğini hazirladilar beni çatala yatırdilar
bana bi alet takip şırınga gibi bir şeyle bana enjekte ettiler

Yarım saat hiç ayağa kalmadım
Sonra giyindim eve gittim
14 gün sonra test yapıyorsun ozaman belli oluyor

Tutup tutmadigi

Kızlar allah isteyen herkese versin . Hepimizin bir sınavı bizde çocuk sahibi olmak istiyoruz hem de çok . Eşimde hareketlilik az çıktı 3 ay proxeed plus önerdi doktorumuz su an daha birinci ayımızdayız. Allah inşallah yardımcımız olur bu süreçte tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Back
X