- 3 Ocak 2018
- 11
- 12
- 3
- 36
- Konu Sahibi Blackwhite32
Merhaba arkadaşlar biz bu macunu yaptık ama eşim yiyemiyo midesi bulanıyor başka yeme yolu varmi baska türlü deneyen sıcak suya katip icse nasıl olur bizde çocuk istiyoruz lütfen bize de dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende eşime çok denedim bu macunlariMerhaba arkadaşlar biz bu macunu yaptık ama eşim yiyemiyo midesi bulanıyor başka yeme yolu varmi baska türlü deneyen sıcak suya katip icse nasıl olur bizde çocuk istiyoruz lütfen bize de dua edin
Bu arada tüm dualarim seninle canım allah en kisa zaman da sana hiç arattirmadan Çifter Çifter evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaşlar biz bu macunu yaptık ama eşim yiyemiyo midesi bulanıyor başka yeme yolu varmi baska türlü deneyen sıcak suya katip icse nasıl olur bizde çocuk istiyoruz lütfen bize de dua edin
Ay çok teşekkür ederim ınşallah allah isteyen herkese versin yiyemedi yazık kustu hep bakalım bide öyle deneyelimBu arada tüm dualarim seninle canım allah en kisa zaman da sana hiç arattirmadan Çifter Çifter evlatlar nasip etsin![]()
Tam olarak eşiniDeki sorun nedirAy çok teşekkür ederim ınşallah allah isteyen herkese versin yiyemedi yazık kustu hep bakalım bide öyle deneyelim
Hızı az bide sperm sayısı az malesef benim de prolaktin yüksek ti onu düşürdük bu çıktıTam olarak eşiniDeki sorun nedir
Benim eşimde hız, sayı ,morfoloji sorunu var
Benimde prolaktinim yüksekti hatta benim göğüslermiden süt geliyordu 3 ay ilaç kullandım düzene girdi şimdi sorun yokHızı az bide sperm sayısı az malesef benim de prolaktin yüksek ti onu düşürdük bu çıktı
Bebeginiz oldumu çok zormus bu işler rabbimin verdiği evlat meğer ne buyku nimetmisBenimde prolaktinim yüksekti hatta benim göğüslermiden süt geliyordu 3 ay ilaç kullandım düzene girdi şimdi sorun yok
Hayır olmadı malesefBebeginiz oldumu çok zormus bu işler rabbimin verdiği evlat meğer ne buyku nimetmis
Allah yardımcınız olsun peki bu tüp bebek maliyeti ne kadar acaba sorun olmazsaHayır olmadı malesef
2 olumsuz aşılamam
1 olumsuz tüp bebek tedavim var
Bu ay 2. Tedavime başlıcam inşallah
Ben devlet hastanesinden rapor çıkartıp özelde yaptırdım oyüzden uygun fiyat olduAllah yardımcınız olsun peki bu tüp bebek maliyeti ne kadar acaba sorun olmazsa
Ben bişey daha sorsam aşılama nasıl oluyo doktor mu karar veriyo olmasına süreci biraz anlatirmisinBen devlet hastanesinden rapor çıkartıp özelde yaptırdım oyüzden uygun fiyat oldu
Hastaneye 3000 verdim ilaçlar 500 lira tuttu
Raporuz olursa
6000 bin hastane ilaçlarda 2000 lira civarı olurdu
Ben 1 senelik evliydim doktora gittim bebeğimiz olmuyor dedim bizden bazı testler istediBen bişey daha sorsam aşılama nasıl oluyo doktor mu karar veriyo olmasına süreci biraz anlatirmisin
İnşallah yardimci olmuşum durBen bişey daha sorsam aşılama nasıl oluyo doktor mu karar veriyo olmasına süreci biraz anlatirmisin
Çok saİnşallah yardimci olmuşum dur
Çok sağol canım çok yardımcı oldun allah razı olsun.İnşallah yardimci olmuşum dur