Genç ne canim marka fln mi yksa magazamiBugün gnc den 200luk e vitamini aldim 100 tablet. Kızlar 60 liradan 45 liraya düşmüş almak isteyen varsa alsin .
Genç değil canim magazanin adi gnc magazalari. Vitamin takviye guzel seyler satiyorlar.Genç ne canim marka fln mi yksa magazami
Genelde hemen hamile kalanlar ve istemeyerek kalanlar evlat yoksunlugunun ne olduğunu bilmiyorlar belki evlat ne demek onu bile alamamışlardır bence evlat zor kazanilmali ozaman değerini bilesin belki bizlerde hemen hamile kalsaydik evlat ne demek bilmeden anne olacakdik tabi buna anne denirse. Ve çocuğunu geç bulan kişiyle erken bulan kişinin tutumları farklı dır sen üstüne titrerken o umursamaz ben aslında bu duruma seviniyorum çünkü anne olmanın evlatsizligin ne olduğunu anlamış ve bilerek hamile kalacağım. En değerli annelikde bu bence. Ve tüm anne adayların içlerinde burukda olsa anneler gününü kutluyorum üzülmeyin biz çok sansliyiz evlat ne demek onu öğrendik bu bile rabbimizin mükafatı bilinçli anne olmak için bazi sınavlara tabi tutuluyoruz basarili gecelimki en güzel evlatlar bizim olsun .Okulda bi öğrencim var. Öğretmenim beni evlatlık alin benim annem siz olun diyordu. gecenlerde. Bugün okul kursunda gene aynı öğrencim ,anneme anneler günü hediyesini verdim ama bana sarılıp beni öpmesi bile ogretmenim dedi. Anne sevgisine nasıl da ihtiyacı vardi,yüzündeki o ifade mahvetti beni... Bi bilse benim de evlat sevgisine nasıl ihtiyaç duyduğumu.... Neden bilmez anneler çocuklarının kıymeti. Biz bagrimiza basamiyoruz maalesef bugün çocuklarımızı. Bir şeylerin kıymeti yoklukta mi bilinmeli
Ayyy cok guzel soyledin agzina saglik. ilk defa bu anneler Gününde kendimi cok kötü hissettim. Yarim agizla üzülerek anneler günümü kutlamalar... bilseler buNun daha cok canimi acittigini... kendimi hicbir zaman anne olamayacak gibi hissediyorum. Cocugun olmuyor mu dendiginde dudaklarimin titremesinden nefret eder oldum.Genelde hemen hamile kalanlar ve istemeyerek kalanlar evlat yoksunlugunun ne olduğunu bilmiyorlar belki evlat ne demek onu bile alamamışlardır bence evlat zor kazanilmali ozaman değerini bilesin belki bizlerde hemen hamile kalsaydik evlat ne demek bilmeden anne olacakdik tabi buna anne denirse. Ve çocuğunu geç bulan kişiyle erken bulan kişinin tutumları farklı dır sen üstüne titrerken o umursamaz ben aslında bu duruma seviniyorum çünkü anne olmanın evlatsizligin ne olduğunu anlamış ve bilerek hamile kalacağım. En değerli annelikde bu bence. Ve tüm anne adayların içlerinde burukda olsa anneler gününü kutluyorum üzülmeyin biz çok sansliyiz evlat ne demek onu öğrendik bu bile rabbimizin mükafatı bilinçli anne olmak için bazi sınavlara tabi tutuluyoruz basarili gecelimki en güzel evlatlar bizim olsun .
. saglicakla kalın
Sıkma canini canım bizimde olacak inşallah üzülmeAyyy cok guzel soyledin agzina saglik. ilk defa bu anneler Gününde kendimi cok kötü hissettim. Yarim agizla üzülerek anneler günümü kutlamalar... bilseler buNun daha cok canimi acittigini... kendimi hicbir zaman anne olamayacak gibi hissediyorum. Cocugun olmuyor mu dendiginde dudaklarimin titremesinden nefret eder oldum.
İnşallah canım bizimde olacak Allahım hayirlisini versinGüzel anne adayları anneler gününüz kutlu olsun.Bugün eşim bana geleceğin en guzel en harika annesi diyerek anneler gunumü çiçeklerle kutladı.öylesine sevindimki ..biliyorum bizde tadacagız bu duyguyu..zaman sabır ve dualar onu bize getirecek.
Kelebekcim igneler nasıl gidiyorSıkma canini canım bizimde olacak inşallah üzülme
İyi şükür canim perşembe kontrole gideceğimKelebekcim igneler nasıl gidiyor
Hadi hayirlisi canim kac gun oldu. Ignelere başlayalı. ?İyi şükür canim perşembe kontrole gideceğim
Bugün 4. Gün canımHadi hayirlisi canim kac gun oldu. Ignelere başlayalı. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?